Szukam piosenki z tego serialu, śpiewa ją niejaka Marysia. w pierwszym odcinku siedzi i gra na fortepianie, czy pianinie i spiewa. mniej wiecej słowa lecą tak: "kiedy szukasz do mnie drogi ja ci chetnie w tym pomoge. i gdy bedziesz juz gotowy by odnalezc droge... spotkamy sie tam w deszczową pogode... i moze kiedys sie dowiemy czego tak naprawe chcemy". cos takiego;) Bardzo prosze o odpowiedz;)
tytuł piosenki to Cisza, ale kto jest wykonawcą to już nie pamiętam niestety
a swoją drogą to chyba ta piosenka była jedynym plusem tego serialu
W serialu śpiewa ją Olga Frycz, ale chyba głos jest pod nią podłożony, przynajmniej tak to wyglądało.
no ja tez własnie nie pamietam wykonawcy bo zdążyłam tylko tytuł udało mi sie wyhaczyć na koncu gdy leciały litery;) piosenka bardzo mi sie podoba i szukam, szukam, ale nie moge znalezc:(
to chyba byla piosenka Joanny Komorowskiej pt Cisza, ale nigdzie nie moge jej znalezc. Jesli komus sie to uda, prosze o info :)
no własnie dzis ogladajac powtórke tez udało mi sie zdobic tą cenna info;) ale równiez nie moge znalezc jej nigdzie:( wiec licze na Was;)
Witam! Tu Asia Komorowska :) Piosenkę znad rozlewiska znajdziecie na moim profilu myspace http://www.myspace.com/asiakomorowska . Jest tam też kilka moich innych utworów. Mam nadzieję, że Wam się spodobają :) Miłego słuchania!Pozdrawiam serdecznie! Asia