PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=471082}
4,9 5,8 tys. ocen
4,9 10 1 5828
Dom nad rozlewiskiem
powrót do forum serialu Dom nad rozlewiskiem

Szukam piosenki z tego serialu, śpiewa ją niejaka Marysia. w pierwszym odcinku siedzi i gra na fortepianie, czy pianinie i spiewa. mniej wiecej słowa lecą tak: "kiedy szukasz do mnie drogi ja ci chetnie w tym pomoge. i gdy bedziesz juz gotowy by odnalezc droge... spotkamy sie tam w deszczową pogode... i moze kiedys sie dowiemy czego tak naprawe chcemy". cos takiego;) Bardzo prosze o odpowiedz;)

Dianka9

tytuł piosenki to Cisza, ale kto jest wykonawcą to już nie pamiętam niestety
a swoją drogą to chyba ta piosenka była jedynym plusem tego serialu

Kami122

W serialu śpiewa ją Olga Frycz, ale chyba głos jest pod nią podłożony, przynajmniej tak to wyglądało.

carolotta

tez odniosłam takie wrazenie. v

Kami122

no ja tez własnie nie pamietam wykonawcy bo zdążyłam tylko tytuł udało mi sie wyhaczyć na koncu gdy leciały litery;) piosenka bardzo mi sie podoba i szukam, szukam, ale nie moge znalezc:(

Dianka9

na stronie TVP można zobaczyć serial on-line

Dianka9

to chyba byla piosenka Joanny Komorowskiej pt Cisza, ale nigdzie nie moge jej znalezc. Jesli komus sie to uda, prosze o info :)

agusia_c

no własnie dzis ogladajac powtórke tez udało mi sie zdobic tą cenna info;) ale równiez nie moge znalezc jej nigdzie:( wiec licze na Was;)

Dianka9

http://chomikuj.pl/ElroySmith/dom+nad+rozlewiskiem+piosenka+Cisza.mp3

steamcdkey

dzięki bardzo!!!!!!!!
to jest dla mnie jedyny plus pierwszego odcinka tego serialu:-)

steamcdkey

dziękuje serdecznie! szkoda ze to niepełna piosenka ale pełna chyba nieistnieje. dobre i to;)

ocenił(a) serial na 5
Dianka9

piosenka jest cudna, parę razy powtarzałam.

gosia4

Witam! Tu Asia Komorowska :) Piosenkę znad rozlewiska znajdziecie na moim profilu myspace http://www.myspace.com/asiakomorowska . Jest tam też kilka moich innych utworów. Mam nadzieję, że Wam się spodobają :) Miłego słuchania!Pozdrawiam serdecznie! Asia

aszaster

dzięki za namiar :-)
naprawdę piękne piosenki, miło posłuchać czegoś takiego a nie "sieczkę" jaką raczą nas rozgłośnie radiowe