nie jestem fanem serialu, ale patrze do programu tv a tam Dr Who po północy mnie się zawsze wydawało że to serial dla młodzieży?
To już przegięcie. A potem się dziwią dlaczego nikt tego nie ogląda i zdejmują z anteny, przycyniają się do piractwa i potem jest WIELKA AKCJA WSZYSTKICH MEDIÓW przeciwko piractwu, bo wychodzi na to, że Polska jest w TOP 5 krajów o największym poziomie piractwa. Gdyby pousuwać kilka moherowych seriali(nawet tylko z niektórych dni, ale żeby dalej leciały) napewno dało by się piractwo trochę ograniczyć. Oni sami sobie kopią grób. Naszczęście to są jeszcze odcinki 1 serii, chociaż też szkoda dla tych co by chcieli to zobaczyć. Ale czy to oznacza że TVP szykuje się do serii 3, która leci już po raz enty na BBC (które też nie wszyscy mają, bo jest tylko przez Cyfrowy Polsat)
P.S.Orientuje się ktoś co z 2 serią na DVD bo założyłem kilka miesiacy temu temat(pisząc, że 2 seria będzie dostępna na DVD w lutym, bo tak też mi napisali z Best Filmu) ale jak widać mamy maj, a serii 2 jak nie było tak nie ma.
P.S.2
Sontarianie rządzą!!! :)
Nieprawda,bo ja uwielbiam Klan:P
Na początku sie wściekłam,teraz już tylko chce mi sie śmiać.Nie wiem kto ustala ramówkę w tvp,to już nie tylko o Doctora chodzi ale ogólnie,najlepsze filmy póznow nocy,a popołudniu nie ma po co włączać w tv,dla młodzieży absolutnie nic tylko arcyciekawe tasiemce.I jak mogą się dziwić piractwu,strasznie żałuje że nie mam kablówki:(
A kiedyś narzekaliśmy,że nie może być gorszej pory niż 10 rano w dni powszednie.Po raz kolejny ludzie z tvp pokazali co potrafią.
ja juz sie nie wypowiem bo mi klawaitury szkoda :/ a co do serii 2 na DVD no fakt...nie ma....lipa....a na BBC leci seria 3 Doctora??? (ale na jakim BBC mozna konkretniej? bo sporo tych BBc mamy) Ja od niedawna mam BBC Entertainment ale tam bez przerwy leci seria 2 a trzeciej ani widu ani słychu....a fajnie by było ja obejrzec także w tv i to po polsku (chociaż poziom tłumaczenia czasem mnie przeraża)
P.S.
Poison Sky-bardzo fajny odcinek ;) ale....zawsze mógłby być lepszy nie? ;) ("Are you my mummy?" ha ha ha....ten tekst rzadzi!) :*
No ja nie mam BBC Entertainment, ale według mnie powinna tam lecieć już dawno 3 seria chodźby przez fakt, że zdjęcia z niej są na ulotkach z Cyfrowego polsatu(miniaturka przy nazwie kanału)
acha czyli chodziło ci jednak o BBC Entertainment....a wiec ja mam i z całą pewnościa nie leci tam seria 3 tylko w kółko seria 2. zapewniam. serii 3 jeszcze tam nie było.
No ale mamy czego żałować? Nie, bo czy było jakieś inne wyjście niż ściągnąć z internetu? Nie! I komu powodujemy straty? BBC bo napewno nie TVP. BBC powinno wykupić TVP, wtedy przynajmniej mielibyśmy normalne programy, albo stworzyć w Polsce oddział ogólnodostępny. Ale to raczej nierealne. TVP przy BBC to jak TRWAM przy TVN. Wg mnie BBC produkuje najlepsze programy np. właśnie Doctor Who przez Latający cyrk Monty Pythona po Top Gear. A TVP co dała? Jedyną oryginalną i fajną produkcją jest Ranczo? A co pozatym? M jak miłość? Klan? Plebania? Złotopolscy? wszystkie te seriale sa o tym samym tylko dzieją się w innych miejscach w Polsce przez co wydają się różnorodne. Do tego dochodzą "gwiazdy" poniżane przez Dodę na lodzie. Dużo by tu pisać jeszcze o wadach TVP, bo jest ich za dużo.
Teraz idę oglądać świeżo pobrany odcinek Doctora "Posion sky" :)
1:40 Doctor who xDDD Powaliło ich?! O tej godzinie to nikt normalny już tv nie ogląda xD I do tego pierwsza seria. Tylko ich wyśmiać.
Heh. Masz rację. Kiedyś udało mi się obejrzeć kilka odcinków, jak byłam chora, bo wtedy puszczali "Doktora Who" o 10 rano (bo oczywiście to najlepsza pora na nadawanie seriali dla młodzieży :/). Teraz wznowili emisję. A o której? Po północy. Naprawdę genialny pomysł. Szkoda słów. Jedynka nigdy nie umiała ułożyć programu i jakoś nie zapowiada się na poprawę.
cóż, napisałam im wiadomość ale wątpię aby odpisali. Ale nie ma bata. O tej godzinie to tylko dychy jeszcze nie śpią :/
Ja pamiętam że o 10 to w soboty leciał. To była fajna pora.
Ja ich "opieprzyłem" za to z tydzień z hakiem i do dzisiaj nie odpisali. Pozostaje nam nic innego jak czekać na DVD serii 2 i 3.
heh, ja w tamtym tygodniu ustawiłam sobie budzik, żeby ten serial obejrzeć, ale chyba jednak nie zadzwonił...;) A co do tej pory, to jak będziemy na nich tak wjeżdżać, to pewnie puszczą wcześniej. No w sobotę już puszczą o 0;30, to wcześniej, niż 1;00 może będą emitować jeszcze wcześniej, że będzie o ludzkiej porze:)
Potrzebujemy jeszcze wysłać do nich 100000000000000000000000000 maili z wyrazami naszego "zadowolenia" i puszczą w sobotę o 12.
Nie zdjęli.Nie ma w tym tygodniu bo jest eurowizja,nie wiem w jaki sposób to przeszkadza bo kończy się przed porą emisji Doctora,ale wolą nadać jakiś głupi film.Za dwa tygodnie leci o cudnej godzinie 00:35:)
cale szczescie ze Nie zdjęli ale mogli puscic bo nijak to nie przeszkazdalo ze jest eurowizja