PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80206
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

widac to bardzo dobrze na tych odc które lecą aktualnie na tvn-ie od pn do pt o 14:55
dokładnie to są odc od 05x09 do 05x16
czyż nie mam racji?

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

"W dniu 24 listopada 2006 r., Howard urodziła syna, Sabu. Była z nim w ciąży w sezonie 5 Monka." Niedługo będzie miała urodziny. Masz słabość do tej postaci

ocenił(a) serial na 10
codadeldiavolo

no i co mam racje?

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

chyba to właśnie napisał/a. o_O

ocenił(a) serial na 10
daken

w odc Pan monk do państwa dyspozycji ten brzuch Natalie jest prawdziwy i nie ma tam żadnej poduszki

http://translate.google.pl/translate?js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&amp ;layout=2&%20eotf=1&sl=auto&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.or g%2Fwiki%2FNatalie_Teeger&act=url%20

"W ciągu kilku odcinków piątego sezonu ("Monk zaprzyjaźnia się", "Pan Monk jest do Państwa dyspozycji", "Pan Monk Wizyty Farm", "Pan Monk i naprawdę, naprawdę Dead Guy" i " Monk trafia do szpitala "), Traylor Howard była w ciąży, więc jest zawsze Natalie Pudła, gazety itp., aby ukryć jej powiększenie żołądka w tych odcinków. However, in "Mr. Monk Is At Your Service," Natalie pretends to be pregnant to Paul Buchanan, which she later explains to Monk as having achieved by hiding a pillow to her chest, as a result of the writers being able to work her real-life pregnancy into the series. Jednak w "Pan Monk jest do Państwa dyspozycji," Natalie udaje, że jest w ciąży, aby Paul Buchanan, który jak się później wyjaśnia Monk jako w ukrywając poduszkę do piersi, w związku z pisarzy jest w stanie jej pracy ciąży prawdziwego życia w serii."

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

"aby ukryć jej powiększenie żołądką" dobre:)

ocenił(a) serial na 10
codadeldiavolo

ja tego nie pisalem tylko google tak przedlumaczylo

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

tylko, że takie błędy można samemu wychwycić i poprawić;p

ocenił(a) serial na 10
codadeldiavolo

nie kazdy zna angielski

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

ale każdy wie, że kobiecie w ciąży nie żołądek się powiększa:) 18 to chyba nie Twój wiek;p

ocenił(a) serial na 10
codadeldiavolo

jak nie żołądek to co?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

!!! Ty tego nie wiesz czy sobie żartujesz?!!
Kobieta to nie żaba z gatunku Żołądkoród Południowoqueenslandzki (Żaba Gęborodna) aby podczas ciąży powiększała sobie żołądek.
Tego nawet uczą w podstawówce!(przynajmniej mój rocznik)
Ale ja nie mam zamiaru Tobie tego tłumaczyć z 2 powodów:
1.Ciężko Tobie wyjaśnić sceny z serialu Detektyw Monk a co dopiero prawa natury.
2.Lepiej (jeżeli jesteś pełnoletni) abyś już tego nie wiedział przynajmniej to zrób dobrze dla populacji Homo Sapiens(!) ;-)))

ocenił(a) serial na 8
norbiskonio18

Chyba wagarowałeś/spałeś wtedy, gdy miałeś biologię lub przyrodę w szkole...

ocenił(a) serial na 10
yoyogi5

nie mozna sobie pożartować? troche humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło... :D

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

tylko, że to nie było dowcipne;p

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Obracasz gafę/niewiedzę w żart sprytne lecz nie aż tak aby zamydlić innym oczy musisz się jeszcze wiele nauczyć na temat oszustwa/kłamstwa/krętactwa :-)
PS czy już wiesz co kobiecie się powiększa w stanie błogosławionym?Pytam serio...

ocenił(a) serial na 10

Brzuch? Odpowiadam serio

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Po pierwsze mało szczegółów. Rozwiń... ;-)
Po drugie miałeś czas aby "uzupełnić" hipotetyczną niewiedzę. Więc tak czy tak gafa pozostanie Ha ha...

ocenił(a) serial na 10

jaka gafa? mówie brzuch a co myle sie to pisz...

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Czytanie ze zrozumieniem to chyba trudna zdolność prawda?
Pkt 1 dotyczy "Brzuch? Odpowiadam serio".
Pkt 2 dotyczy rewelacyjnej informacji o powiększającym się żołądku chyba że jeszcze popełniłeś gdzieś gafę?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

"mówie brzuch a co myle sie to pisz" Wstydzisz się nazywać odpowiednie organy? Macica to miejsce rozwoju płodu...

ocenił(a) serial na 10

co dziwne w odc monk na antenie Natalie jest chuda jak szczypa:D pewnie nagrywali go wcześniej, odc wczesniej i później to zasłania sie gazetami, poduszkami, stołem itp

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

nie sądziłam, że ciąża może być tak absorbująca, ile emocji wyzwala :D.

ocenił(a) serial na 10
patrycj

absorbująca?

użytkownik usunięty
patrycj

Ha Ha teraz Ty musisz zająć się norbiskonio18 ;-)))
Wytłumacz więc koledze znaczenie absorbować/absorbujący, może dotrzesz do niego tylko w jednym poście w co wątpię (patrz: batalia na temat Monk nocuje u Natalie lub 2 częściowy epizod 1).

Pozdrawiam fanów Monka;-)

ocenił(a) serial na 10

ja też pozdrawiam Ciebie i fanów Monka
zapraszam na najwieksze forum o monku w polsce http://www.detektywmonk.fora.pl/

ocenił(a) serial na 10

Nie, ja mu nic tłumaczyć nie będę. Słownik nie gryzie. Kłaniam się nisko tym, którzy podjęli trudy "tłumaczenia" naszemu koledze czegokolwiek. Wszystkie owe batalie śledzę na bieżąco i z każdym kolejnym postem wzrasta mój podziw dla waszej cierpliwości :). Odzdrawiam wielbicieli Monka!

ocenił(a) serial na 8
patrycj

Też od czasu do czasu obserwuję te wszystkie dyskusje na tym forum pomiędzy owymi użytkownikami i czasem mam niezły ubaw z tego. Jednakże powiększający się żołądek podczas ciąży przebił dosłownie wszystko :) Nie wiem, czy można ten absurd jeszcze czymś przebić.

Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
yoyogi5

Raczej nie Odzdrawiam a Pozdrawiam

użytkownik usunięty
norbiskonio18

norbiskonio18 poprawiasz innych użytkowników? Ty? Jak by się zastanowić to słowo "Odzdrawiam" też ma sens, a i nie możesz być pewien czy ów słowo nie zostało użyte celowo...

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

w takim razie ODZDRAWIAM wszystkich wielbicieli Monka, a użytkownika NORBISKONIO18 pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
patrycj

dziękuję i ja tez wszystkich POZDRAWIAM