Wszystkie odcinki z polskim lektorem zostały usunięte z megavideo :( nie ma jakiejś strony gdzie można oglądać Monka w oryginale albo z napisami?
http://www.playtube.pl/seriale/detektyw-monk/
Ja tam obejrzałam wszystkie odcinki :) Btw. musisz się zarejstrować na początku bo inaczej nie wyświetlą ci się videa (z megavideo) ^^
enjoy
dzięki śliczne, obczaje. przy okazji, miło że masz Jessicę Stam w avatarze :D
Nie wiem jak te stronki powyżej, ale wszystkie odcinki są na detektywmonk.pl
Niestety trzeba się rejestrować i kilka odcinków z chyba I lub II sezonu są kiepskiej jakości. Ale da się żyć.
kurde, może z innej beczki ale dlaczego odcinki według prawdziwej numeracji są inne niż wyświetlane w tv :/ Nuie oglądałem kilku odcinmków 2 sezonu i teraz sie męcze szukając.. xD
Sory że wracam do tak stareg tematu ale wszystkie strony wymienione powyzej sa juz dawno nie aktualne i od kilku godzin sie mecze zeby znalezc wszystkie sezony monka ale nic z tego nie wychodzi,pomozecie?
alltube lub kinoman; z tym ze na alltube nie ma 8 sezonu, ale jest lepszej jakosci
Na CDA jest wiele odcinków, można wpisać w google Detektyw Monk cda, i tam się pokazują zależy jki klikniesz odcinek to różne się pojawiają, i jest ich wiele : )
największą międzynarodowa strona z serialami jest watch-series - łatwo znajdziesz używając google. Tam jest, oczywiście po angielsku, także ten serial. Jedyna rada to zainstalUJ najpierw adblocka bo reklamy które się tam wyświetlają podczas oczekiwania na odcinek są mało estetyczne
podbijam temat, na cda zostały usunięte. na zadnej ze stron powyzej nie dzialaja :( gdzie oglądac?
Są na Vider Info. Właśnie oglądam, może nie najlepszej jakości ale do przeżycia
Wpisałam ‚MONK S02’ i wyskoczyły odcinki