czy wiadomo coś, czy w II połowie sezonu będzie Peter Pan??
Robbie Kay tak świetnie gra, że szkoda by było nie oglądać go dłużej :(.
Zgadzam się co do Robbie'go, ale na razie nie ma żadnych zdjęć z planu na których by on był ;( Miejmy nadzieję, że Peter jakoś przetrwa lub, że chociaż będzie do nas powracał we flashbackach.
Ja tam nie widzę nic szczególnego w grze aktorskiej tego Pana, w szczególności po tym, jak nie udało mu się zagrać Henrego (grał tą postać gorzej od oryginalnego aktora, i był bardziej wkurzający) Fakt, ma dobry akcent, wygląd, barwę głosu i mimikę jak na czarny charakter - ale nie przesadzajmy, to najgorszy z Villanów przedstawionych do tej pory w serialu...
Jeśli jednak chodzi o postać, to mam nadzieję, że nie zginie jak Cora, bo poważnie zastanowie się czy warto ten serial oglądać. Jak dla mnie Corę wprowadzono jako taką zapchajdziurę, aby odciągnąć widza od prawdziwych wątków. Swoją drogą twórcom się chyba już kończą pomysły - najpierw Matka Reginy, później ojcieć Rumpla... to teraz co? Ciotka Hooka Ursula?
Postać Kory do fabuły pasowała idealnie, Piotruś jako tatko Rumpla już niekoniecznie (ja tego wątku bardzo nie lubię, chociaż zakończyli naprawdę ciekawie)
Fakt, Henry'ego zagrał fatalnie (a aktor grający Henry'ego zagrał koszmarnie Pana, więc błysnęli tak samo), za to może gdyby przeżył to wróciłby i Rumple (a to jedna z moich ulubionych postaci i nie wyobrażam sobie OUAT bez niego :( )
Ja też bardzo chciałbym, żeby Robbie jeszcze pojawił się w serialu. No cóż, przekonamy się po finale.
Bo na razie jak widać jest to tajemnica:
TVF: Is there any chance we’ll see Pan after this Sunday’s episode? Any chance he could stick around?
Robbie Kay: I can’t say anything about Pan’s presence after the midseason finale.
http://www.tvfanatic.com/2013/12/robbie-kay-teases-once-upon-a-time-winter-final e-is-pan-redeemab/
Zgadzam się poza tym nie tylko żeby i Pan wrócił ale i Rumple! Nie mogłam wytrzymać tak wiele emocji w tej scenie gdy go zabił :(((
Akurat powrót Rumple'a (którego też uwielbiam) uważam za pewnik. Rumple jest nierozerwalną częścią tego serialu i na pewno wróci.
Mam nadzieję że Pan też :)
Mam nadzieję, że to nie nastąpi. Dzięki temu zabiegowi NICZEGO nie możemy być pewni, a to jak dla mnie jest SUPER. Nie lubię przewidywalności, w szczególności iż w 3 sezonie było jej OGROM do samego końca (Matka przełożona, czy jak jej tam wskrzeszona? wiele osób rozważało taką możliwość... z resztą piałem, że jego cień pewnie będzie mógł być zwrócony)
"(...) Dzięki temu zabiegowi NICZEGO nie możemy być pewni (...)"
Mam nadzieję, że taki stan potrwa aż do emisji samego odcinka 3x12.
Chociaż ta niepewńość to wiele emocji, to cieszę się, że powrót Rumple'a jest zaplanowany. Pan to też ciekawa postać, ale obecnie obchodzi mnie tylko Rumple!
MOŻLIWY SPIN-OFF "OUaT in Neverland":
Bethany: I don't want to wait until March for more Once Upon a Time, I need some scoop now!
Spinoff, ahoy! We've seen the magical Once Upon a Time spinoff in Wonderland, but wouldn't it be fun to take a deeper peak at the dark and dangerous world of Neverland? Robbie Kay, who plays the mischievous Peter Pan, certainly things so! "That is certainly an amazing prospect. If the opportunity were to arise, I would love to pursue that opportunity," the actor spills. "I mean that would be a brilliant concept as a show, especially as Wonderland has been doing relatively well. So Neverland as a realm could certainly have a lot of exploration. It's a very expansive environment, so that would be very, very interesting." Would you watch a Neverland spinoff? Cast your comments below!
Źródło:
http://uk.eonline.com/ news/491206/scandal-s-new-enemy-revenge-s-romance-shakeup-hi mym-s-wedding-crasher-and-more-spoiler-chat-scoop
Moim zdaniem to by była świetna opcja i może by pokazali w końcu retrospekcje z Tink, Hookiem, Wendy, Lost Boys ja jestem jak najbardziej za ;)