PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74627
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jason Stackhouse

ocenił(a) serial na 10

Co myślicie o Jasonie? Lubicie tego bohatera? Mnie osobiscie on rozwala xD Jest niby takim sexy facetem, który jest dobry w łózku, a z drugiej strony to taki osioł xD np. w 2 odcinku 3 sezonu ta jego rozmowa z Sookie
' - Łał... To wilkołaki istnieją?
- Tak, istnieją...
- A Wielka Stopa?
- Nie wiem, może.
- A wielki mikołaj?'
Hahahahaha xD
Co wy o nim sądzicie? :D

ocenił(a) serial na 8
Aksnilgam

Jason jest świetny - przystojny, wysportowany tępak, który przy tym jest naprawdę uroczy ;) Wiem, że wiele osób on drażni,ale ja go lubię, wydaje mi się, że serial dużo by stracił bez niego. Zresztą jego teksty są powalające i co muszę przyznać raz zdarzyło mu się coś mądrego powiedzieć - w trzecim bodajże sezonie do tego młodego chłopaka, który był jakby jego następcą. Wiadomo o co mi chodzi, w tamtym momencie wykazał się nawet pewnego rodzaju mądrością - mówił mu coś o byciu najlepszym,. ale o braku przez to miejsca w świecie i swojego przeznaczenia, czy coś takiego. Ma chłopak przebłyski inteligencji ;)

ocenił(a) serial na 10
raina_1240

Tak tak, On jest mega! xD Uroczy idiota ;) Takie słodkie duże dziecko ;)

ocenił(a) serial na 9
Aksnilgam

Przecież bez niego ten serial już nie miałby tego niepowtarzalnego charakterku ;) On jest genialny, uroczy i czarujący. Jason jest po prostu taki dobroduszny i niewinny dlatego nam się wydaje, że taki głupiutki hahah ;d A no i oczywiście jego uroda jest niesamowitaaa ! <333 :D

ocenił(a) serial na 10
czysto_krwista

nie no, dla mnie to on tym NAJWIĘKSZYM ciachem nie jest ;) ale jest uroczy. takie slodziutkie rysy twarzy ma i jak czasem nie wie co sie dzieje i robi ta zdziwiona mine to jest jeszcze slodszy! :3

ocenił(a) serial na 10
Aksnilgam

Tak samo go postrzegam.I ten jego "głupi"(dosłownie) urok:)

ocenił(a) serial na 7
Aksnilgam

Jason po Ericu to najlepsza postać w tym serialu. Nie chodzi tu o to, że jest przystojny, ale o te jego głupie teksty. Facet ma tak nadźgane w głowie, jest tak pozytywnie nienormalny, że chyba nie da się go nie lubić.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

haha, jakby były znaczniki "lubię to", kliknęłabym. fajny komentarz. fakt, teksty są kosmiczne. jak ten o leginsach w pentagramy :D

ocenił(a) serial na 10
feowe

Hahahaha xD To o tych leginsach mnie powaliło xD Albo jak zastanawiał się w co Sam może się przemienić i czy uprawia seks z suczką będąc psem ;)
W ogóle, nie mam takiego kolegi, ale mam taka koleżankę, a w zasadzie przyjaciółkę, która jest po prostu damską wersją Jasona xD