PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74652
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Godric

ocenił(a) serial na 10

Powiem jedno "wow". Scena z godrikiem zrobiła na mnie piorunujące wrażenie - ten wampir był taki dziki i klimatyczny że aż przeszywały mnie dreszcze - jego sposób mówienia to już zupełna wampirza perfekcja:):)

ocenił(a) serial na 8
elfik_5

zgadzam się z tobą ;) prawdziwy wampir
a tak w ogóle jak nazywa się ten aktor ?

ocenił(a) serial na 10
elfik_5

nie mam pojęcia:)

.
.
.za krotki
.za krotki

elfik_5

Allan Hyde

za krótki <BR>

za krótki<BR>

ocenił(a) serial na 9
elfik_5

A to co jak Godrica widzi autor książki:
przepraszam za brak tłumaczenia :)

The character Godric is described in Living Dead in Dallas as:

An ancient teenager.He was blond and shirtless, and his arms and chest were
covered with blue tattoos.

In human years, he would've been about sixteen when he'd been made vampire.
There was no telling how many years ago that had been. He must be older
than Stan, older than Isabel. His English was clear, but heavily accented.
I had no idea what kind of accent it was.Maybe his original language was
not even spoken anymore. What a lonely feeling that would be.

He has pale blue eyes and is a child killer.

ocenił(a) serial na 8
elfik_5

"piorunujące wrażenie"- jak dla mnie nic specjalnego. Zaskoczeniem był jego wiek w czasie przemiany, ale cała reszta? Bez rewelacji

dezertx

haa mi też sie ta scena baardzo spodobała^^

oby jeszcze żył,i często widywał się z naszą 'paczką' z Bon Temss.;d

ocenił(a) serial na 9
Gabriielle

Mi też się spodobała ten wampirek;DDDDDD

użytkownik usunięty
elfik_5

Sceny z Godrikiem - super.No ogólnie fajnie by było trochę więcej retrospekcji historycznych...Albo nawet cały odcinek tego typu.W komiksie ''Kaznodzieja'' w którym też występuje wampir zrobiono świetny poboczny odcinek o jego historycznej przeszłości i początkach.Widział bym coś podobnego w TB.

http://www.youtube.com/watch?v=wxPO6zUU5bI

ha loove.!;D

ocenił(a) serial na 10
elfik_5

ja tez jestem zaskoczona ale niemiło. Stworzycielem BOSKIEGO ERICA jest taki gówniaz o wygladzie rasowego metrasa?! Wyobrazałam sobie goscia w stylu Gandalfa albo mistrza Miagi hehe:P nie no teraz przesadzilam, ale kurcze nie pasi mi Godric... fajnie jakby go zagral Willem Defoe lub ktos inny powalajacy grą sposobem mówienia, posiadajacy prawdziwa charyzme, do ktorego mozna poczuc respekt.

na szczecie z tym chlopczykiem-Godrikiem beda tylko 4 odcinki :D

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Pewnie na tym godrick ma polegac że jkest wcieleniem tego wszystkiego w ciele dziecka... to dobry pomysł.

Mhm... Mi się Godric w ogóle nie spodobał, nic odkrywczego. Nie przeraził mnie, jak co niektórych. Potwór w ciele dziecka, do tego wyglądający na potomka Egipcjan, ew. Indian. Do tego różniący się od tego w serii książkowej. Mam nadzieję, że już jako współczesny małolat w garniaku mnie powali swoją charyzmą i bajerami.

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Dokładnie,jak takie dziecię może być Master of gorgeous Eric?

ocenił(a) serial na 10
anjagu

widze ze we 3 (do dwójki nademną) tworzymy mocny team o bardzo podobnych pogladach :) heheh

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Podobne poglądy? Zwłaszcza jeśli chodzi o Erica:)Bez niego ten serial nie byłby ten sam,przynajmniej dla mnie stracił by bardzo wiele

ocenił(a) serial na 10
anjagu

co zrobic jak pan Skarsgard/Northam kradnie kazda scene w jakiej sie pojawi :)

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

och i ach,moge tylko powiedzieć. ale w pierwszej serii jakoś tak nie teges wyglądał,te jego dłuższe włosy były nie bałdzo

anjagu

Ja Go lubię w każdych :) A najbardziej mi się podobał w folii i dresiku :) Choć te jego niektóre tiszerty... No, ale to Bill ma jednak lepszego stajla, co muszę rzec z żalem. Pam! Postaraj się bardziej :)

elfik_5

Oglądałam 6 odcinek i okazało się, że Godrica porwały te świry z kościoła anywampirzego! Kazali budować Jasonowi i jego koledze platforme, na której przybyja Godrica do krzyża i będą oczekiwać świtu słońca aż się spali!! :(

ocenił(a) serial na 7
Magdzialenaa

jak widziałam zwiastun następnych odc na str hbo to mi się wydawało że to Eric na tej platformie. Am I wrong? Bo już trochu zgupialam skoro to ma być Godric

anjagu

To się okaże w 7 odcinku ale zbudowali tą palforme żeby zabić Godrica, i to właśnie jego porwali

ocenił(a) serial na 10
Magdzialenaa

ja tam tez blondyna widze na ołtarzu/platformie

Wypasiona_Foczka

Nie wiem jak to przeżyjemy, ale Erica zakują w srebro moje panie :)

Jeffrey_Goines

Eric napewno będzie chciał bronic Godrica więc może jego też schwytają, dowiem się w 7 odcinku

Magdzialenaa

Oj, a Sookie bronić nie chce? Tylko Billa wystawi? :) Niedobrze :)

ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

ja tam mam ciekawsze pytanie czy w promo tym blondynem w łozko z Sookie jest Eric??? czy to po prostu zrobili foto-moto z bila zebysmy na forach sie zastanawiali

Wypasiona_Foczka

Jak ktoś nap gdzieś tam, Eric dostanie po mordzie, by w nagrodę wylądować w łóżku z Sookie :)

Jeffrey_Goines

Nie nie, Sookie zostanie porwana w 6 odc. przez tych z kościoła, będzie czytała im w myślach i wszystko będzie wiadomo. A Billa, że tak powiem będzie chciała 'zgwałcić' ta wampirzyca która go stworzyła i nie będzie mógł pomóc Sookie. Ciekawi mnie również postać Maryann:)

Magdzialenaa

Magdzialena :) Oglądałam 6 odcinek, dziewczyny pewnie też, po prostu 'domniemujemy' co będzie dalej, żartobliwie dopisując wątki :)

Jeffrey_Goines

A gdzie moge znalesc trailery nowszych odcinkow?:)

Magdzialenaa

A na stronie HBO z True, bądź też na youtubie, wpisując dany odcinek ze słowem promo, lub trailer :)

ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

ja to widze 2 mozliwosci:

1. faktycznie w łozku sook jest Eric, ale jak i dlaczego nie mam pojecia :D

2. goscie z TB poczytali fora zobaczyli ze ludzie napalaja sie na watek S-E i w tym promo "przemalowali" bila na blond zebysmy wszyscy mysleli ze to Eric. a w gebe dostal za to ze poslał sookie do kosciola a na bila naslal Lucinde

Wypasiona_Foczka

Wypasiona :) Podaj linka do filmiku oglądanego przez Ciebie, może coś dostrzegę.

ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

jest w temacie o Ericu :)

Wypasiona_Foczka

Oczywiście, że na ołtarzu jest Eric- któż inny miałby taką bokserkę?? Chyba, że nasz Egipcjanin zrobił się na Eminema, ale wątpię. A w łóżku? Mhm... Myślę, że to też Eric, ale na razie nie rozumiem intrygi. A nie wiem, czy chcę doczytać do tego momentu, by zepsuć sobie serial.

Jeffrey_Goines

Postawię, że to Eric jednak w tym lóżku, moje podejrzenia potwierdza dziwna mina i wzrok Sookie, poza tym długie przedramiona, średnio żylaste mogą o tym świadczyć :)

ocenił(a) serial na 10
elfik_5

z całym szacunkiem jak taka pipa was moze podniecac???

http://cdn.videogum.com/img/thumbnails/photos/true_blood_2_4/godric.jpg

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

ja tam się zastanawiam;
a) czemu Eric będzie na ołtarzu
b) czemu Eric wyląduje w łóżku z Sookie,nie żebym nie wolała jego od Billa,którego dzikie harce z Sookie potrafią doprowadzić do szewskiej pasji i to jego: Soookie,ble

ocenił(a) serial na 10
elfik_5

wiecie co a raczej kogo mi ten Godric przypomina? jednego z Cullenow

http://cache.gawker.com/assets/images/8/2009/08/504x_godrick.jpg

http://www.freewebs.com/edwardandisabellacullen/emmett.jpe

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Foczka,z nieba mi spadłaś! nie wiedziałam kogo mi Godric przypomina i tak mi to zabijało ćwieka cały dzisiejszy dzień. Teraz już wiem że przypominał mi Cullena

ocenił(a) serial na 8
elfik_5

W łóżku jest zapewne pokazana Jessica i Hoyt... widac jej kły więc to napewno nie Sookie :)
http://img219.imageshack.us/img219/3981/45700521.png

ocenił(a) serial na 10
Malloya

w tym łózku tak, to jest Jess, ale nam chodzi o to kto jest za Sookie w łóżku z promo ktore było pokazane na COMIC-CON

http://www.youtube.com/watch?v=hlGrklJRH80 ok: 1:22

ocenił(a) serial na 8
elfik_5

aaa no to sorry :] no tutaj w łóżku z Sookie to raczej Eric :D wow nie widziałam tego promo wcześniej

ocenił(a) serial na 10
Malloya

może być taka opcja ze Sookie to się bedzie śniło.... :(

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Miejmy nadzieje, że jednak to nie będzie tylko sen :)

ocenił(a) serial na 7
Malloya

Sookie jeszcze tak bardzo nie lubi Erica,żeby mieć z nim taakie sny

ocenił(a) serial na 10
anjagu

a widzisz tak to juz w serilach jest od snu sie zaczyna... a jak było ze Spikem i Buffy ? :P poza tym nie wiemy na 100% czy to Eric !!! moze tak jak juz pisałam wczesniej to Bill tylko zrobili movie-montaż zeby fani mieli o czym pisac?!

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Ale jakby dali coś takiego między Sookie a Eric'iem w 12 odc to niezła masakra ;] nie wiem jak wytrzymam do wiosny

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Nie dotarłam do tego w Buffy jak Spike umierał do niej z miłości,ale coś czytałam że tak było. Ale może to moje pobożne życzenia żeby Sookie była jak najszybciej ze wspaniałym Mr. Big,bo Bill to taka pipa.
Wcale bym się nie zdziwiła.gdyby tą scenę umieścili w ost odc,po to by fani nie mogli wytrzymać do next seasom,tak samo było na końcu pierwszego sezonu,ze zwłokami w samochodzie i nagłym zniknięciem Lafaytte.

ocenił(a) serial na 10
anjagu

moze to Sam? czytam wlasnie Living dead in dallas i sook niezle sobie z samem krecila