PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74630
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

zdjęcia, wywiady, filmy...itp

tapeta Mr. January (1436x890) bez dat(1) i z (2)
1. http://img125.imageshack.us/img125/4338/mrjanuary771325bez.jpg
2. http://img125.imageshack.us/img125/8885/mrjanuary771325.jpg

E/A jako sexowna blondynka ;)
http://images2.fanpop.com/images/photos/7300000/The-Viking-eric-northman-7309440 -475-575.jpg

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

NATOU ! ladnie to tak całe posty kopiowac ??? ja cały czas czytam forum true-blood.com.pl

Wypasiona_Foczka

Foczka, zwracam się do Ciebie jako do znawczyni SKarsgardowych Tajemnic:-)
Wiesz może jaki Alex ma stosunek do Anny Paquin? Czytałam już jak się wypowiadał o Kristin Bauer, Stephenie Moyerze, itd., ale nic o Annie. Poza tym na wszystkich eventach, na których pojawia się ekipa True Blood albo Alexa nie ma (jak np. na imprezie Nylonu) albo stoi gdzieś z boczku. Mam powoli wrażenie, że oni tam za sobą nie przepadają.

ocenił(a) serial na 10
Binula

What has it been like to work with Anna Paquin?

Alexander: She’s amazing! We’ve had so much fun. Most of my stuff is with her and Steve Moyer, who plays Bill, the other vampire. Eric is Bill’s boss, so he brings them there, all the time. And, I work a lot with Kristin Bauer, who plays Pam, Eric’s right-arm and sidekick. Eric turned Pam and made her a vampire, 200 years ago, so she’s always by his side. We’re having so much fun. We really are. And, Anna is very humble, down-to-earth, fun to work with and a very generous actor.

Wypasiona_Foczka

http://i662.photobucket.com/albums/uu341/shoerocks05/24737360.gif
*_*

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

jakie całe :D odzywasz sie tam troche? :D

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

video z krecenia 2 serii TB

http://www.youtube.com/watch?v=uVElHhe1b_k

ahh ale Bill i Jason maja słodkie akcenty !

Wypasiona_Foczka

Hmm, to nadal nie rozwiało moich podejrzeń co do tego, że oni tam za sobą nie przepadają.
Dzięki za wklejenie cytatu:-)

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

A tak swoją drogą, to zauważyłam, że Amerykanie coraz częściej biorą zagranicznych aktorów do swoich produkcji. Ciekawe czy to ma związek z kryzysem i oni biorą mniejsze gaże od amerykańskich aktorów.

No bo tak: House- Laurie- Brytyjczyk, Lie to Me- Roth- Brytyjczyk, The Mentalist- Baker- Australijczyk, House- Spencer- Australijczyk, TB wiadomo, Brytyjczycy, Australijczycy, Kanadyjczycy, Szwedzi (mniam) itp, itd.

Akcent brytyjski sprawia, że czuję mrowienie w dolnych partiach brzucha, a australijski jest bardzo śmieszny czasami.

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

wieksze zdjecie z 11 odcinka, ale Alexa jest duuuzo *_* + ma nowy naszyjnik;)

http://skarsgardfans.files.wordpress.com/2009/08/ericepi11.jpg

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

i na nasze nieszczęście na dobre zrezygnował z pięknego tank topa:(
ale i garniaczek niczego sobie ^^

ocenił(a) serial na 10
anjagu

Dla mnie każdy facet w odpowiednim garniturze wygląda super....a Alex to już super super:)

ocenił(a) serial na 9
anjagu

przecież tank top mu się zniszczył podczas wybuchu! tęsknię za nim :( ale gajerek też fajniutki ;)

ocenił(a) serial na 7
natou

Ja tam tęsknię za jego wizerunkiem z I sezonu :-/

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

o tak przyłaczam sie... czym ze jest Eric bez tych jego długich blond włosow

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

ale z naciskiem na JEGO :P no bo sorry, ale ta peruka w I sezonie nie była aż tak bardzo apetyczna :D lepiej gdyby Alex swoje włosy zapuścił do takiej długości (ale i tak nie potrafie się zdecydowac czy lepiej wyglądał w I czy II :P)

ocenił(a) serial na 10
natou

Alex wyglada lepiej w 2 serii tj w krótkich wlosach, ale Eryka definiuja dlugie włosy. takze Ja jestem ZA długimi włochami w 3 serii. zaśpiewajmy panu Ballowi piosenke Elektrycznych gitar "A ty noś, noś, noś długie włosy jak my" :)

ocenił(a) serial na 7
natou

Mi to nawet chodzi o styl ubierania się. Skóra, czarny top bez rękawów. Jakoś tak mu lepiej ten image pasował. W ogóle zmiękczyli nam chłopaka w II sezonie :-/

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

no i to rozpaczanie ciagłe...moze robia podklad pod amnezje???

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Mi to rozpaczanie nie przeszkadza. To nie to Go zmiękczyło w moich oczach. Z mojego doświadczenia z facetami, nie odnoszę wrażenia, że męski płacz jest czymś nie-męskim (mam dziwny dar, przez który panowie bez wstydu przy mnie płaczą). Mi to fascynacja Sookie przeszkadza. Nie mogę nawet stwierdzić o jaką konkretną rzecz mi chodzi. On ją powinien zbałamucić i tyle, a nie takie podchody jak Romeo robić.

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

zbalamucic w jakim sensie bo nie bardzo rozumiem

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

No w sensie jak oldschoolowy Viking. Jak tak dalej pójdzie, to będzie jej czekoladki w kształcie serca przysyłał. Trochę siły by w to włożył. Po prostu jakoś czuję, ze scenarzyści zrobią z niego jakiegoś romantycznego bohatera a'la Edzio.

Właśnie doszłam do wniosku, że właściwie to się wkurzam o rzeczy, które jeszcze się nie stały :-/ Jakaś mroczna dzisiaj jestem. Nie słuchajcie mnie dzisiaj, matka mnie chandrą zaraziła, a ojciec zjadł moją tabliczkę czekolady ;-)

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

masz na rozweselenie boski avatar :)

http://l-userpic.livejournal.com/92354373/13910684

ja na rozweselenie mam kieliszek wina :)

VIKINGU WRÓC ! ! !

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Ja mam bloody mary ;-)

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

A tak w ogóle to wkurzyło mnie jeszcze to, że na ostanti odc będziemy czekać nie tydzień tylko dwa cudownie nudne, długie tygodnie. Avatar super!

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

bloody marry, bloody marry, bloody marry ...... nikt sie nie pojawił ufff :P

ha! ja w tym czasie jade na urlop do Francji wiec mi czas słodko zleci :) i wróce akurat na ostatni odcinek.....
ty mi lepiej powiedz jak my wytrzymamy rok do 3 serii :D

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Kochana, ja tam nie wiem. Jakoś damy radę, poza tym ja jestem ogólną serialomaniaczką, a pod koniec września rusza większość nowych serii. Mnie to bardziej matrwi, że na forum nas zabraknie i nie będzie już takiego funu. No, ale zawsze mamy Edzia, juz niedługo HEHEHE! Żarcik, ale i tak obejrzę, tylko i wyłącznie, żeby warewolfy w akcji zobaczyć.

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

a ja własnie "nie mam" zadnego serialu, moze i dobrze bo roboty mam duzo do nadgonienia ;) no i nauka sie zbliza ;(;(;(

ja chcialam Zmierzch 2 obejrzec dla Volturi, ale po tych dzisiejszych plakatach powaznie sie zastanawiam czy nie poczekac do wydania DVD :P

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Ja tam na Zmierzch nawet grosika nie zamierzałam wydać, bo taka wizja wampirów mi nie leży. Jak zawsze z sieci ściągnę. Co do klanu wampirzego, masz rację. Nadają się jedynie na jakiś zjazd gotów, a nie na wampiry. Wilkołaki za to prezentują się przepysznie. Ja tam lubię na takie ciałka popatrzeć. Tylko szkoda, że Jacobowi włosy ścięli, wyglądał lepiej w długich.

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

a ja wywalilam kase na 1 czesc, ale szczerze mówiac poszłam w ciemno... jedyne co wiedziałam ze "to jakiś film o wampirach" no to mówie zajebiscie dawno w kinie nic nie było. pamietam moje pierwsze slowa po wyjsciu z kina " a gdzie do cholery są kly???"
potem jak obejrzałam obsade grająca Volturi to sie ostro napaliłam... Dacota, Sheen. dzis to podniecenie mi opadalo i zamienilo sie w jek rozpaczy. Przeciez takie emo-vampy to moga Ericowi buty czyscic, albo lepiej Pam, bo ostatnio jej pumps sie zabrudziły :)

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Oj, tęskno mi do Pam. Jest taką damską wersją Erica. Totalny Badass Vamp. Mam nadzieję, że się pojawi w niedzielę.

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

bedzie bedzie w tym swoim czerwonym hot mega sexi kombinezonie swiecacym :D z czarna kokardka :D:D:D

co do PAM to jest jedyna osoba która jest w stanie ukraść sceny Ericowi/Alexowi :D

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

A no tak! przecież widziałam zdjęcia i sneak peaki, głupia Ja!

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Foka, a może house'a zacznij oglądać? :D albo "pamiętniki wampirów" :) czyms trzeba będzie nudę zabić :D

ocenił(a) serial na 10
natou

House'a nie moge, obejrzalam 4 serie i mi sie znudziło... nie lubie jak seriale maja wiecej jak 3 sezony.. mam ochote kompanie braci obejrzec. no i te "pamietniki wampirze" mnie kusza.... ale boje sie ze to takie "pod nastolatkow" bedzie zrobione

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Kompanię- polecam. Ja oprócz tego z niecierpliwością czekam na II sezon Lie to me z Timem Rothem. House'a obejrzę, bo ciekawa jestem jak sobie poradzi jako pacjent. No i jeszcze jak na moja mroczna naturę przystało, będę dalej śledzić poczynania Dextera (zawsze interesowali mnie seryjni zabójcy). No i Bones. Boże! Ile ja tego oglądam! Az dziw bierze, że jeszcze ma czas na czytanie książek.

Foczka, Skarbie! Zapomniałam Ci napisać, że mi sny odblokowałaś. Dzisiaj w nocy miałam taki fun, że hej! ;-)))

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

PISZ! ! ! ja tez miałam ale takie niewarte pisania, cos na jakims rynku z zabytkami chodzilam... nudyyy
ciekawa jestem twoich

ja nie ogladam tak nałogowo seriali... przyznam sie bez bicia ze "BrzydUle" ogladłam przed wakacjami i z checia obejrze do konca.. mam ochote na wyzej wspomniana "kompanie braci", bo czytalam duzo dobrego o niej, co wiecej, chce zaliczyc "House of Saddam" i "In Treatment" z Gabrielem Byrnem. To tyle bo i tak szczerze mowiac czasu nie mam za wiele, chyba ze na cos ostro sie napale ;) tak jak na TB

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Uwielbiam Gabriela! Jest takim mężczyzna z krwi i kości. Ale za jego serial się jeszcze nie wzięłam, bo jak zobaczyłam ile jest odc w serii to mi ręce opadły :-/

Jeśli chodzi o sen to oczywiście nie pamiętam szczegółów, ale niespodziewanie przyśnił mi się kolo, który grał Ficka w GK. On w ogóle tak fajny i wieczny babeface. Jak bym go zobaczyła na żywo, to bym dała 17 lat. W ogóle ja też byłam w woju na jakiejś misji i byłam jedyną kobitką hehehe.

Daj mi jeszcze trochę czasu, to się odblokuję kompletnie, a wtedy totalnie popłynę.

A dwa dni temu, to mi się cartoonowe postaci śniły. Byłam na wycieczce w Paryżu z Trentem z Darii (MTV), 2D z Gorrillaz i Kurtem z X-menów. Wszystko było rysunkowe, nawet ja!

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

no wlasnie te 43 odc tez mnie przeraziły... ale to tak jakby 2 serie, obejrze kilka i zobacze czy dam rade czy sie wciagne

ostre masz te sny :P mi sie raz sniło ze byłam postacia z mangi, ale to daaawno temu

dobra trzeba do tematu wrócic :D bo troche za bardzo popłynełysmy w OFF'a

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Co do In Treatment, to słyszałam, że serial jest ciężkiego kalibru, jesli chodzi o powagę i takie tam. Mnie wystarczy moja depresja dwubiegunowa, wolę się przy serialach oderwać trochę od rzeczywistości.

Mamy wrócić do tematu Alexa, co ?

Kochana, tu już tyle powiedziałysmy i pokazałyśmy, że szczerze mówiąc temat się pomału wyczerpuje, choć trudno w to uwierzyć...

A widziałaś zajawki Metropii, nowego filmu z seniorem i juniorem (no w pewnym sensie, bo to animacja)? http://www.youtube.com/watch?v=bDeQWv9_Ef0

Jakaś ambitna rzecz się szykuje...

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

a ja lubię, czasem cos ambitniejszego obejrzec. co do Metropi to wlasnie Nie, nie widzialam zadnej zapowiedzi..zaraz nadrobie.
A o Alexie NIGDY ZA WIELE :) zawsze jest cos do czego powzdychac, przeciez, jego jest tak duzo! 194cm cialka ktore mozna od gory dodołu oblookac i obgadac ;)

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

To że ambitnie, to u mnie zawsze na +. No tak, to prawda duży chłopak z niego ;-) Ale ja sobie dawkuję, żeby nie zwariować. Poza tym mam kumpelę, którą juz jakiś czas temu udało mi sie namówić na TB i sobie debatujemy na temat Alexa. Tylko w moim przypadku jest tak, że duża zasługę mojej fascynacji Alexem przypisuję postaci, jaką gra w TB. Wolę ciemnowłosych. Foka, nie bij proszę! ;-)))

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

wiecej blondasa dla mnie :P hehehe

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

WOW ten film zapowiada sie jako "freakin' weird and scary" ale głos alexa jest przeszywajacy, wibrujacy, enigmatyczny wrrrrr znów sie podjaralam

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Zapowiada się super. takie kafkowe klimaty albo 1984. Bardzo lubię mroczne animacje.

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

mi za to przypomnial sie, swiętej pamieci mistrz Beksiński

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Oj, tak. Też o nim pomyslałam, jak zobaczyłam tę zajawkę pierwszy raz kilka tyg temu. Pamiętam, że jakieś 8 lat temu pracowałam w restauracji, która graniczyła ścianą z galerią, gdzie wystawiano szkice Beksińskiego. Zawsze przed pracą poświęcałam 15 minut, żeby się w nie wpatrywać... Boskie!

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

a tak z innej beczki piszac i wracajac do GK chcialam powiedziec iż "MY też nie mamy sie czego wstydzic"

Paweł Szajda to kawal ciacha :)
http://i456.photobucket.com/albums/qq281/lost_in_brisvegas/WALT1.jpg
http://m.onet.pl/_m/91f151ed22d2e0d61177ed0c58bb30ee,35,1.jpg
http://i.wp.pl/a/f/film/018/38/51/0165138.jpg
http://i.pinger.pl/pgr43/2d174e1500263b6e497c3885/pawel+szajda.jpg

no i z Alexem :)

http://img25.imageshack.us/img25/3193/51759110.jpg

blizej Polski juz sie chyba nie da.... MA KTOS NUMER TELEFONU do PAWŁA :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Ja to Pawełka zauważyłam juz w filmie Pod Słońcem Toskanii :-) Ma absolutnie przebajeczne oczęta. Ale za malutki jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

Ale gorąco wierze, że on się dopiero rozkręca. Bo dobry aktor z niego, z tego co widziałam, a nie mamy teraz oprócz niego żadnego męskiego towaru eksportowego (chociaz nie do końca eksportowego, bo z tego, co czytałam, to on się wychował w USA) Ale ładnie po naszemu mówi, także rodziców trzeba tu pochwalić.

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Alex z heterochromią :)

uważam ze to zdjęcie jest świetne, przyciaga

http://skarsgardfans.files.wordpress.com/2009/08/dgjner.jpg