PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88718
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

po sezonie 4 obejrzeć 'Powstanie' czy wg kolejności kręcenia?

thisfiennesismines

Po sezonie 4 powstanie

ocenił(a) serial na 9
thisfiennesismines

po 4 , w 5 jest rosja

ocenił(a) serial na 9
thisfiennesismines

Oglądać wg kolejności kręcenia. Powstanie można sobie darować bo to bieganie wokół sterty cegieł za szopą Zdziśka, w przerwach wzdychanie do siebie małolatów z serialu o Beverly Hills...

ocenił(a) serial na 8
orygenes1

dzięki za sugestie, już obejrzałam. 'Powstanie' rzeczywiście słabe wobec pierwszych czterech serii.

ocenił(a) serial na 9
thisfiennesismines

Ale o wiele lepsze od V i VI ...

ocenił(a) serial na 8
loukas321

szkoda

loukas321

Akurat V jest najlepsza obok III

ocenił(a) serial na 10
janosik6

Zgadzam się. I wciąż wolałabym, żeby serial skończył się na V.

ocenił(a) serial na 8
bobomaya

oglądam właśnie V i też mi się podoba!

orygenes1

Orygenes1 gdy zobaczyłem to co napisałeś/aś poziom mojej adrenaliny wyje*** skale jakich kolwiek określeń miary o ile takie dno jak "ty" wie oczym wg mowa . Specjalnie dla cb zrobiłem konto i pisze ten kom. żebyś "ty" i tobie podobni nie gadali takich śmierdzących farmazonów. Idz Atencjuszu, świetny znawco gry aktorskiej i wielki mistrzu ciętej riposty wycierać zady swoja parszywom mordą takim samym jak i "ty" . Najchętniej po przeczytaniu tego co żeś wypocił z tego fistaszka to puścił bym " ci " charcha na japsko w realnym świecie po czym zasklepił parszywy pysk . Nie pisz/mów takich rzeczy nigdy więcej bo wprowadzasz ludzi w błąd ponieważ sezon "Powstanie" to bardzo dobrze wydana część ,wrecz moge powiedzieć ze gra aktorska+umiejscowieni+scenariusz robią konkretna robotę . Konkretny sztoss!! majac cały czas na uwadze budrzet tej produkcji ! Poza tym to co ty niby myślałeś ze działo sie w P.Wwa-skim hmm ? Właśnie to wszystko tam zawarte w kupie gruzu kamieni trupów, ...miłości braterstwie, honorze lojalności i poświęceniu mlodych ludzi wszystkich Warszawiaków przede wszystkim ... ale co ty o tym mozesz widzieć... . A ta część to świetny profesjonalny dla mnie wybitny obraz w polskiej produkcji dzisiejszych czasów którą polecam obejrzeć we dla woli albo po 4 sezonie albo na koniec tak jak emitowali w telewizji. Osobiście polecam opcje nr 1 ;). Hejtować wyzywać poniżać do woli mnie i to co napisałem jak ma ktoś ochotę i ile jej tylko ma
Wyje**** mam Ja ! zwykłyPolaczekpatriota !

michal_ciaoooh

A ja się zapytam czemu ten serial zakończyli tak bez zakończenia???

db380

no to było straszne :( w ogóle wszystkich aresztowali i nie wiadomo co się stanie

michal_ciaoooh

przepraszam do złej osoby napisałam XD

michal_ciaoooh

Nie ważne czy ma się rację czy nie... ma się swoje zdanie. Ale do diabła! Jak można być takim wulgarnym chamem!!!!?

orygenes1

??? po prostu nie podobają ci się młodsze postacie? nwm o co ci chodzi ale pooglądaj sobie historie powstańców. i tak jakby to było podobne. Nawalanka a w przerwie od strzału bardzo ważne dla nich rozmowy prywatne i nieprywatne. Pewnie nie zrozumiałeś tego że wojna to nie strzelanka tylko ból i nie wiesz czy wrócisz do osób które kochasz nie wiesz czy przeżyjesz czy zastasz Polskę wolną. Trzeba oglądać słuchając tego co ktoś chce nam pokazać lub powiedzieć, a nie: o nieźle strzelają albo o tu słabo strzelają. To nie na tym polega