PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88728
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Ruda i Władek

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego Ruda caly 5 sezon chodzila obrazona na Władka? czyzbym cos przegapila w 3 sezonie?

ocenił(a) serial na 1
monisia_tom

No chyba coś ci umknęło. bo była istotna dla tej sprawy scena. Mianowicie taka namiętna łóżkowa. hmm no znaczy nie do końca namiętna bo Władek nie STANĄŁ ;) na wysokości zadania. I teraz Ruda strzela fachem na lewo i prawo.

ocenił(a) serial na 6
polukr

Ja chyba też to przegapiłam. W którym to było odcinku?

Ps. Piąty sezon jeszcze nie był emitowany, niedawno skończył się czwarty.

polukr

Namiętna scena łóżkowa? Rzeczywiście chyba i ja coś przegapiłam. I niby ona była istotą sprawy? Jak dla mnie to Ruda po prostu była wykończona psychicznie (piła, mało gadała i wgl). Istotą dla scenarzystów była jej przemiana, między III a IV serią, pod wpływem tych egzekucji, które wykonywała. Dlatego jak on do niej przyszedł to nie mogła sie pozbierać. Ale może się mylę i po prostu nie uważnie oglądałam ;P

ocenił(a) serial na 8
Zuzulek

Nie mylisz się i oglądasz uważnie :) pan polukr jest dobrze znany z tego, że ostro krytykuje serial "Czas honoru" i cały jego powyższy wpis to tylko kpina, którą należałoby zignorować. :/

Scatebra123

A więc już ją ignoruję i pana polukra również.

ocenił(a) serial na 10
Zuzulek

Zastanawia mnie tylko dlaczego polukr ogląda jeszcze ten serial skoro tak bardzo go denerwuje? może pora sobie darować albo meliskę zacząć pić ;p

ocenił(a) serial na 8
Kaveri_filmweb

żal po prostu typa

ocenił(a) serial na 1
monisia_tom

Litujcie się raczej nad sobą :) jak można się nad tak tandetnie wykonaną papką zachwycać !

polukr

Jak można po stokroć negatywnie komentować, przeżywać, rozwodzić się nad jedną i tą samą "papką"?

ktb

I do tego wciąż oglądać tę "papkę". Ale ja obiecałam, że pana polukra zignoruję, więc...