Dlaczego Ruda caly 5 sezon chodzila obrazona na Władka? czyzbym cos przegapila w 3 sezonie?
No chyba coś ci umknęło. bo była istotna dla tej sprawy scena. Mianowicie taka namiętna łóżkowa. hmm no znaczy nie do końca namiętna bo Władek nie STANĄŁ ;) na wysokości zadania. I teraz Ruda strzela fachem na lewo i prawo.
Ja chyba też to przegapiłam. W którym to było odcinku?
Ps. Piąty sezon jeszcze nie był emitowany, niedawno skończył się czwarty.
Namiętna scena łóżkowa? Rzeczywiście chyba i ja coś przegapiłam. I niby ona była istotą sprawy? Jak dla mnie to Ruda po prostu była wykończona psychicznie (piła, mało gadała i wgl). Istotą dla scenarzystów była jej przemiana, między III a IV serią, pod wpływem tych egzekucji, które wykonywała. Dlatego jak on do niej przyszedł to nie mogła sie pozbierać. Ale może się mylę i po prostu nie uważnie oglądałam ;P
Nie mylisz się i oglądasz uważnie :) pan polukr jest dobrze znany z tego, że ostro krytykuje serial "Czas honoru" i cały jego powyższy wpis to tylko kpina, którą należałoby zignorować. :/
Zastanawia mnie tylko dlaczego polukr ogląda jeszcze ten serial skoro tak bardzo go denerwuje? może pora sobie darować albo meliskę zacząć pić ;p
Litujcie się raczej nad sobą :) jak można się nad tak tandetnie wykonaną papką zachwycać !