PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88718
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Na początku napomnę, że jestem trochę do tyłu. Aktualnie oglądam 3 odcinek 5 serii.
Mam małą refleksję na temat pań występujących w serialu. Otóż moim zdaniem najbardziej urodziwą kobietą jest Lena. Oceniam tylko wygląd zewnętrzny, bez odniesień do sympatii,antypatii postaci jakie grają. Uważam, że Lena na najbardziej delikatną, kobiecą buzię spośród wszystkich bohaterek. Cudownie wygląda w stylizacji lat 40-tych :)

Trochę się martwię co z nią będzie, bo po 4 serii słuch o niej jak na razie zaginął. Ale nie mówcie co i jak. Kilka dni i sam się dowiem :)

Jakie są wasze typy Panowie?
Pewnie Ruda, Celina??

Pozdrawiam sympatyków serialu :)

ocenił(a) serial na 8
buczo85

Ruda :)

ocenił(a) serial na 10
buczo85

Cała czwórka jest ładna :) Albo inaczej, w każdej z nich jest coś wyjątkowego :)

ocenił(a) serial na 8
buczo85

Tylko Celina :D

buczo85

Celina w 6 serii przebija wszystkie panie. Najlepsze stylizacje.

buczo85

Nie jestem panem, ale wtrącę swoje trzy grosze ;-) Za urodę - Ruda/Karolina Gorczyca. Naprawdę piękna kobieta. Gra aktorska - również ona, oraz Agnieszka Więdłocha/Lena, kiedy nie piszczy i nie robi płaczliwych min.

Arya_2

Jeśli chodzi o urodę,to dla mnie na pierwszym miejscu jest Lena,pod względem aktorskim również ona.Nie wiem czemu wszyscy tak pieją nad Celiną.Bołądź może i ładna,kwestia gustu,bo ma specyficzną urodę,w serialu nie wykreowała nie wiadomo jakiej postaci.
Na drugim miejscu Katarzyna Gniewkowska oraz Ewa Wencel.Ruda-Gorczyca ładna,ale gra wciąż tą samą miną podobnie jak w innych produkcjach.

avosette

Ja zrozumiałam, że założycielowi tematu chodziło o młode panie - kobiety głównych bohaterów.
Bo tak ogólnie, to oczywiście najlepszymi aktorkami są panie Gniewkowska i Wencel, jak również Cielecka, Romantowska i Stenka. Ostaszewska w pierwszym sezonie. Dopiero potem można się przyjrzeć młodym aktorkom, z których Lena przez dłuższy czas była moim numerem 1, swoją autentycznością, urokiem i zadziornością przypominała mi trochę postać Basi Lawinówny z serialu "Dom", granej przez świetną Joannę Żółkowską. W ostatnich sezonach jednak, te jej płaczliwe grymasy bardzo mnie rażą. Karolina Gorczyca jak dla mnie wypada naprawdę nieźle. Zupełnie inna była na początku, jako zalotna, "łobuzerska" Ruda, niż kiedy w przebraniu prostytutki wykonywała wyroki na konfidentach.
Celina tak naprawdę zaistniała dopiero w V sezonie, wcześniej była piękną lalką, którą mężczyźni przekazywali sobie z rąk do rąk. Ostatnio jednak gra jakby kij połknęła, ale wątek z Rainerem bije rekordy głupoty, więc mogę jej to wybaczyć.

Arya_2

Tak, nie ukrywam, że chodziło mi o młode panie w serialu. Niemniej muszę napisać, że Pani Gniewkowska także jest bardzo atrakcyjną kobietą!
:)

ocenił(a) serial na 8
buczo85

Najlepsze to dla mnie Wanda (Ostaszewska) oraz Ruda. :)

ocenił(a) serial na 10
buczo85

Najładniejsza jest Katarzyna Gniewkowska a jeśli chodzi o młode to Gorczyca.