nie wiem czemu ale nie potrafię tego oglądać, jak moja dziewczyna włącza ten serial w tv... wydaje mi się idiotyczne to, że z pełną powagą oglądają czarodziejskie sztuczki itp. dziewczyny, które na codzień gnoją fantasy i śmieją się np. z władcy pierścieni itp.
ash ty naprawde jestes chora psychicznie , znajdz sobie inne zajecia a nie jak nie lubisz tego serialu to po co wchodzisz i denerwujesz innych
to wy niedoroslyscie do tego serialu a nie my
Dorsznyt i Leo... Jak zwykle... Weźcie się tak nie rzucajcie, bo tylko budujecie stereotyp ''fani czarodziejek to głupie pustaki''
I znowu będą idiotyczne kłótnie. Ten serial jest po to by oderwac się od szarej rzeczywistości. Jeśli ktoś twierdzi, że jest idiotyczny, to mam nadzieję, że bierze to pod uwagę.
Nieważne co inni o nim twierdzą. To jest mój ulubiony serial i ja uważam, że jest super. A co wy uważacie to mnie nie obchodzi.
jeju , ile ,,trza'' tłumaczyć temu gangowi , fanów charmed , że to dla 2-latków !! osiągnijcie chociaż ,,poziom'' 10-latków ! żaden normalny nastolatek , nie ogląda bajek , o dobrych czarodziejkach !!
ash to tobie trzeba tlumaczyc sporo zebys nie wtykala nosa w nie swoje sprawy i sobie stad poszla
fanow czarodziejek jest tyle ze ty swoim gadaniem bezsensownym nie przekonasz do zmiany pogladow i opinii na temat tego serialu
wiec znajdz sobie zajecie albo idz do psychiatry
to moja rada do ciebie
ja lubie ten serial oglądam go i nie obchodzi mnie co myślą inni naprzykład Ash i MruiMrau to świadczy tylko o nich jacy są małostkowi i samolubni.
a ty mruimrau dla mnie jestes niepowazna i bezsensowna
najpierw sie podszywasz pod ash a teraz trzymasz jej strone
szkoda slow na twoje zachowanie
na takich ludzi jak one nie ma ratunku... Dorsznyt :) musimy trzymać się razem:P i nie dajemy się tym obłudnikom!!!!!
no i tak ma być:) nie co przejmować się tymi zarozumiałymi babami które szukają tylko powodu do kłótni. :D
Leo nikt mnie nie pytał o zdanie tak samo jak Ciebie, więc zważywszy na Twoja wypowiedż wobec mnie atakujesz sam siebie.
Dorsznyt ja jej nie bronie :/ Lubie ten serial, ale Ty i Leo dajecie jego fanom stereotyp głupich pustych debili!! I potem sie dziwicie,że taka Ash nasmiewa się z każdego fana Charmed :/ Ma mały mózg więc nie pojmuje, że każdy jest inny, dlatego, jeśli chcecie aby takie głupki jak ona tu nie wchodziły bądźcie mądrzejsi i po prostu olewajcie. Zauwazylamz e juz wszyscy to robią tylko Wy jedyni ciągle naskakujecie na antyfanów w jak zwykle dziecinny sposób.
Aha i ironia to broń mądrego, pamiętajcie ;]
pozdro ;)
moze masz i racje ale to czemu sama w innych postach jej odpisujesz skoro tak uwazasz myslisz ze na inne tematy nikt nie wchodzi i ich nie czyta i nie wie ze z nia korespondujesz
no niestety... muszę poinformować, że nie jest dobrze... ale nie będę pisywać sprawy na publicznym forum...
olewać nie znaczy nie odpisywać tylko chodzi mi o to, aby nie ciagnąć z nią kłótni, bo chyba tylko to na nia działa. Dlatego juz tego nie robie.
Ehh.. a przeciez pod koniec napisalam ''ironia to bron inteligentnych'' myslalam że ta podpowiedź pomoże!
dzień dobry;)
po pierwsze władca pierścieni to coś innego niż czarodziejki i to wogóle nie podlega żadnym porównaniom...
charmed to serial o kobietach ich problemach itp. a dodatkową aktrakcją są walki z demonami, we "władcy pierścieni" to właśnie fantasy jest najważniejsze, a w czarodziejkach siostrzane wzięzi... gdybyś oglądną trochę dłużej ten serial zobaczyłbyś, że mam rację... a czarodziejki tylko w wakacje są codziennie, od września będą tylko raz w tygodniu, na 45 minut możesz przecież zostawić dziewczynę samą... wtedy już nie będzie cię to tak nurtowało...
no , ale ten serial jest fantastyczny ! no przecież nie wyobrażacie sobie chyba , że trzy laski , latają po mieście i ,,unicestwiają'' demony !
dobra piszcie i myślcie co chcecie... ja lubie ten serial oglądam go.. i tyle... zresztą nie każdy go lubi no i już... i co za problem?;/ nudno jest czytać po sto razy wasze wypowiedźi na temat serialu jaki on jest głupi itp: nie wiem po co się powtarzacie... jak coś mi się nie podoba to nie ogladam tego i już..!
Ojj, nikt powyżej od mojego postu(czyli kilka psotow bylo :>)nie napsial ze CHarmed jest to glupi serial) czy ty na pewno masz 16 alt dzieciaczku?
Pff typowe dla takiego bahorka... Nie masz już argumentów, to zaczynasz, a raczej próbujesz obrażać. Heh teraz się jeszcze zastanów czy 2-latki umieją używać komputera w taki sposób ;)
a no widzisz chodzą . do mruimrau : wiesz , tu już nie chodzi o wiek , ale o coś innego... domyślcie się :)
leo , masz problem , z akceptacją , tego , że nie jesteś babą (jeśli oczywiście nie jesteś , co jest bardzo prawdopodobne) ?
nie probuje obrazac , ale ty zaczynasz mi dzialac na nerwy
z reszta sama obrazasz ludzi piszac ze o ni maja dwa lata albo mnie nazywasz bahorem
kto tu kogo obraza
zapisz sie lepiej do psychiatry
dorsznyt : wskaż mi post , w którym ja napisałam , że ktoś ma dwa lata ! o ile się nie mylę , to ty tak napisałaś . już nawet nie pamiętasz... oj , skleroza , skleroza...
leo : yyy... no wiesz , nic na to nie poradzę... proponuje lekarza... najlepiej psychiatrę !
pisalas o dwunastolatkach ze to dla nich serial i razem z mruimrau pisalyscie ze serial powinien byc nie dla mlodziezy tylko dla dzieci
a tak ogolnie moj brat cioteczny jest rok mlodszy od leo i tez oglada ten serial chociaz nie zawsze
wiec juz dajcie sobie spokoj z tymi dziecmi
serial moze ogladac kazdy komu sie on podoba nie tylko dzieci i mlodziez
no niestety , zaskoczę , cię dorsznyt , ale między dwulatkami , a dwunastolatkami , jest trochę różnicy :) . a poza tym , to używaj polskich ,,znakow'' , bo nie zawsze , da się ,,złamać'' ten ,,szyfr'' :D .
,,dzieciaczki'' , co wyście się tych ,,dzieciaczków'' uczepili ? na każdym forum , na jakie wejdę , w każdym poście jest słowo : ,,dzieciaczku (lub inne odmiany , np. dziecko)'' , albo ,,poziom'' ... i to zdradza prawdziwy ,,poziom'' . heh
Jelly śmieszna jesteś;] na swoim blogu wklejasz gify syrenek HA HA HA:) ile ty masz lat? chyba jeszcze od źiemi nie odrosłaś:D a pyskujesz:D jak mały bachor:D
Dorsznyt nie przejmuj się tą małą smarkulą ;P widac że zależy jej tylko na kłótni... nie ma się czym zająć i taka prawda.... CIEKAWE GDZIE OJCIEC I MATKA...
ale ja się ,,odczepiłam'' i ,,kapuje'' ! a do leo : inteligencje , najczęściej odziedzicza się po rodzinie XD . już nawet ja wiem takie rzeczy XD !
no twoja rodzina , to musiała być strasznie mądra... tylko , że... inaczej ! i daruj sobie kopiowanie mojej odpowiedzi...
jak po rodzinie to współczuje twoim rodzicom:P że mają taką głupiutką córeczkę bo bardzo mało inteligenta jesteś ;]
to co ona ma na blogu to żenada!!! SYRENKI ha ha ha ;] widać że jakaś mała dziewczynka która jeszcze kocha się w syrenkach ZAL.PL