Co sądzicie o Paige!? Bo mi sie podoba. Chociaż wolałabym żeby była Prue, Piper, Paige i Phoebe a wy co sądzicie!?
NIE SADZE/// NIE BYLOBY TO FAJNE... A TAK... MAMY W JEDNYM ODCIENKU SMIERC I ODNALEZIENIE PRZYRODNIEJ SIOSTRY... CO SIE WYDARZY DALEJ? CZEKAM DO NASTEPNEJ SOBOTY:p POZDROp
Mi rowniez sie spodobala:) oczywiscie to nie bedzie to samo ale po miesiacu wogle nie bedziemy pamietac o smierci Prue:) poprostu bedziemy to lekcewarzyc:D:P:) pozdro:*
Ja też ją polubiłam. Teraz Piper jest bardziej podobna do Prue, a Paige narazie taka trochę zagubiona. Za to Phoebe w dzisiejszym odcinku mnie zawiodła- nie było u niej widać ani żalu ani rozpaczy. Ale Paige jest fajna :)
Mi się podoba. Jest bardzo fajna...A co do Phoebe to rzeczywiście mnie też to trochę zdziwiło, ale może taki ma charakter,
mi się nie podoba... może dlatego ze bylam przyzwyczajona do Prue? nie wiem, ale to napewno nie bedzie to samo.. i nie dziwie sie siostrom, ze byly zszokowane na wiesc ze jest jeszcze jedna wiedzma- nie wiedzma...
Mnie także zdziwiło zachowanie Phoebe! Wkurzyło mnie to że nawet nie płakała i nic sie nie przejmowała że to właśnie pogrzeb Prue!!!!
Ale ona ukrywała swoje uczucia. W koncu jak była ta stypa u nich w domu i Cole spytał sie Phoebe co robisz to ona mu odpowiada sprzatam a on na to przeciez nie lubisz sprzatac a ona lepsze sprzatanie niz.....(Chociaz mysłałam ze bedzie bardziej przezywac smierc siostry) Najbedziej szkoda mi Piper.
no jedynie kiedy plakala to na pogrzebie o_O a piper naprawde to przezywala. moze w ralnym zyciu tez wkoncu razem z shannen sie przyjaznily i to shannen jej powiedzila by poszla na casting do czarodziejek. a paige na poczatku myslalam ze bedzie glupia ale w koncu mamy jeszcze 5 sezonow z nia trzeba sie przyzwyczaic. teraz wydaje sie w miare fajna ale i tak wole prue
No mi też było szkoda Piper ale teraz jak najstarsza siostra bardzo sie rozkręci i będzie super moim zdaniem jeszcze lepsza niż Prue JAKO PRZEWODNIA CZARODZIEJKA!!!
Hmm... Po pierwszym odcinku z Paige trudno powiedzieć czy mi sie podoba, zobaczy sie w nastepnych odcinkach, chociaz wydaje mi sie ze bedzie fajna.
Paige jest swietna/// to czarodziejkopodobny duch swiatlosci... w polowie czarodziejka ( po matce, apttie) i duch swiatlosci ( p
Paige nie jest taka zla jak sie na poczatku wydawalo. A ja najbardziej lubie Piper i na pewno bedzie fajna najstarsza siostra i bedzie taka lub lapsza jak PRUE
Paige jest moim zdaniem fajna. Początkowo gdy dowiedizał się iż umrze Prue( to gdzieś było jak leciał 2 sezon) to ją znienawiedizłam. Ale potem poglądałąm trochę, fotek, poczytałam. I ją polubiłam. Po obejżeniu pierwszych 2 odcinków nie zmieniłam zdania. Mam nadzieję, że tak zostanie.
Teraz Paige jest najmłodszą siostrą i jest trochę dziecinna, ale na tym polega jej urok :). Poza tym ma bardzo dobre serce
Zgadzam sie teraz moim zdaniem paige jest naprawdę fajna i śmieszna z poznawaniem swojej nowej mocy!!!
Paige jest wspaniala, jest w polowie duchem swaitlosci tak jak Leo i wspaniale pasuje do siostr. ZA to niewiem co was tak fascynuje w Prue zostawila serial nie zwarzajac na miliony listow od fanow i do tego nie zgodzila sie zeby pokazywali jakie kolwiek jej zdjecia w serialu, nie zgodzila sie na zaden goscinny wystep mimo ze producenci zapraszali ja kilkanascie razy... mam wymianiac dalej, dlatego po kilku odcinkach 4 seri mi jej juz nie brakuje, a napewno nie bede z tego powodu nienawidzic biednej Rose McGowan (Paige). Prue widocznie nie chciala zebysmy o nij pamietali i ja z tego powodu nie zamierzam jej idealizowac. Tyle ode mnie. Pozdrawiam
Postacie Prue i Paige są fajne. Lubiliśmy Prue, polubimy Paige.
Zastanawie mnie tylko dlaczego za odejście Prue obwinia się Allysę? Przecież do końca nie wiemy jak to było. Shannen ma bardzo wybuchowy charakter. Np. W serialu ,,Beverly Hills" (czy jak to się tam pisze) Shannen grała główną rolę i też ją wyżucili. Nie obwiniam teraz Shannen, bo może rzeczywiście Allysa potem kłóciła się z Rose i była nieznośna, ale NIC nie wiemy na pewno. No i szkoda, że Shannen tak się obraziła, że potem nie występowała nawet w jednym odcinku jako duch.
A Rose gra fajnie. Ja już lubię Paige. Ona dopiero się uczy i może rzeczywiście czasem postępuje głupio, ale będzie dobrą czarodziejką!