miałem okazje oglądnąć dziś dwa ostanie odcinki Charmed... cóż mogę powiedzieć? nie chce zdradzać bo było dowiecie się wszyscy jutro. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że jest to wspaniały serial, cieszę się, że miałem okazje oglądać go od początku do końca przez taki długi okres czasu. Mam nadzieję, że kiedyś powstaną kolejne sezony.... Pozdrawiam!
Koniec ;(
Właśnie się skończyło, popłakałam się, niesamowicie wzruszające.
Nie możliwe, że to koniec..przez ten czas trwania serialu tyle się zmieniło, nie opuściłam ani jdnego odcinka :(.
Jak myślicie puszczą od nowa?
Ja też płakałam... na samym końcu jak [SPOILER] się wszyscy tak przytulali
i potem jak do tej księgi wpisywały... ślub Cupa... ale przez większośc
serialu się śmiała (wujek Cup?)... może kiedy zrobią film pełnometrażowy?
ja również się popłakałam, nie mogę uwierzyć, że to koniec.
zawsze odliczałam czas do soboty, nie mogłam doczekać się następnego odcinka.. a teraz?
i po czarodziejkach :(((
taki mi jakoś smutno było że to już oststni odcinek :(
najładniejsza była końcówka :)
przecież tam nic nie było tak strasznie wzruszającego
a jednak ta muzyka i te zdjęcia na ścianie. brakowało tam Prue :(
i ta dziewczynka zamykająca drzwi do domu
smutno...
Rose_Arianna_McGowan , zgadzam się z Tobą. Brakowało mi tam Prue. Ładne zakończenie, ale sposób zamknięcia drzwi przez dziewczynkę tylko przypomniał mi o niej. To była moja ulubiona czarodziejka, mogli dać ją gdzieś w zdjęciach...
A co do kontynuacji, to Spelling już nie żyje. Ciekawe czy ktoś by podał zadaniu nakręcania tak wspaniałych odcinków jak dotychczasowe. Ale fajnie by było oglądnąć ich dalsze losy albo chociaż taki film pełnometrażowy...
; )
jeszcze są inne strony :)
zaloguj się na ExSite.pl :)
tam też są i wydaje mi się że nie na rapidshera (nie wiem czy dobrze napisałam tą nazwe :)
nie wyobrażałem sobie że będzie mi aż tak smutno jak się skońcy :(
zawsze w sobotę o 12.45 siadałem przed telewiorem i oglądałem, zastanaiwam się co teraz będę robił o tej porze
mogli by puścić charmed od pierwszego odcinka
pozdrawiam
Nie mogę uwierzyć, że to koniec. Co ja ze sobą zrobię w sobotę? Najbardziej w tych odcinkach podobała mi się oczywiście Ostateczna Walka, to jak Billie przyłożyła Piper, gdy Wyatt powiedział do Coop'a wujku i oczywiście koniec.
no to było dobra scena
albo tekst Wiktora ,,spadaj,albo naśle na Ciebie mojego wnuka"xD
ja tam się wzruszyłam,piękne odcinki to były...ale istotnie Prue mi bardzo brakowalo
ten tekst wiktora był genialny :) a mi jakoś Prue nie brakowało, chociaż kiedyś była moją ulubioną czarodziejką. po prostu już tak długo jej nie ma, że ni zwracam na to uwagi.
Mi na poczatku strasznie brakowalo Prue ale pozniej juz sie przyzwyczailam:) Ogladalam dzisiaj i bylam w szoku ze to ost odcinki:)
Najlepsze byly wpisy do ksiegi:))))
koniec....ale mi smutno..teraz w kazdą sobotę będę czuła taką pustkę w środku:(:( ale było to wzruszające jak ta dziewczynka zamkneła drzwi...płakać mi się chce:(:(
Oba dzisiejsze odcinki były cudowne, a bałam się że one mnie rozczarują:) Będzie mnie bardzo brakowało Czarodziejek:) Mieli świetny pomysł w wpisem do Księgi Cieni, a gdy wnuczka Piper zamykała drzwi od razu wspomniała mnie się Prue.
dla mnie wzurszajace bylo to jak każda z sióstr wpisywała się do księgi ćieni :(( będzie mi brakować tego serialu.... dzisiejsze 2 ostanie odcinki były świetne! :)
Kurde.... ja tam nie płakałem ogladając dwa ostatnie odciniki, ale teraz jest mi strasznie smutno wiedząc, że to był ostatni sezon :(
Zawsze oglądałem najpierw Charmed, później 90210 a na końcu Chrirurgów, a teraz mam zepsuty cały plan dnia :(
Nie wyobrażam sobie sobót bez Charmed. W każdą sobotę od trzech (jak nie dłużej) lat oglądałam ten serial, a tu koniec. Pozostaje jeszcze nadzieja, że niedługo wróci na antenę Polsatu.
A co do finału, to nie płakałam, ale potem było mi strasznie smutno.
do ściągniecia?
sezon 1-7 do odc 19 sezonu 7 (lektor pl
i cały 8 sezon z napisami pl + te odstatnie 3 lub 4 odcinki z sezonu 7
pAwEl_PaUl <Ktoś może wie co będą puszczać zamiast Charmed?> teraz puszczają Miodowe lata, znowu!
A ja nie oglądałam ostatnich odcinków w grudniu i okazuje się, że przegapiłam zakończenie ;/ Przez dobre kilka lat, w soboty, oglądałam Charmed i...czekałam, jak się ten serial zakończy i.. nadal tego nie wiem ;PP Mam prośbę, zanim obejrzę te odcinki na necie, to czy ktoś mógłby napisać co się w nich wydarzyło? Z góry dzięki ;D :)
Kurcze! Jak zawsze oglądałam ten serial w sobotę, to odkąd jestem w liceum
powoli przestawałam ze względu na mniejszą ilość czasu. I co się okazuje?
Przegapiłam ostatnie odcinki :OO Tragedia! :(
Pamiętam jak jakieś dwa lata temu „Czarodziejki” „zepsuły” mi plan dnia. w każdą sobotę o 12:30 musiałam pędem wracac do domu (czego się nie robi dla ukochanego serialu xD). Teraz w soboty mam...za dużo wolnego czasu (proszę się nie smiac!! wiem, wiem to brzmi banalnie, ale to jest prawda xD). Na 90% nie wykorzystam tego czasu na naukę (chociaż bardzo bym chciała xD).
POZDRAWIAM :*
Znaczy chodzi o to że w tygodniu się uczę a sobotę wykorzystuje na
nadrobienie tygodnia czyli zakupy, sprzątanie itp. :P
Jakiś miesiąć po emisji i nawet się cieszę, że to skończyło się. Trzeba przyznać, że poziom serialu spadał z sezonu na sezon i to jakoś po odejściu Cole'a, który jednak ratował ten serial. Po odejściu McMahona, twórcy nie udźwignęli ciężaru i nie poradzili sobie z napisaniem dobrego i interesującego wątku głównego.
A może to dlatego, że są inne fandomy (seriale). Że na dzień dzisiejszy wolę Supernatural. Czy Fringe.