Czy dom sióstr Halliwell jest prawdziwy ? Jeśli tak, to czyją obecnie jest własnością ? Może znacie jakieś polskie strony, na których znajdę sporo informacji na ten temat ? Tak nawiasem mówiąc, to gdybym miała pieniądze, bez wahania kupiłambym go : ))
Hej...a więc tak! Dom sióstr jest prawdziwy! Znajduje się (niestety) nie w San Francisco, a w Los Angeles. Wogóle odcinki Charmed były nagrywane w Los Angeles w studio. Nie wiem kto jest właścicielem, ale podobno ten ktoś wpuszcza turystów i fanów do domu. Niestety wystrój wnętrz jest zupełnie inny niż w serialu! :(
Jeśli wpiszesz sobie w mapę Google: California, Los Angeles, Halliwell Manor to możesz go obejrzeć z satelity :D
A co do kupna domu to też bym chętnie to zrobiła...no albo zlecę budowę takiego samego ;D
pozdrawiam :*
ja też!! Nie tylko ze względu na charmed, ale dlatego, że ogólnie jest bardzo ładny :D
Dzięki za odpowieź :)
Skąd wiadomo, że wystrój jest inny ? Można gdzieś w necie znaleźć info. na ten temat ?
:*:*
wiedziałem że serial jest kręcony w studio, ale nie wiedziałem, że jest kręcony w Los Angeles cały czas myślałem, że w San Francisco, jeśli znacie jeszcze jakieś ciekawostki to podzielcie się z nami :) Pozdrawiam wszystkich fanów.
jeśli dobrze pamiętam, to w zeszłym roku chcieli go sprzedac za kilkaset tysięcy dolarów, ale nie wiem czy nie mylę go z innym domem. Wydaje mi się, że czytałam coś takiego na charmed.pl :)
Wydaje mi się, że wystrój jest inny bo podobno sceny w domu nakręcane były w studio :)
Co do domu to jest faktycznie śliczny!!! Chciałabym w przyszłości mieszkać w takim!!!