PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51376
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki
P_Halliwell

Paige jest w porządku :) Ale niestety wyraźnie widać, że jest tą trzecią i jak na razie jest jeszcze taka trochę głupiutka :D Ale wniosła coś nowego do serialu i jest fajnie :)

Tanvi_2

ja osobiście żałuję ze nie ma prue, ale uważam ze to nie powod, by nie lubic paige - to nie jej wina irytuje mnie, ze na blogach o czarodziejkach tak zle o niej piszą

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Ja kiedyś najbardziej lubiłam Pheobe, ale teraz wolę Page, bo Pheobe staje się coraz bardziej dziwna.

Paige jest fajna. Jak już było powiedziane tym swoim brakiem doświadczenia wnosido serialu coś nowego i trochę humoru.. Lubię ją, choć na razie nie zapowiada się by zajęła u mnie dominujące miejsce (piper)

ocenił(a) serial na 10
Piper25

Zawsze najbardzij lubiłam Prue, a jak już jej nie ma w serialu to przypadła mi do gustu Paige... Ale każdą siostrę lubię za coś:P

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Ja bardzo lubię Paige. Jej pojawienie się w serialu dało dużo nowych możliwości scenarzystom (np. zamiana ciał z Phoebe). A Rose McGowan ma śmieszną mimikę twarzy i gestykulacje. Paige jest o wiele zabawniejsza niż Prue ( wszystkim polecam prześmieszny odcinek Sense and Sense Ability). Jest to moja ulubiona czarodziejka;) A co do Phoebe to sama nie wiem;/ wydaje mi się, że Phoebs jest egoistyczna i myśli tylko o sobie i o Cole'u, dlatego wolę Paige.

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Sence & sence ability to moj ulubiony odcinek;D

klaudynnQa

Lubię Paige. Jest trochę roztargniona, ale spoko xD Fajne ma moce. Prue też była cool, ale cóz-odeszła...
Pozdrawiam.

P_Halliwell

Początkowo byla nawet ale poźniej stała się zarozumiała

P_Halliwell

Nie lubię jej bo chce zastąpić Prue .Na szczęście jej nigdy nie dorówna ;)

ocenił(a) serial na 10
kingajkari

Paige uwielbiam ją :D Odpowiada mi bardziej niż Prue (bez obrazy dla fanów Prue) Po prostu bardziej Paige mi przypadła do gustu. Jest zabawna miła pomocna :D

ocenił(a) serial na 10
Kama06

Tez duzo bardziej lubie Paige jest poprostu swieza i swietna ;P Kinia prosze mozesz nie wyzywac sie na Rose tym ze zajela miejsce Prue?? TO nie jest wina tej aktorki tylko Aarona Spela ;P . A dla mnie i zapewne dla wielu ona juz dawno dorownala Prue i jest od niej duzo lepsza .. Pzdr dla Rosee ;**

Isabel_Evans

Nie zgodzę się z tobą z "A dla mnie i zapewne dla wielu ona juz dawno dorownala Prue i jest od niej duzo lepsza" A reszta jest nawet prawdą ale ja i tak się nie przyzwyczaję do paige ;( Dla mnie Prue zawsze będzie na 1 miejscu Może to trochę chore dlaczego nie lubię rose i paige ale tak jest.