PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=796061}

Cobra Kai

2018 - 2025
7,9 16 tys. ocen
7,9 10 1 15841
7,5 11 krytyków
Cobra Kai
powrót do forum serialu Cobra Kai

Zastanawia mnie wasze podejście do tych szkół, dla mnie Cobra Kai jest zdecydowanie ciekawszą szkołą, La Russo trochę przesadza z tą swoją powagą, dobrocią, przyzwoitością i naśladowaniem swojego mentora. Nie za bardzo mogę rozgryźć twórców, którą stronę chcieli przedstawić jako tą lepszą, moim zdaniem to LaRusso ciągle atakuje Lawrenca, który chciał zrobić w życiu coś dobrego. Jakie wy macie zdanie na ten temat? Jest tutaj ktoś, kto uważa, że to Cobra Kai prowokuje negatywne sytuacje, a Miyagi-Do jest tak dobrą szkołą, jaką chce ją na siłę przedstawić LaRusso?

ocenił(a) serial na 9
Maleszsz

Obaj mają dobre intencje, ale za groma nie potrafią się porozumieć . Żaden z nich nie jest negatywnym bohaterem, a pewnie połączą siły teraz w walce z Kreesem.

ocenił(a) serial na 9
a_kwitek

Niech połączą siły wreszcie ale niech na litość boską nie angażują w ten konflikt już żadne dzieciaki. Bo najgorsze konsekwencje konfliktu między nimi ponoszą teraz Miguel i Robby, którym notabene nikt nie raczył zainteresować.

ocenił(a) serial na 9
twq

Obstawiam, że Kreese wyciągnie Robbyego z poprawczaka czy pudła i dołączy on do Cobra Kai żeby spłacić dług wdzięczności.

ocenił(a) serial na 9
a_kwitek

Według mnie to jedynie Daniel ma szansę na wyciągnięcie Robbiego z poprawczaka o ile będzie mu coś takiego groziło. Zwyczajnie jedyny ma kasę na prawników. Powinien się również czuć za niego odpowiedzialny. Jakoś nie widzę Robbiego po stronie Kreesa.

Mam tylko nadzieję, że w następnym sezonie panowie Jonny i Daniel zrozumieją, że to oni są odpowiedzialni za to co się stało i na tym skupi się fabuła jak będą razem próbować naprawić swoje błędy.