PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122653
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

muzyka z filmu

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie czy wie ktoś jak nazywa się piosenka, która leci na początku i na końcu filmu?

ocenił(a) serial na 10
____22

chodzi ci o intro? to jest Psapp Cosy in the rocket...

ocenił(a) serial na 10
Freja_2

O właśnie o to mi chodziło,dzięki wielkie.

ocenił(a) serial na 10
____22

nie ma sprawy jak coś jeszcze to mów, mam wszystkie piosenki :)

ocenił(a) serial na 10
Freja_2

Hej! A maszmoże te piosenkę na kompie w formacie mp3? Jęsli by się dało to byłabym bardzo wdzięczna, gdybyć mi ją wysłał an pocztę: hope9@gazeta.pl
a masz inne piosenki ze ścieżki dzwiękowej tego serialu??
z góry dziekuje za jakąkolwiek reakcje ;-) pozdrwiam

arche__mania

Hmm... uwielbiam ten serial... w ogóle filmy o medycynie zawsze mnie interesowały :)
Pozdrawiam... :]

Freja_2

czesc, jesli mialabys chwilke czasu to ja rowniez prosilabym o sciezke z serialu a szczegolnie chodzi mi o piosenki z 1 i 2 odcinka ale jak sie da wiecej,albo chociaz ich spis to byloby super. jesli bedziesz miala chwilke to czekam pod eli_lama_sabachtani@poczta.fm

eli_lama_sabachtani

moglibyscie mi tez wysłac piosenki z tego serialu nigdzie ich nie umiem znalezsc prosze cola1986@tlen.pl to mój mail

ocenił(a) serial na 10
Freja_2

mówisz że masz wszystkie piosenki z tego serjalu .Jak byś mógł mi przesłać wszystkie TYTUŁY tych piosenek to był bym wdzięczny.

mój adres e-mail 14.maciej@interia.pl

Freja_2

może jeśli masz tę piosenke z czołówki serialu to mozesz mi ją przesłać na mój mail agamasz81@op.pl BEDE BAARDZO WDZIĘCZNA!!!:)

ocenił(a) serial na 8
____22

tez chcialabym pioseneczki:-) Bardzo prosze,moj email:mother_earth@tlen.pl

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

jak chcecie piosenki z serialu to ich tytuły i wykonawcy znajdują sie na stronie internetowej serialu: http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/, [abc.go.com/primetime/gr ...] a konkretnie to: http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/music9.html [abc.go.com/primetime/gr ...]

ocenił(a) serial na 8
MlodyZuk

A wiecie kto spiewa piosenke ktora leci w scenie w ktorej Meredith stoi przed domem z butelka(to odc.5)?

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

Ten kawałek to "Edge Of The Ocean" wykonywany przez Ivy:) Też kocham ten utwór:D Pozdro:*

____22

Jeśli ktoś ma mp3 "The Edge of the Ocean" i "Grey's Anatomy Theme" Cosy in the Rocket to prosiłabym o przesłanie na maila: mysticaldragon@o2.pl
Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 7
____22

bardzo lubię ten temacik muzyczny :) --) http://www.viciouslydemonic.com/journal/10%20Cosy%20in%20the%20Rocket.mp3 [www.viciouslydemonic.co ...] enjoy! ;)

____22

A czy ja mogłabym prosić o muzyke z tego serialu na maila: nika_mp3@tlen.pl ??? ppllissss może ktoś się zlituje i wyśle???

____22

bardzo bym prosila o wszystkie pioseneczki w formacie mp3 z tego cudownego serialu na moja poczte bede bardzo wdzięczn. Moj adres to: olutek.powiercie@wp.pl