PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122666
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

MARK SLOAN!

ocenił(a) serial na 10

Do MArka nie mam nic prócz :
- jest wkurzający,
- myśli, że jest pepkiem świata,
- nie liczy się z nikim ani niczym,
- nie ma za grosz klasy,
- śpi z każdą jak mu się nawinie...
A tak to jest spotko ; pp Nawet ładny ; p
Ale wkurzył mnie w piątkowym odcinku! Zachował się jak świnia w stosunku do Addie! Ojj, wiem, że ona usunęła to dziecko, ale skoro uważała, że Mark nie będzie dobrym ojcem i nigdy nie stworzą szczęśliwej rodziny, to chyba dobrze zrobiła? Przeciez on ją zdradzał! MASAKRA! A teraz z wielkim wyrzutem ; p
A Addie?! Jej na pewno tez tego tygodnia nie było lekko ( chodzi mi o tydzień, w którym miałoby sie urodzić to maleństwo ). A on jeskby miał choć trochę klasy i trochę współczucia, i gdyby choc troche ją kochał byłby przy niej w tak trudnej chwili, a nie robił sceny ... !
A co do sceny Alex-Addie przy inkubatorze Laury ... Bardzo mnie się to podobało. Jeżeli Addison miałaby być z kimś z GA to chciałabym żeby to był własnie Alex [nie wiem co tam się w Private Practice dzieje, bo nie mam FoxLife i nie wiem z kim ona tam co ... ;p]Uważam , że nawet nawet do siebie pasują. No i w końcu obydwoje potrzebują kogoś bliskiego ;) Wysaje mnie się, że bardzo dobrze by im się razem żyło i wgl. Mogliby stworzyc na prawde szczęśliwą rodzinę ;))

ocenił(a) serial na 10
McAddie

aDDISON PRZEŚPIJ SIĘ RAZ Z ALEXEM I TO WSZYSTKO. W PP ADDISON BYŁA ZKEVINEM GLINA. TERAZ JEST SAMA
SLOAN SIĘ ROZKRĘCI W 5 SEZONIE A JEGO DUET Z CALLIE JEST ŚWIETNY. TERAZ JEST W 5 SEZONIE Z LEXIE,O CZYM NIE WIE MEREEDITH I DEREK. ON ZABRONIŁ SIĘ JEMU SPOTYKAĆ Z MAŁĄ GREY

ocenił(a) serial na 10
krystynka26

aha. szkodz ze addie nie bedzie z Alexem ;

użytkownik usunięty
McAddie

no rzeczywiscie szkoda :) mi tez sie ta para spodobala ;) a co do marka... i tak go uwielbiam ;) pomimo jego wad... :P a ty lubisz dereka lilian?? bo ja jego za to nienawidze ;) i mam liste jego wad i wkurzajacych scenek i zachowan :)

ocenił(a) serial na 10

ja też uwielbiam Slaoan a Derek zaczyna mnie irytować

ocenił(a) serial na 8
krystynka26

Mnie Derek od początku irytował,nie żebym go jakoś specjalnie nie lubiła,ale często jest wkurzający.
A Marka polubiłam dopiero po pewnym czasie,zmienia się na lepsze i w piątek serii to jedna z moich ulubionych postaci.

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Buu! Ja uwielbiam Marka x D
Tylko w tym odcinku taki był x DD
Mam go na tapecie <.33 i na pulpicie i wgl. !

ocenił(a) serial na 8
McAddie

Mark jest the best. Ma przynajmniej jakiś charakter, Derek w porównaniu do niego to nudziarz. Ale może Mer właśnie taki nudziarz jest potrzebny, co się nią zaopiekuje itp...

ocenił(a) serial na 10
Lexie

Mark do Mer nie pasuje. Do Mer tylk oDer x D