Do MArka nie mam nic prócz :
- jest wkurzający,
- myśli, że jest pepkiem świata,
- nie liczy się z nikim ani niczym,
- nie ma za grosz klasy,
- śpi z każdą jak mu się nawinie...
A tak to jest spotko ; pp Nawet ładny ; p
Ale wkurzył mnie w piątkowym odcinku! Zachował się jak świnia w stosunku do Addie! Ojj, wiem, że ona usunęła to dziecko, ale skoro uważała, że Mark nie będzie dobrym ojcem i nigdy nie stworzą szczęśliwej rodziny, to chyba dobrze zrobiła? Przeciez on ją zdradzał! MASAKRA! A teraz z wielkim wyrzutem ; p
A Addie?! Jej na pewno tez tego tygodnia nie było lekko ( chodzi mi o tydzień, w którym miałoby sie urodzić to maleństwo ). A on jeskby miał choć trochę klasy i trochę współczucia, i gdyby choc troche ją kochał byłby przy niej w tak trudnej chwili, a nie robił sceny ... !
A co do sceny Alex-Addie przy inkubatorze Laury ... Bardzo mnie się to podobało. Jeżeli Addison miałaby być z kimś z GA to chciałabym żeby to był własnie Alex [nie wiem co tam się w Private Practice dzieje, bo nie mam FoxLife i nie wiem z kim ona tam co ... ;p]Uważam , że nawet nawet do siebie pasują. No i w końcu obydwoje potrzebują kogoś bliskiego ;) Wysaje mnie się, że bardzo dobrze by im się razem żyło i wgl. Mogliby stworzyc na prawde szczęśliwą rodzinę ;))
aDDISON PRZEŚPIJ SIĘ RAZ Z ALEXEM I TO WSZYSTKO. W PP ADDISON BYŁA ZKEVINEM GLINA. TERAZ JEST SAMA
SLOAN SIĘ ROZKRĘCI W 5 SEZONIE A JEGO DUET Z CALLIE JEST ŚWIETNY. TERAZ JEST W 5 SEZONIE Z LEXIE,O CZYM NIE WIE MEREEDITH I DEREK. ON ZABRONIŁ SIĘ JEMU SPOTYKAĆ Z MAŁĄ GREY
no rzeczywiscie szkoda :) mi tez sie ta para spodobala ;) a co do marka... i tak go uwielbiam ;) pomimo jego wad... :P a ty lubisz dereka lilian?? bo ja jego za to nienawidze ;) i mam liste jego wad i wkurzajacych scenek i zachowan :)
Mnie Derek od początku irytował,nie żebym go jakoś specjalnie nie lubiła,ale często jest wkurzający.
A Marka polubiłam dopiero po pewnym czasie,zmienia się na lepsze i w piątek serii to jedna z moich ulubionych postaci.
Buu! Ja uwielbiam Marka x D
Tylko w tym odcinku taki był x DD
Mam go na tapecie <.33 i na pulpicie i wgl. !
Mark jest the best. Ma przynajmniej jakiś charakter, Derek w porównaniu do niego to nudziarz. Ale może Mer właśnie taki nudziarz jest potrzebny, co się nią zaopiekuje itp...