PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=134084}

Chłopaki z baraków

Trailer Park Boys
2001 - 2018
8,4 45 tys. ocen
8,4 10 1 44946
8,2 5 krytyków
Chłopaki z baraków
powrót do forum serialu Chłopaki z baraków

Lektor!

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem jak wam, ale mi się strasznie podoba lektor w comedy central, + całkiem fajne tłumaczenie. Wie ktoś może jak się nazywa? Ten lektor jest dla mnie częścia serialu!

ocenił(a) serial na 10
Arkhan

Dodam jeszcze, że nie wyrabiam jak lektor intonuje wypowiedzi Jima Lahey'a! -,,Słyszysz to Bubbles?.... To gówniane wiatry...''

Arkhan

Albo jak przeciągał Bubblesa: "Oblechowa akcja... obleeeeeeeeeeechooooooowaaaaaaaaaaa"

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

własnie, lektor naprawde fajnie operuje głosem...

użytkownik usunięty
Arkhan

TO JEST CHYBA NAJLEPSZY LEKTOR W POLSCE JAKIEGO MAMY. no właśnie góniane wiatry. albo ta super akcja z pociągiem patrikca słejzi jak jechał z ziołem. kocham ten serial

Panie i panowie serial jest naprawde mocny, najlepszy komediowy z jakim mialem do czynienia. Jesli chodzi o lektora to naprawde jest to wyjatek, zawsze wole filmy z orginalna sciezka dzwiekowa i czytac napisy, ale tutaj jest to poezja. Gratulacje dla tego pana :)

użytkownik usunięty
Ghant

ten lektor to (Rafał Walentowicz) jest jego opis i zdjęcie na FILM-WEB

ocenił(a) serial na 9
Arkhan

Zgadzam się , lektor 1 klasa! :D. Co do serialu to powiem, że skutecznie przywraca humor.
('Randy , ale masz zajeb***e spodnie')- Idealnie to lektor zaakcentował.
Pozdrawiam miłośników serialu

_goro

Albo Jim: "Już ja pokaże tym wykolojeńcom pociągi", a Randy: "Wykolejeńcom, ale tekst" - niby nic ale to było tak powiedziane przez lektora ża boki zrywać.