PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4000
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Czy taki będzie koniec? http://www.youtube.com/watch?v=Bjvce0L1qdo&NR [www.youtube.com/watch?v...]
Szczerze mówiąc coraz bardziej podoba mi się ten film:~)

ocenił(a) serial na 10
Avilez

ooo...rany przerażające!!!! w sumie nieźle sie zapowiada:D normalnie sie wystraszyłam na początku:p RUBI CHYBA ZOSTAŁĄ UKARANA ZA CHCIWOŚĆ:) ale jestem ciakawa kim była ta blondynka?! juz sie nie moge doczekac:D

Avilez

A ja naprawdę jestem ciekawa czy to będzie prawdziwy koniec:~).

ocenił(a) serial na 10
Avilez

ta blondyna to Fernanda... :/ czemu sie podaje za Rubi? To chyba jej rywalka... czy wróg .... już w poniedziałek pierwszy odcinek nie moge sie doczekać na pewno będzie to dobra telenowela, piosenka jest boska :]

Marta18

prosze napisz skad wziac wszystkie odcinki Rubi,plisssssssss!!!

ocenił(a) serial na 10
Avilez

wyjasnienia:
ta blondyna to Fernanda - chrzesnica Rubi. Oszpecona juz Rubi poprosi ja (Fernanda byla wtedy jeszcze dzieckiem), aby zemscila sie na Alejandro ;) nie wchodzilem na ten link, ale jezeli konczy sie pocalunkiem Fernandy i Alejandra to jest to prawdziwy final ;)

Avilez

No ja obejżałam i już wiem jak to wszystko będzie :P Rubi pokłóci się z Alejandrem i wypadnie z barierki wprost na szklaną szybe (wczesniej jeszcze bedzie pare odcinkow w którcyh Rubi żeni się z Hectorem itp). Jej całe ciało będzie oszpecone. Każe swej chrześnicy Fernandzie udawać Nią (że niby Fernanda, czyli Ona zrobiła sobie operacje plastyczną). I ta wlasnie blondyna Fernanda będzie nią udawać i uwiedzie tego Alejandra. I na konicu jest "Fin.. ?". A to oznacza, że to się bedzie dziać do 115 odcinka. Następnie jest "Cena Marzeń 2" gdzie Rubi naprawde robi sobie operacje plastyczną i jej twarz zastępuje ta aktorka która grała główną role w "Grzesznicy" no i ona przez pozostałych 15 odcinków nieźle namiesza. No i taki będzie koniec, ze się nasza Rubi się zastrzeli, bo ani Alejandro, ani Hecktor już jej nie będą chcieli.
Skąd to wszystko wiem ? Ściągnęlam sobie z emula wszystkie odcinki :P To było gdzieś z półtoras roku temu ..

megan1300

To jakaś ściema, ta aktorka co grała w Grzsznicy - będzie grała Eleonore kochanke Hektora!!!

Avilez

No ja obejżałam i już wiem jak to wszystko będzie :P Rubi pokłóci się z Alejandrem i wypadnie z barierki wprost na szklaną szybe (wczesniej jeszcze bedzie pare odcinkow w którcyh Rubi żeni się z Hectorem itp). Jej całe ciało będzie oszpecone. Każe swej chrześnicy Fernandzie udawać Nią (że niby Fernanda, czyli Ona zrobiła sobie operacje plastyczną). I ta wlasnie blondyna Fernanda będzie nią udawać i uwiedzie tego Alejandra. I na konicu jest "Fin.. ?". A to oznacza, że to się bedzie dziać do 115 odcinka. Następnie jest "Cena Marzeń 2" gdzie Rubi naprawde robi sobie operacje plastyczną i jej twarz zastępuje ta aktorka która grała główną role w "Grzesznicy" no i ona przez pozostałych 15 odcinków nieźle namiesza. No i taki będzie koniec, ze się nasza Rubi się zastrzeli, bo ani Alejandro, ani Hecktor już jej nie będą chcieli.
Skąd to wszystko wiem ? Ściągnęlam sobie z emula wszystkie odcinki :P To było gdzieś z półtoras roku temu ..

ocenił(a) serial na 10
megan1300

ooo dzieki Ci!!!!!!! super sdtreszczenie!!!!! zajebiscie to bedzie:D

ocenił(a) serial na 10
casablancasia

aaa i jeszcze jedno pytanko do ciebie:D czy Hector bedzie z Maribel?! czy ta bedzie z Alejandro? bo w tym linku pokane jest, że całuje sie z nim:P

ocenił(a) serial na 10
casablancasia

Hector bedzie z Elena (nie ma jej jeszcze w telenoweli) Pod koniec zginie w wypadku samochodowym. A Alejandro wezmie slub z Maribel. A Rubi 2 wcale nie ma :O Yadhira Carrillo gra tam Elene, a nie Rubi po operacji plastycznej - to 2 inne postaci! Poza tym Rubi sie nie zastrzeli (chociaz w 1 wersji tej telenoweli tak bylo. Rubi popelnia samobojstwo)

Romeeooo

A co będzie z Maribel? Kiedy Hector od niej odejdzie i dla czego? Będzie chciał wrócić do Mirabel?

ocenił(a) serial na 10
23karolina

Hector zakocha sie w Rubi i wezmie z nia slub. Potem Rubi powie Hectorowi prawde, ze weziela z nim slub dla pieniedzy i Hector ja znienawidzi. Maribel wezmie slub z Alejandrem ;)

casablancasia

Wie ktoś może coś o serialu Rubi z 1968 r?
I mam pytania: Fernanda jest kims z rodziny Rubi? (bo została jej chrześnicą) Czy Mirabel zrobią operację na nogę, czy do końca będzie miała aparat? Jak to się stało, że Cayetano pójdzie do więzienia przez Rubi (wtedy co ona opowie to matce i ona umrze). Pytam bo oglądałam w meksykańskiej wersji językowej i nie bardzo wszystko skumałam, jak ktoś wie dokąłdnie, niech odpisze, dzięki.

ocenił(a) serial na 6
megan1300

Ale czy u nas w Polsce zostanie wyemiotwane te kolejne 15 odcinków?

megan1300

oki dzieki teraz niech ktos powie i nie będzie skąpiradło jak ściągnąć odcinki Rubi z emula bo wpisuje i tak i siak i nie dziala plis plis plis albo chociaz stronkę ze ściągnieciem wszystkich odcinkow!!!!!plissssssssss!!!! !!

ocenił(a) serial na 7
megan1300

Tam Rubi nie zrobi sobie zadnej operacji tylko bedzie grac swoja siostrzenice Fernande

ocenił(a) serial na 8
Avilez

a ja gdzieś słyszałem, że mają być alternatywne zakończenia, tzn. ma być kilka zakończeń serialu, a widz ma sobie wybrać, to które go najbardziej satysfakcjonuje, ale nie wiem czy to prawda.

mate_von_kar

A mam pytanie.. Czy Rubi jak już spadnie z tej barierki i będzie cała oszpecona to poxniej zrobi sobie operacje i będzie nadal ładna ?

megan1300

Ja jescze coś słyszałam że Maribel bedzie miała jakiś wypadek niedłygo przy wsiadaniu do łodzi? Co jej sie stanie? I jescze oglądałam filmik na którym Maribel czeka na kogoś w sukni ślubnej? Na kogo ona czekała? I czemu w sukni ślubnej?

ocenił(a) serial na 6
23karolina

Maribel wyjdzie za Alejandra, mam dowód, zdjęcia z ich ślubu neidługo zostaną opublikowane na mojej stronie www.la-descarada.blog.onet.pl ;)

ocenił(a) serial na 6
choco

Pewnie to właśnie na niego będzie wtedy czekać. A czy Maribel zostanie wylecozna i będzie miała sprawna nogę?

Avilez

Ja wam wszystko wytlumacze. Na początku Maribel będzie chciała wyjść za Hectora. No i Ona będzie w kościele na niego czekać. A on nie przyjdzi. I Ona się dowie, ze jej niedoszly mąż jest razem z Rubi na lotnisku. Maribel pojdzie tam i zobaczy całujących się Rubi i Hectora. Wtedy wypadnie jej z rąk wianek i się totalnie załamie. Rubi wyjedzie z Hectorem i wezmą ślub cywilny. Razem będą mieszkać w pięknym domu, a Rubi powoli będzie stawala się damą. Okaże się, że jest w ciąży. Hector będzie przeszczęśliwy, lecz Rubi nie za bardzo bo w końcu uświadamia sobie, że to dziecko Alejandra ! Rubi umyśla plan. Planuje wziąść kupe szmalu i zostawić Hectora. Ale Hector się o tym dowie. Bedzie wściekły, bo naprawde kochał Rubi. Dowie się też, że dziecko które nosi jego żona nie jest jego, lecz Alejandra. Wybuchnie kłótnia. Hector zamknie w domu Rubi i pojedzie do Alejandra, zeby go zabić. OCzywiście nie zabije go. Później będzie jehał z Rubi samochodem i znowu zacznom się kłócić. Rubi wysiądzie i ucieknie do parku. A Hector za nią. Zacznie jej robić wyrzuty sumienia. Wreszcie ją uderzy. Wtedy Rubi zacznie mu gadać, ze go nie kocha i ze poslubila go tylko dla pieniedzy. Hector się załamie, bo ją naprawde kochał. Wsiądzie w samochód i... spowoduje wypadek samochodowy. Umiera. Rubi zostaje wdową. Wkońcu moze być z Alejandrem, ale On... z nią nie chce być. Wybucha kłótnia i ona spada z wysokiej barierki wprost na szklaną szybe czy coś w tym stylu. Budzi się w szpitalu. Jej cała twarz jest w bandarzach. Okazuje się, ze Rubi jest cała oszpecona. Poprzysięga zemste Alejandrowi. W swój chytry plan wciąga swoją chrześnice. Każe jej uwieść Alejandra, który jest z Maribel. No i na końcu bedzie tak, że Rubi popelni samobojstwo, a Alejandro będzie z Maribel.

Avilez

Ja wam wszystko wytlumacze. Na początku Maribel będzie chciała wyjść za Hectora. No i Ona będzie w kościele na niego czekać. A on nie przyjdzi. I Ona się dowie, ze jej niedoszly mąż jest razem z Rubi na lotnisku. Maribel pojdzie tam i zobaczy całujących się Rubi i Hectora. Wtedy wypadnie jej z rąk wianek i się totalnie załamie. Rubi wyjedzie z Hectorem i wezmą ślub cywilny. Razem będą mieszkać w pięknym domu, a Rubi powoli będzie stawala się damą. Okaże się, że jest w ciąży. Hector będzie przeszczęśliwy, lecz Rubi nie za bardzo bo w końcu uświadamia sobie, że to dziecko Alejandra ! Rubi umyśla plan. Planuje wziąść kupe szmalu i zostawić Hectora. Ale Hector się o tym dowie. Bedzie wściekły, bo naprawde kochał Rubi. Dowie się też, że dziecko które nosi jego żona nie jest jego, lecz Alejandra. Wybuchnie kłótnia. Hector zamknie w domu Rubi i pojedzie do Alejandra, zeby go zabić. OCzywiście nie zabije go. Później będzie jehał z Rubi samochodem i znowu zacznom się kłócić. Rubi wysiądzie i ucieknie do parku. A Hector za nią. Zacznie jej robić wyrzuty sumienia. Wreszcie ją uderzy. Wtedy Rubi zacznie mu gadać, ze go nie kocha i ze poslubila go tylko dla pieniedzy. Hector się załamie, bo ją naprawde kochał. Wsiądzie w samochód i... spowoduje wypadek samochodowy. Umiera. Rubi zostaje wdową. Wkońcu moze być z Alejandrem, ale On... z nią nie chce być. Wybucha kłótnia i ona spada z wysokiej barierki wprost na szklaną szybe czy coś w tym stylu. Budzi się w szpitalu. Jej cała twarz jest w bandarzach. Okazuje się, ze Rubi jest cała oszpecona. Poprzysięga zemste Alejandrowi. W swój chytry plan wciąga swoją chrześnice. Każe jej uwieść Alejandra, który jest z Maribel. No i na końcu bedzie tak, że Rubi popelni samobojstwo, a Alejandro będzie z Maribel.

Avilez

megan1300

Uzupełniając. Główna bohatera w wyniku wypadku nie tylko zostaje oszpecona, ale też traci nogę. FIlm: http://www.youtube.com/watch?v=v29t8LuLaPc&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]

ujemny

Czy wiecie może w którym odcinku mirabel będzie brała ślub z Hektorem a w którym odcinku z Alejandrem???

23karolina

O jakich kolejnych 15-stu odcinkach Wy mowicie??Jest przecież 115 i wszystkie będą wyemitowane- ja sobie nie wyobrażam, zeby mogli przerwać serial w polowie:/

megan1300

Wcześniej napisałaś : " No i taki będzie koniec, ze się nasza Rubi się zastrzeli, bo ani Alejandro, ani Hecktor już jej nie będą chcieli. " - więc troche to nie gra, bo zdaje się, że Hector już nie będzie żył ? No i jeszcze pozostaje pytanie co z tą ciążą - bo można się odmyślać, że dziecko straci jak spadnie z tej barierki (?) No i co jej da operacja plastyczna skoro nie będzie miała nogi ???

Avilez

Hej, mam problem z odtworzeniem tego filmu. Za każdym razem wyłącza się po 7 sekundach, mimo, że jest załadowany.

pbm_3

oki teraz napiszcie jak sciagnac odcinki rubi z emula no plis nie badzcie skapiradlami oki ;-) ???

ocenił(a) serial na 10
xeope

Straszne to.......................................

Lindsay_Lohan_2

takiego czegoś nie będzie w drugiej część!! rubi nie zrobi se operacji plastycznej bo sie zastrzeli !! niezniesie tego ze Fernanda jest do niej tak podobna i nie zniesie tego że Maribell jest ładniejsza od niej !! a Fernanda rozkocha w sobie Alejandro i jego syna !! potem bedzie jz jak zostanie pogrzeb rubi ogłoszony itp. to Cristina i wszyscy skapną sie że to Fernanda a nie Rubi!!

ocenił(a) serial na 10
dominika0606

Przeciez fernanda to corka christiny, wiec czemu dopiero jak bedzie pogrzeb to sie skapnie ?? I kim bedzie syn Alehandra, bo nie ogladalam 210minut....

ocenił(a) serial na 10
Avilez

o to chodzi, że Dominika wcale nie oglądała tego filmu. Ja mam fragment 18 minutowy i ten film to nie jest kontynuacja Rubi! Loreto oprowadza Fernandę po ważnych miejscach i są pokazane najciekawsze akcje - tyle. Nie ma żadnych samobójstw, ani nic! http://www.sendspace.com/file/4y1ixg <-18 minutowy fragment filmu. Filmik pochodzi z forum PCS. A żeby go ściągnąć wchodzimy na stronkę http://webwarper.net/ww i w puste pole wpisujemy link, który podałem wcześniej (sposób obkminiony przez Camelię z tamtego forum :) )

Romeeooo

dominika mowi prawde ale to sie stanie w ostatnich odcinka la descarady ten link ktory podajesz to bie to o co nam chodzi bo to nie jest koncowka 2 serii tylko raczej srodek lub poczatek. na koniec 2 serii rubi sie zastrzeli, na koniec 2 powtarzam nie 1

Shinri

w 1 odcinku 2 serii nasteapi pokazzanie fragmentu 1 czesci i fragmentu ktorego nie bylo po prostu i to jest wlasnie ten kawalek

ocenił(a) serial na 10
Avilez

ale Especial: La historia de Rubi to nie jest odcinkowa telenowela, a film. Barbara nie zgodziła się na zagranie w telenoweli, więc postanowiono nagrać ten oto film, który zresztą i tak nic nie wyjaśnia... Bo nie ma tam żadnych nowych akcji. Dowiadujemy się jedynie, iż Alejandro nigdy nie kochał Maribel i obecnie jest z nią z litości i ze względu na syna. Tyle ;)