PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27289
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Alexis Castle??

ocenił(a) serial na 8

W obsadzie napisaliście, że dziewczyna nazywa się Alexis Castle, jestem co prawda dopiero w
połowie 4 sezonu, ale przecież Castle to tylko przydomek literacki Ricka, naprawdę nazywa się
Richard Alexander Rodgers (była o tym mowa pod koniec odcinka, w którym jest sprawa
morderstwa kobiety, która jest medium - znaleźli ją schowaną w kanapie), także nie wydaje mi
się, żeby jego córka miała odziedziczone po nim nazwisko literackie...

ocenił(a) serial na 7
Kasia_Ka

Obsada na filmwebie jest dodana za oryginalną obsadą. W serialu również była nazwana "Alexis Castle", ale w którym odcinku nie pamiętam. Rick nie tyle pisze pod pseudonimem ile zmienił formalnie nazwisko i drugie imię zresztą też - teraz się zowie Richard Edgar Castle.

ocenił(a) serial na 8
milkaway

Ano chyba, że tak. Moje niedopatrzenie :)

ocenił(a) serial na 8
Kasia_Ka

W odcinku 5x15 jest wpisana na liście gości jako Alexis Castle ;) Poza tym spójrzcie na takie osoby jak np. Natalia Niemen, Amitabh i Abhishek Bachchan - oni też przejęli jako nazwiska pseudonimy swoich ojców.

ocenił(a) serial na 8
Malgonnia

Podczas sprawy ze śmiercią kobiety, która była jasnowidzem jej córka mówi Beckett iż będzie dla niej ważny jakiś Alexander i że w przyszłości może uratować jej życie. Na koniec odcinka Castle mówi iż zmienił drugie imię na Edgar i że nazywał się Richard Alexander Rogers.

ocenił(a) serial na 6
Sherii

Jaki to odcinek?

ocenił(a) serial na 8
_Bella_Cullen_

Sezon 3, Odcinek 2

ocenił(a) serial na 8
Sherii

Chciałam jeszcze dodać iż gdyby Castle byłoby pseudonimem , w pierwszym odcinku Beckett zwracałaby się do niego panie Rodgers, a nie Castle. Do tego akta, które wygrzebała były by na Richarda Rodgersa