PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27289
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Śmierć Beckett

ocenił(a) serial na 8

Ja w półtora roku temu widziałem ten serial w telewizji.
Był odcinek że Beckett zginęła na pogrzebie jej szefa!
W internecie nie mogę znaleźć tego odcinka!
Którym sezonie to mogło być?

ocenił(a) serial na 10
tymek99

sezon 3 odcinek 24 sam koniec

ocenił(a) serial na 9
tymek99

Dobrze, że oznaczyłeś spoiler, bo fani serialu mogliby się poważnie przestraszyć, że przez dwa kolejne sezony oglądali ją całkiem żywą, a to w rzeczywistości było zombie albo co gorsza... mieli urojenia :)
Nie wiem dlaczego niektórzy sądzą, że Kate umiera w ramionach Castle'a, wyznającego jej miłość. Przecież uśmiercenie drugiej z głównych postaci oznaczałoby koniec serialu. I to dość marny koniec. Bo jak to tak, dobra policjantka umiera, złoczyńcy zwyciężają, sprawiedliwość nie tryumfuje? To na szczęście nie ta bajka. W tej opowieści Kate żyje, ma się całkiem dobrze i za niedługo pojawi się w kolejnym sezonie.
A poza tym to widać, że ona traci przytomność a nie umiera. Gdyby umierała, próbowałaby pewnie coś powiedzieć itd. Dobra, nie będę się wymądrzać, bo ci, którzy oglądali wszystkie sezony w czasie rzeczywistym, między 3 a 4 nie mieli takiej pewności.
A mogło to być tzn. postrzał, ale nie śmiertelny w finale sezonu 3- odcinek 24 'Knock out'. A żeby upewnić się, że nie kłamię i nie ożywiłam Kate w swojej małej, przebiegłej główce polecam obejrzeć też 1 odcinek 4 sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
Alee

Brutalnie wypowiedziane. Ale jednak prawda to prawda. No chyba, że też jestem z tych co widzieli wszystkie odcinki i sezony i w 4 sezonie ujrzeli ducha albo zombie.

ocenił(a) serial na 9
WeroniXa

Czy ja wiem? Odrobina ironii jeszcze nikomu nie zaszkodziła, odrobina ogarnięcia zresztą tym bardziej :) To nie jest pierwszy raz, kiedy ktoś wypisuje takie głupoty a naprawdę wystarczy spojrzeć na forum (choćby post czy dwa niżej jest pytanie o telefon Kate z 5 sezonu, wg spisu odcinków sezonów było ich do tej pory 5, autor widział odcinek półtora roku temu- prosty, logiczny wniosek, że to o czym mówi nie miało miejsca a wątek jest niepotrzebny), wygoogleować, wykazać tę odrobinę własnej inicjatywy, obok zdjęć z pogrzebu Montgomery'ego można znaleźć te ze szpitala. To naprawdę nie jest trudne.

ocenił(a) serial na 10
Alee

Na pewno nikomu ironia nie zaszkodziła. ;-) To dokładnie tak samo jak to mówisz post czy dwa niżej pytają o ojca Castle'a który rzekomo porwał Alexis. No wiesz... Ja bym wygooglowała, Ty pewnie też, ale tutaj niektórzy po prostu wolą napisać o czymś co nie miało miejsca i czekać, aż cały wątek się rozwinie. A szczerze mówiąc nie rozumiem tego i chyba jeszcze długo nie ogarnę dlaczego jeszcze tak się dzieje.