Od początku do końca każda scena, każdy bohater ma znaczenie. Dla mnie najlepszy serial tego i poprzedniego roku.
Też tak uważam!!! :D jestem zachwycona! Ten film to majstersztyk. Scenariusz przemyślany w każdym punkcie o co obecnie niezwykle trudno. Świetny rytm opowiadania i ta scenografia! Bardzo się cieszę, że ktoś jeszcze podziela ten zachwyt:) pozdrawiam serdecznie
Zgadzam się, bardzo fajnie odkrywana historia. Kolejny świetny, niemiecki serial po Dark'u.
Tak, serial jest niesamowity. Gęstniejącą atmosfera bardzo wciąga, a kolejne pojawjające się wątki odkrywają osobisty dramat Cassandry. Muzyka jest świetna, a utwór końcowy w wykonaniu Milvy, doskonale dopełnia całość.
Wy tak na poważnie? Robot dla którego facet chce zabić żonę, jeżdżący wolniej od odkurzacza Xiaomi. Wystarczyło go przewrócić, albo wrzucić do basenu.
Jakby Was robot zamknął w szafie i wyzywał to byście trzymali dzieci w tym samym domu?
Zachowania bohaterów w tym filmie są irracjonalne. Jest to horror / thriller ale nie znaczy to, że postacie mają być idiotami.
Pomysł oryginalny, ale scenariusz to totalna porażka.
Nie bronię filmu ale w rzeczywistości zachowania ludzi bywają głupie. Niektórzy trzymają np małe dzieci z pitbulami w mieszkaniu.
Ostatniowwidziałem gdzieś artykuł o ludziach którzy napadli na kantor, bo wróżka przepowiedziala im, że skok się powiedzie...Większość ludzi to nie są tytani intelektu.
Tylko co by dało wywrócenie robota ? Jak ona kontrolowała cały dom xD. Wszystkie urządzenia. Więc nawet jeśli robota by zniszczyli to nic by nie dało
Co by dalo przewrócenie go jak Cassandra kontrolowała cały dom, każde okno I drzwi w nim i każdy syste
Co by dalo przewrócenie robota jak Cassandra kontrolowała cały dom, każde okno i drzwi w nim i każdy system - prąd, gaz i wodę? Mogłoby ją to tylko rozzłościc i doprowadzić do tragedii
Co by dalo przewrócenie go jak Cassandra kontrolowała cały dom, każde okno I drzwi w nim i każdy syste