Zastanawiam się jak to jest możliwe, że ludzie wystawiają ocenę 8.
Film jest całkowicie bez sens.
Pomysły jest oryginalny, pierwsze odcinki 8/10. No, ale litości.
Gdyby ktoś w obcym domu został zamknięty w szafie przez robota to by spakował dzieci i się wyprowadził w ten sam dzień.
Robot nazywa się matką dzieci, wygania kobitę z domu, przekabaca córkę, a wszyscy jakby bez mózgu.
Nie wspomnę już o tym, że robot obcina facetowi palca, a to że gość próbuje zabić swoją żonę to już strzał w kolano.
Cassy jeździ wolniej od odkurzacz Xiaomi. Jak się przewróci to nie wstanie. Idziesz na basen, mówisz Cassy podaj ręcznik, chlup i robot w wodzie.
Ja rozumiem, że to horror, ale nie oznacza to, że bohaterowie mają być półmózgami.
Ta cała Cassy powinna przejść upgrade po kilku latach. Powinna dostać lepszą powłokę i szkielet dzięki któremu byłaby podobna do człowieka na wzór obecnych robotów. Wtedy rozumiem fakt, że ktoś się ich boi. Są szybkie, zwinne i silne. A nie coś takiego co dostaliśmy....
Ale wiesz, robota wrzucisz do basenu i z robotem masz spokój, ale zostaje jeszcze cała ta pieprzona sterownia w domu, z jakimś niezależnym włącznikiem.
Mnie dziwi fakt, ze jak facet pojechał po choinkę, to nie zgłosił sam na policję, żeby odciąć prąd. Tym bardziej, że policja juz wiedziała, że w tym domu dzieją się dziwne rzeczy.
Zamiast tego prosi o to kobitę, której córki najpierw Juno o mało nie zastrzeliła, a potem o mało jej nie upiekli. Powodzenia.
Działa irracjonalnie pod wpływem skrajnego stresu i strachu, to akurat normalne w takich sytuacjach. Zwraca się do jedynej osoby, którą zdążył trochę poznać w tym nowym miejscu życia żeby poszła razem z nim na policję.
Dokładnie, a mogli by uzyc jakiegos mlota rozwalic te telewizory zeby nie mogla ich slyszec albo jak napisałeś wrzucić ją do basenu ,ja tylko czekałam aż ta żona wróci i ją rozwali ,zakończenie głupie
tak, zaczęliby szukać młota a Cassandra ochoczo otwierałaby im po kolei wszystkie drzwi i wcale nie przystawiała noża do główki Juno
Zgadzam się, oprócz tego że Cassandra powinna przejśc upgrade bo jednak była przez cały czas uwięziona we własnym domu a została stworzona w latach 70 więc jej wygląd jest jaki jest. Mimo wszystko zgadzam sie z reszta.