PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10064929}
6,7 22 tys. ocen
6,7 10 1 22332
6,0 7 krytyków
Cassandra
powrót do forum serialu Cassandra

Naprawdę super się oglądało, trzyma w napięciu, niektóre wątki głupie jak to w horrorach ale historia cassandry wciągająca i bardzo ciekawa

ocenił(a) serial na 8
wicia_frycia

Zdecydowanie się zgadzam.

wicia_frycia

Zgadzam się z wami, dzisiaj obejrzałam serial, już dawno nie oglądałam tak ciekawego serialu, dobry scenariusz. 

ocenił(a) serial na 5
a_smoczynska

Widać, że albo nic nie oglądasz, albo takie samo badziewie jak to

ocenił(a) serial na 8
wicia_frycia

Jestem pozytywnie zaskoczony. Wbrew pozorom nie banalna historia. Intrygi i manipulacje aż do ostatniej sceny. Polecam

ocenił(a) serial na 5
Domino81_2

Nie zrozumiałam zakończenia. Przecież ta matka nie żyje, a wypuściła córkę. O co chodzi?

Stokrotka530

SPOJLER

Ann_170

SPOJLER Chyba to takie spotkanie po śmierci ich obydwu, bo jak ten dom się spalił to matka dopiero wtedy ostatecznie umarła

ocenił(a) serial na 10
wicia_frycia

Rewelacyjnie oddane lata 60 i 70 w retrospekcjach. Wygląd ludzi fryzury, stroje, bielizna, sposób poruszania się. Genialne

wicia_frycia

Serio? Przeciez wystarczylo tego robota wywrocić I koniec serialu. I dawać mu ocene 8 albo 10. Kaman

ocenił(a) serial na 8
payda

Też o tym pomyślałem ale po głębszym zastanowieniu chyba jednak nic by to nie dało. Wszystko nadal byłoby zamknięte a robot by sobie wstał. W dodatku nawet leżąc byłby groźny (kosiarka).

seblas

oj kaman, kosiarka?

ocenił(a) serial na 8
payda

Podszedłbyś to takich nieodsłoniętych, wirujących ostrzy?

seblas

nie, stanałbym metr dalej albo podszedł od storny głowy, zdeptał ten ekranik butem, weeeż człowieku no

ocenił(a) serial na 9
payda

Przeciez ten ojciec zaatakowal robota i nic to nie dalo.Pomysl czasem

ocenił(a) serial na 5
Lipiniorz25_filmweb

Błagam ty tak serio, czy masz 5 lat

ocenił(a) serial na 7
payda

robot mógł odpalić gaz :) więc przy zamkniętych drzwiach i tak byś umarł/a xD chociaż z drugiej strony, wystarczyło by po przewróceniu wybić szyby w piwnicy jak żona i być wolnym

ocenił(a) serial na 8
payda

To samo powiedziałem, że wystarczy ją przewrócić i się nie podniesie:) ale to szczegół, trzeba po prostu przyjąć stan rzeczy jaki jest i cieszyć się pozostałymi aspektami - a te, są bardzo dobre. Oddanie klimatu lat 70 chociażby, zdjęcia, soundtrack. W ogóle ten wątek Cassandry moim zdaniem nawet ciekawszy od tego głównego współczesnego.

elaskawski

Niby wystarczyło przewrócić ale to nic by nie wniosło. Ona była wszędzie. Miała nawet dodatkowy obwód przez co nie dało sie jej zupełnie wyłączyć (scena z piekarnikiem) mogła ich skrzywdzić na wiele sposobów. Nie tylko ostrzami

payda

Też myślałam, że wystarczy "wywrócić " ale przecież ona miała te dziwne "ręce " i na luzie by wstała sama.

ocenił(a) serial na 7
wicia_frycia

a nawet wzruszająca... i ta pieśń na koniec "Ich hab kaine Angst" wybitna :)

ocenił(a) serial na 7
marta7799

*keine