Cały ten rap (2024)
2024 Cały ten rap 2024, odcinek 1
odcinek Cały ten rap (2024)

Cały ten rap | Początek

Beginning 46m
6,9 152  oceny
6,9 10 1 152
Cały ten rap
powrót do forum 1 odcinka

A gdzie prawdziwi raperzy. Paja,Kaliber ,Nagły Atak Spawacza,PFK, Wzgórze japa .Co tu się od....

ocenił(a) serial na 7
robert_borys

Oglądałeś dokument? Bo Rychu, Abradab, Rahim czy Borygo są ;)

robert_borys

Ile w tym serialu konkretnego rapu? 5%? 10%?

robert_borys

Bogowie rapu? Z wymienionych większość to dukacze z tragicznymi rymami. Jak serio chciałeś wyminić raperów to mogłeś chociaż powiedzieć o quebo, taco, dwóch sławach albo nawet od biedy o eripe

Panda_K

Zauważyłem że komentujesz każdy post tutaj. Powiedz wynika to z jakiejś frustracji? Pytam retorycznie bo patrząc po ocenach filmów jakie masz na profilu stwierdzam, że masz nie więcej niż 13 lat. Ciężko żebyś ich słuchał i oceniał jak się wychowywałeś na SBM ach.

bobo_mimo

Nie mnie po prsotu denerwują skrajny oldschoolizm. Pierwszy kontakt z rapem to była właśnie Kinematografia.Też słuchałem takich raperów jak eldo, pezet , czy ostr, ale nie znoszę starczego pierdzielenia. I najlpesze jechanie po filmach, które oceniałem z 3-4 lata temu. Prawda jest taka, że ci raperzy nie byli dobrzy, a rap ewoluował. Też nie lubie pokemonów jak np. Malik, ale serio polecam otworzyć głowę. I nie musisz doceniać obecnego trapu,ale najlepsi technicznie raperzy działali w latach 2013-2018. Teraz masz fokus na flow i tu też jest kilka interesujących artystów.

bobo_mimo

Ale dzięki za przypomnienie, bo rzeczywiście kilka filmów za wysoko ocenionych

ocenił(a) serial na 2
Panda_K

Chłopczyku o czym ty mówisz? Mama ci pozwala takich piosenek już słuchać. Quebo raper hahaha dobre. Pakój grabki i wyłaż z piaskownicy bo mama na kolację woła.

El_Kupa_Kabra

Jeżelu serio uważasz, że quebo to nie raper to nie masz pojęcia o muzyce. Ale proszę popisz się i wymień tych "prawdziwych raperów" lepszych od que. Pośmiejemy się

ocenił(a) serial na 2
Panda_K

Nie oceniam kto jest prawdziwy a kto nie. Ale na pewno lepsi są na szybko: Sokół,Peja, Pono, Fokus, nawet Liroy i jego Alboom.

El_Kupa_Kabra

XD nie masz za cholerę pojęcia o rapie. Odpal sobie na youtube schematy rymów , poczytaj o flow. Nic nie mam do tych raperów, ale żaden z nich nie wydał nic co choć zbliżylo się do Ezoteryki albo płyty roku. Chciałbym serio poznać jak doszedłeś, że jeden z najlepszych polskich raperów nie jest raperm. Jakbyś wymienil Leosię, albo Żabsona to okej można debatować czy to jest rap. Ale serio, albo masz 40 lat i zamkniętą głowę na wszystko co wyszlo po 2002 lub 13 lat i myślisz, że oldschool to jedyny hip hop. I to nie jest atak w ciebie po prostu farmazonisz

robert_borys

Nie ma czegoś takiego, jak prawdziwy rap xd bo ulica się zatrzymała i mentalnie zalicza coraz większy regres, patrz intruz czy inny specnazi

ocenił(a) serial na 10
robert_borys

Polecam najpierw zobaczyć serial ;)