PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61775
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami
nati_15

Horatio i Ryan.
Moim zdaniem.

(za krótki)

HoldenColin

Dla mnie kiedyś interesujący był Delko ale teraz bardzo zaciekawił mnie Horatio

ocenił(a) serial na 10
nati_15

A wg mnie Eric i Calleigh (jak dla mnie oczywiście)

nati_15

Na początku bardzo ciekawił mnie Horatio. Teraz natomiast myślę, że Ryan i Calleigh to najbardziej interesujące postacie ;)

ocenił(a) serial na 8
Bells93

A dla mnie Ryan, Eric i Calleigh

i znowu?? nie jest za krutki

nati_15

a dla mnie Eric i Ryan xD

zk ,,,<<<..>>>

ocenił(a) serial na 7
nati_15

Dla mnie najciekawsi..hmm..może kiedyś być nim Horatio, bo faktycznie bardzo różni się od innych, osobowością, zachowaniami, ale jego monotonia na dłuższą metę zaczyna nudzić i nie ma tego elementu zaskoczenia..Uważam, że najciekawszy jest Eric i Calleight, a szczególnie ich wspólny wątek! xD Mam nadzieję, że coś się z tego rozwinie :D A tak poza tym Delko spotyka wiele 'przygód', jest barwną postacią, natomiast w Call doceniam to, że jest wrażliwa, a zarazem profesjonalna, lecz do każdej sprawy podchodzi inaczej ;D Dlatego jest wyjątkowa!

nati_15

Alexx, zdecydowanie! Jednak... no, obeznani wiedzą, o co chodzi. =)
Eric
no i troszeczkę Ryan : )

Horatio jak Horatio, bez niego, jego okularków i one-linerów nie ma serialu. : )

Za to nie cierpię Calleigh.

ocenił(a) serial na 7
Jaden_Korr

Myślę, że bez każdego z nich ten serial nie byłby taki sam
Eric - wiadomo - nieziemska uroda xD Jaki on śliczny! ;*
Calleigt - profesjonalizm i podejście do spraw...
Horatio - może czasem nudny, ale nie wyobrażam sobie zakończenia bez założenie czarnych okularów przez Horatia
Ryan - zabawny i..słodki xD
Alexx - Sympatyczna, zawsze miło kiedy się pojawia na ekranie ;)Nie wiem, ale mam wrażenie, że emanuje od niej takie ciepło
Natalia - jak to ona XD Czasem fajna, czasem wkurzająca, ale dobrze że jest!

ocenił(a) serial na 8
nati_15

Mi osobiście najbardziej się podoba Eric i Calleigh i związku z tym ma pytanie: wiedzę, że ta para bardzo się ostatnio zżyła ze sobą (na Polsacie), czy będzie jakiś romans w dalszych odcinakach?? :]

ocenił(a) serial na 7
arizona1011

No właśnie nie wiem xD Też to zauważyłam, że się zżyli i mam nadzieję, że coś z tego będzie! Jak ktoś będzie coś wiedział na ten temat to pisać!

arizona1011

Tak, w 7 sezonie zacznie sie wlasciwy romans, czas najwyzszy po kilku sezonach flirtowania, z czego nic nie wynikalo...W sezonie 8 natomiast ich zwiazek przejdzie probe(ten sezon sie jeszzce nie zakonczyl, wiec nie wiadomo, jak to pisarze rozstrzygna).
Calleigh i Eric to moi ulubiency :) Tylko ze Eric nie bedzie w kazdym odcinku sezonu 8, tylko w 10 :(

ocenił(a) serial na 9
nati_15

moim zdaniem Horatio. jest ideałem śledczego: spokojny, opanowany, logiczny; ale ma też swoje emocje i swoje problemy. Horatio górą!

ocenił(a) serial na 7
aaako

Dla mnie H. nie jest takim ideałem...albo w sumie inaczej. On jest ideałem i to mi się średnio podoba...Najgorsze jest to, że rzadko pokazuje swoje uczucia, myślę, że to właśnie po nich ocenia się człowieka. Kto powiedział, że śledczy powinien być bardzo spokojny? Wcale tak nie musi być. Nie mówię, że ma być narwany i wybuchowy, ale..no właśnie ale...a co do tego logicyzmu, to wkurza mnie troszkę, że to on zawsze wpada na winnego, chodzi mi o to, że prawie nigdy nie jest tak, że ktoś inny domyśla się kto zabił, tylko H. ... Mogliby go tak nie idealizować ... Byłoby lepiej ;) Ale nie zmienia to faktu, że i tak go lubię xD

justysia_7

a ja cały czas nie mode zapomnieć Speeda:) coś było w tej postaci:)

ocenił(a) serial na 7
paulina_pogon

Te odcinki muszę nadrobić...Nie oglądałam niestety CSI: Miami i nie wiem jaki był Speed xD Widzę jednak, że dużo osób go lubi więc musiał być na prawdę spoko ;]

ocenił(a) serial na 9
justysia_7

Speed był boski i bardzo go lubiłam szkoda,że tak głupio zginął ;(

a najfajniejsze postaci to Eric no i oczywiści Ryan, który jest po prostu słodki

ocenił(a) serial na 10
nati_15

Calleigt i Alex wygrywają wszystko.:)
Za Króóóóóóóóóóótki:)

ocenił(a) serial na 7
gucio124

Alex też jest świetna, szkoda, że opuści CSI...słyszałam jednak, że ma się pojawiać w pojedynczych epizodach ;) To już jakiś plus ^^ Miło byłoby gdyby wróciła na zawsze ;}

nati_15

Najciekawsza... Myślę, że Horatio, jest najbardziej tajemniczy i skryty. Poza nim to Eric i Ryan, może Frank, Alex... Natomiast najmniej ciekawą postacią jest zdecydowanie Natalia <ziewa> xD

nati_15

Ostatnio Ryan zaczyna mnie denerwować swoim chamskim zachowaniem, mimo że jest moją ulubioną postacią. A Natalia jest ok, za to trochę nudna jest Calleigh.

ocenił(a) serial na 7
nati_15

Myślę, że każdy ma coś w sobie xD W jednym odcinku nudna jest jest jedna postać, w następnym inna xD Myślę, że to zależy...Co do Ryana faktycznie zaczął się troszkę chamsko zachowywać, ale widać, że kiedy się pojawia na ekranie nudno nie jest ^^

nati_15

Ja najbardziej lubie Calleigh,zaraz potem Alexx.
Horotio jest czasem troche denerwujacy, ale jednak ma cos w sobie

ocenił(a) serial na 8
nati_15

Porucznik Horatio Caine i jego okulary xd

ocenił(a) serial na 8
nati_15

Zdecydowanie Horatio, nie dlatego że jest takim nr 1 tego serialu, po prostu jest najbardziej oryginalny i niesamowity. Na większą uwagę zasługuje też rzadko tu wspominany Tripp :) Niby taki zwykły gruby amerykański cop, ale jednak ma w sobie coś ciekawego. Bez niego CSI:Miami byłoby dużo słabsze.

nati_15

jak dla mnie to Eric i Ryan:D są świetni!!

ocenił(a) serial na 8
doro_01

Horatio

ocenił(a) serial na 9
LeaMao

Dla mnie to Jesse Cardoza, Ryan Woolfe i Natalia Boa Vista.

ocenił(a) serial na 8
nati_15

dla mnie ród głównych bohaterów
oczywiście poza Horacio :P
super wypada Delko i Cally ...

co do postaci które wypadły to szkoda mi T. Speedla ;<

nati_15

Jak dla mnie Jesse Cardoza i Ryan Woolfe.

użytkownik usunięty
nati_15

cHaryzmatyczny
spOkojny
Rudy
sprAwiedliwy
samoTny
wrażlIwy
Opanowany

Chłodny
zAmknięty w sobie
nIezrozumiany
błękitNooki
intEligentny

ocenił(a) serial na 10
nati_15

Ryan i Natalia.
Oni są po prostu... The best. Natalia rozbroiła mnie w ósmym sezonie, kiedy po wybuchu w tym "opuszczonym" domu na siłę starała się pracować i robiła wszystko, żeby tylko nie iść do domu ^^.

ocenił(a) serial na 9
ArienneMD

Calleigh i only Calleigh ;)

ocenił(a) serial na 7
Anula_3

Dla mnie najciekawszą postacią jest Wolfe. Zdecydowanie. Bardzo charyzmatyczny i enigmatyczny. Ale scenarzyści starają się, żeby każda postać miała pewne tajemnice, więc to bardzo względne pytanie, bo każda postać w serialu ma tajemnice.

ocenił(a) serial na 8
MidasQueen

Ryan, Calleigh