PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61775
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Horatio i Marisol

ocenił(a) serial na 10

co myslicie o horatio i marisol?jak dla mnie naprawde switna para szkoda ze scenarzysci wymyslili ze ona musi umrzec a jak dla mnie to swietna parka wzieli slub i kilka godz pozniej ona umiera;/smutne:(

użytkownik usunięty
xShReWx

Zgadzam się w 100%!!! Oglądam CSI na polsacie i zauważyłam wczoraj że Horatio zawsze się uśmiecha na widok Marisol, jest taki szczęśliwy, naprawdę szkoda, że ona umrze;-/ Bardzo ją lubie i myślę że powinna zostać w serialu, no ale cóż, nic się nie poradzi na to że postanowli ją uśmiercić. Podobało mi się to, że Horatio wspiera ją w tej chorobie, jest po prostu kochany, zdecydowanie to moja ulubiona postać;-)Mam pytanie, wie ktoś gdzie moge znaleźć te dwa wczorajsze odcinki? Bardzo mi na tym zależy, albo najlepiej skąd moge wziąć całe serie tego serialu? pomóżcie mi jeśli możecie;-)

P.S. Bardzo dobra aktorka z tej Alany, świetnie gra w CSI, tylko pogratulować talentu;-D Z resztą to samo tyczy się Caruso;-D

ocenił(a) serial na 10

no tak nie da sie walzyc juz ze scenariuszem ktory zostal napisany i zrealizowany watpie aby jakas inna kobieta z nim mi sie tak spodobala jak ona xD

a odc niewiem wlasnie etz gdzie mozna sciagnac chcialabym sie tez dowiedziec szukam ale nic nie znajduje ;/

P.S rano obejrzalam na youtube filmik z nimi i sie az poplakalam bardzo smutne tu daje linka http://pl.youtube.com/watch?v=DciQr77YX3U

ocenił(a) serial na 9
xShReWx

ja uważam że oni byli świetną parą,bardzo pasowali do siebie... szkoda że Marisol umrze, niestety to stanie się juz w ta niedziele :(

ocenił(a) serial na 10
Izuu_

hyy juz sie stalo jetem zalamana:(biedny horatio awet nie zjedli tej kolacji i w sumie nawet sie nie pocalowali szkoda mi ich:(

ocenił(a) serial na 9
xShReWx

mi też ich (a w sumie to juz tylko jego) szkoda. nie wiecie czasem dlaczego rezyserzy uśmiercili Marisol? jak dla mnie to zrobili wielki błąd,ona powinna zostać..

ocenił(a) serial na 10
Izuu_

no tak jak juz pisalam nie wyobrazam sobie horatia z inan dziewczyna jka dla mnie to wlasnie oni byli dla siebie stworzeni a nie horatio i jakas inna laska z wydzialu zabojst czy jeszcze inna:(

xShReWx

Ale ona była od niego jakieś dwa razy młodsza... nie wydaje wam się to takie niesmaczne...???

ocenił(a) serial na 10
konto_usuniete

moze trohe ale bardzo ladnie ze soba wygladali i wida ze sie kochali jak sie kogos koha nie patrzy sie na wyglad cy inne rzezy milsoc jest slepaxDxD

ocenił(a) serial na 9
xShReWx

zgadzam sie z opinia powyzej...
zawsze lubiłam Marisol(choć nie grała długo w filmie) teraz trudno mi bedzie sie przyzwyczaić że jej nie ma...

konto_usuniete

"Ale ona była od niego jakieś dwa razy młodsza... nie wydaje wam się to takie niesmaczne...???"

W życiu różne rzeczy się zdarzają, które nie mają nic wspólnego z potocznym gustem.
Zresztą w "Kryminalnych zagadkach Las Vegas" Grissom i Sara też niestandardowi, mistrz i uczennica, i jakieś 15 lat różnicy jeśli chodzi o wiek :)

xShReWx

Faktycznie smutne, widziałam ten odcinek i z niecierpliwością czekam na kolejny, kiedy to Horatio dorwie mordercę żony. Zgadzam sie, że trochę za szybko Marisol zginęła ich miłość mogła tak ładnie rozkwitnąć. Wielka szkoda..

xShReWx

Jak dla mnie to ta Marisol troche infantylna była, jakoś nie bardzo ją lubiłam. Ale to tylko moje zdanie...

ocenił(a) serial na 10
body_farm

kazdy ma swoje zdanie ja tez sie nemoge doczekac kiedy horatio bedzie scigal morderce swojej zony a gdy bedzie na jje grobie to chyba sie poplacze:(smutne sa teledyski na youtube:(szkoda ich naprawde:(mam nadzieje ze nie wezma tera zeby horatio byl z jakas z oddzialu kryminalnego bo to bedzie zbyt przewidywalne nie wyobrazam sobie go chyba z inna dziewczyna oni do siebie pasowali i kropkaxD

ocenił(a) serial na 9
xShReWx

A ja właśnie bardzo Marisol lubiłam... nie moge sie już doczekać jutrzejszego odcinka,choć chwilami chciałabym mieć juz go za sobą,gdyż nie lubie smutnych scen w filmach...też oglądałam filmiki na youtube i rzeczywiście są smutne :(

Izuu_

Ja w ogóle najbardziej lubię Horatia <<3 Tylko szkoda, że Marisol nie żyje `(( I dobre spotrzeżenie: Caine zawsze sie uśmiechał na widok Marisol :) Pamiętajcie, dzisiaj 98 i 99 odcinek leci ;p

ocenił(a) serial na 9
xkamilaax

ja też najbardziej lubie Horatia (i Marisol oczywiście)

ocenił(a) serial na 10
Izuu_

no ciekawe z kim teraz bedzie horatio najlepiej by bylo gdyby marisol zmartwych wstala<lol2>

ocenił(a) serial na 9
xShReWx

hehe.. fajny pomysł,tylko szkoda,że nierealny...

ocenił(a) serial na 9
xShReWx

Oczy wyszłyby mi wierzchem na takie rozwiązanie :D
Mogliby bwątek Marisol pociągnąć jeszcze przez kilka odcinków. Przecież my prawie nie znaliśmy tej dziewczyny.
A tak z innej beczki. Co wam to przypomina: Młodsza żona, rychły ślub, szybka śmierć żony przez zatrzelenie i zemsta policjanta? Mam na myśli inny serial kryminalny

Milva89

Witam wszystkich!
Też mi żal Marisol. Nie wiem dlaczego scenarzyści uważają, że dobry filmowy policjant, to samotny i nieszczęsliwy policjant. Uważam, że romansowy wątek dobrze by wpłynął na treść filmu i jego oglądalność.
Mam propozycję: może nakręcimy alternatywną wersję serialu - Marisol będzie nadal żyła!
W związku z tym poszukuję:
- kogoś z kamerą do roli operatora
- osoby podobne do bohaterów serialu chętne do zagrania ich ról (z Marisol i Horatiem będzie pewnie trudno - ale wystarczy chociaż trochę podobieństwa).
Ja mogę być reżyserem, bo do nikogo nie jestem podobna. Od razu uprzedzam, że chętni grają na koszt własny, bo gaża nie jest przewidziana.
Ze scenariuszem nie będzie problemu: zamiast Marisol uśmiercimy Emily Procter, bo jest to jedyna aktorka w tym serialu, której nie lubię!
Są jacyś chętni?

schetnych w k i proponuje

ocenił(a) serial na 8
Ryksa

Uważam, że szkoda, że scenarzyści zdecydowali, że Marisol umrze... Byli z Horatio fajną parą, byli ze sobą bardzo szczęśliwi. Widać było, że Horatio przestał zajmować się tylko pracą i był bardzo szczęśliwy. Szkoda...

ocenił(a) serial na 10
Milva89

to mi przypomina kryminalnych jestem tylko ciekawa kto od kogo ten watek sciagnol ale pewnie kryminalni od csi bo nasze polskie seriale nie sa jak dla mnie tak dobrymiserialami jak zagraniczne