PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61775
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Przejrzałam niedawno wsyztskie sezony, i.... czy mi sie wydaej czy ona w 9 sezonie ma
zrobione usta i twarz??
Zbrzydło jej sie

otanek

Właśnie też mi sie tak wydaje. W 9sezonie jak mówi to nie widać ruchu warg i taka jakby napuchnięta ta jej twarz :P

ocenił(a) serial na 10
lea6

W 9 sezonie Emily Procter była w ciąży, scenarzyści nie uwzględnili tego w serialu

sztuka80

aaaa widzisz.
mimo wszystko kiespko sie jej wyglada teraz

ocenił(a) serial na 10
otanek

mi się wydaje tak sam .
Ale nie słyszałam, żeby była ciąży.
Na pewno zrobiła botoks !!

anka1924

też tak sądzę

ocenił(a) serial na 10
anka1924

Emily 8 grudnia 2010 r. urodziła córeczkę, ciążę ukryli w serialu, co było bardzo trudne bo aktorka była podczas niej bardzo opuchnięta i przytyła 40 kg. Nie każdemu ciążą służy

sztuka80

"Dobrze poinformowani" i tak dalej będą sądzić, że wstrzyknęła sobie botoks i nikt im nie udowodni, że jest inaczej. ;)
Zobacz - wyżej: Anka1924 nie słyszała o tym, żeby Emili Procter (jej dobra koleżanka?) była w ciąży - wnioski nasuwaja się same; aktorka musiała powiększyć usta i na pewno nie była opuchnięta. Pamiętaj, że akie argument bardzo trudno jest podważayć, zwłaszcza głupią plotką o ciąży. ; )

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

To nie plotka tylko fakt Emily Procter i jej chłopak muzyk Paul Bryan mają córeczkę Philippa Frances, która urodziła się 8 grudnia 2010r., podczas kręcenia 9 serii aktorka była w ciąży, a scenarzyści ukryli ten fakt w serialu. Wystarczy wejść na stronę Emily, albo serialu żeby potwierdzić ten fakt.

sztuka80

to była ironia, :)
odpowiedź nie powinna iść do mnie tylko do Anki albo Lei

ocenił(a) serial na 9
sztuka80

Zreszta w 9 sezonie za duzo ie grala, tylko z bronia cos robila w laboratorium, a wiekszoscia spraw zajmowala sie boa vista. CO do operacji plastycznej, uwazam ze tak ogromna ziana jej twarzy ktora jest widoczna nawet w 10 sezonie, no jest spowodowane botoksem... ale to juz tylko moja opinia

Sylwiaczek666

Sylwiaczek666: ;) sarkazmowe high five!

bongo_2708

oj tam, oj tam :)