Co się z nią stało, ostatnio nie oglądałam CSI, a dzisiaj przyszła jej zastępczyni. Z góry dzięki za odpowiedź ;)
Nie oglądałam zbyt dokładnie, bo byłam zajęta czym innym, ale z tego co zapamiętałam działo się coś co naraziło jej syna i stwierdziła, że odchodzi dla dobra rodziny, ale nie jestem pewna więc może się ktoś jeszcze wypowie.
tak ona teraz poszla zajmowac sie synem bo ostatnio jej syn sie wplatal w usilowanie zabojstwa i dilerstwo(chyba tak to sie nazywa:P)
Alexx zrezygnowała w ostatnim odcinku, kiedy w śledztwo była zamieszana jej rodzina (nie pamiętam, dokładnie) i stwierdziła, że bardziej od pracy liczy się spokój jej bliskich
Alexx zrezygnowała, ponieważ w ostatnim odcinku jej syn był podejrzany o morderstwo na kolesiu który rozprowadzał prochy i wlasnie wyszedl z wiezienia. Okazało sie, ze to nie jej syn zabił, tylko kolega, ale sprawa byla na tyle powazna, ze wsadzili malego do aresztu. Alexx stwierdzila, ze ponosi za to odpowiedzialność bo zamiast siedziec z rodzina kroi zwloki w piwnicy. No i odeszła. A swoja drogą, ta nowa też sobie nie pograła za długo.. a nowy patolog jest jakiś nierozgarnięty..
Co do nowego patologa to ta kobieta wydała mi się nawet taka spoko ale ten facet do mnie trochę "zdenerwował" ..
Dzięki za odpowiedzi. Szkoda, że jej już nie ma, lubiłam ją. Wprowadzała jakiś taki spokój, mogłaby wrócić... Pozdrawiam.
a tak dokaładnie to Alexx odeszła w 19 odcinku 6 serii...
a co do tej nowej to w 7 odcinku 7 serii było dobre jak Ryan i Eric chcieli ją nastraszyć trupem ale przez to tylko utrudnili śldztwo..a ona szczeliła na nich focha xD...
szkoda że Alexx odeszła ale podobno będzie się pojawiać gościnnie :)