PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1240
Burza
powrót do forum serialu Burza

Lubię tą postać,jest wredna ale lubię ją ...sprytna jest,przebiegła...

ocenił(a) serial na 9
11koala19

W ostatnim odcinku po tym jak Ursula pomoże Hernanowi uciec z zakładu psychiatrycznego, on ją zastrzeli w pokoju hotelowym, twierdząc, że to przez nią nie może być szczęśliwy z Mariną, a następnie porwie Marinę.

ocenił(a) serial na 8
Anetaaa_4

Oj głupia...Myślałam że da sobie później z nim spokój...Że się na nim pozna...

ocenił(a) serial na 9
11koala19

Niestety nie, on jej wciśnie kit, że jak mu pomoże uciec z zakładu psychiatrycznego, to będą szczęśliwi i ona mu uwierzy, a to pułapka tylko będzie :/

ocenił(a) serial na 8
Anetaaa_4

Kurcze szkoda,,lubię ją miałam nadzieje że na końcu zostanie dobrą postacią...No ale wiadomo to telenowela nie mogą wszyscy dobrze kończyć....

ocenił(a) serial na 9
11koala19

no w sumie tutaj wszyscy źli skończą tak samo, czyli w grobie.
Szkoda mi mamy Mariny- Beatriz. Tyle wycierpi a i tak umrze :(

ocenił(a) serial na 8
Anetaaa_4

Umrze...? szkoda bo kiedyś wyczytałam że ponoć gdzieś na końcu wyjedzie ale widać ktoś do końca dobrze nie obejrzał wszystkiego.... No taak szkoda jej ,obie powinny cieszyć się Mariną Zarówno Beatriz jak i Mercedes...

ocenił(a) serial na 9
11koala19

nom z tego co widziałam, to ona już zacznie wracać do zdrowia, ale Hernan podmieni leki, nie wiem czy to przypadkiem jakaś trucizna nie będzie i ona niestety umrze chyba w 119 odcinku jakoś :)

ocenił(a) serial na 8
Anetaaa_4

biedaczka...I pomyśleć że tak n serio istnieją tacy ludzie którzy maja problem z psychiką i usuwają wszystkich co stają im na przeszkodzie albo nie pomagają...tu tylko film a ci co naprawdę mają styczność z takimi psychopatami ?współczuć...