Nadal uważam, że fabuła nie jest zbyt ambitna i dużo sytuacji jest mega absurdalnych, przez to sceny które odgrywają główni bohaterzy po prostu śmieszą. Przyznaję jednak, że Levy w końcu nie gra wymuskanego lalusia w garniturku, tylko prawdziwego, silnego faceta na dodatek trochę nieokrzesanego a takie połączenie może pociągać wiele kobiet.
Też myślę że ta rola dobrze do niego pasuje, żeby tylko nie zrobili z niego zaplakanego kapitana:)
Otóż to wiktoria -to połączenie pociąga wiele wiele babeczek :)) <jestem jedną z nich>!!!i widze ,że więcej tych ,którym Will spodobał się jako arogancki ,szorstki twardziel,który nie boi się niczego :D Nie podobają mi się faceci w takich kłakach, ale jego charakter i oczy i głoooos i usta taaak przyciągają uwagę,że się nieda :D i wkońcu bez garniaczka ;/ i pokazują dużo mordobicia oO !!No Will do filmów akcji jak nic.
Wreszcie widać jak jest świetnie zbudowany, szczególnie w scenach w których bierze Marine w te swoje silne ramiona :) w innych telkach te garniturki ograniczały pole naszego widzenia:) tutaj natomiast dzięki jego garderobie widać to co najlepsze he he
Oooo tak jak ją przyciąga do siebie <3 nie no moim zdaniem Will jest romantyczny z natury :D otaczają go kobiety zewsząd...czy to gra w telce czy w filmie czy w reklamie - kocha kobiety ,a one jego?!:D Ciekawe co o nim myślą koleżanki z planu :P
- chciałabym go poznać jako William Levy ,a nie Damian,Juan Miguel czy Alex :P chciałabym wiedzieć co o nim myślą znajomi ^^
Garniaczek zakrywał połowe jego atutów ;)) oczy,głos,uśmiech to dzięki Bogu widać nawet jak jest w garniaku ;)
no kurcze otaczają go zewsząd kobiety :D gdzie by nie grał -są baby ;))) Wiecie kobietom też ciężko się oprzeć takiemu ideałowi :D
Jeszcze jak używa jęziora i ust nie tylko do mówienia ;)):P
dziewczyny a co to znaczy ze mam zewnętrzny link??przy pisaniu komentarzy i publikowaniu często mi ta durna notka się wyświetla ;/;/ a ja pisze normalnie ,a nie kopiuj/wklej!!!!;/;/
William jest jaki jest, ale jak ja bym miała okazję spędzić z nim noc to bym się nie wahała ani sekundy :D inne dziewczyny pewnie też tak robią a chłopak nie ma serca odmówic :P
w dodatku jest jednym z najprzystojniejszych facetów na świecie wg mnie ... <3
Hehe, no JM raczej nie jest :P
Dopiero niedawno się dowiedziałam, że on jest takim kobieciarzem, gdy więcej zaczęłam o nim czytać.
Jeszcze niedawno myślałam sobie, że "David Zepeda już 40-tkę ma, a nie zakłada rodziny, tylko woli takie życie i zmienianie kobiet. Levy to chociaż ma jedną kobietę i dzieci"
Taaa, a tu Levy gorszy od niego :D
Właśnie....
Już się nie smucę, bo postawa Willa dawno mnie rozczarowała. Teraz podchodzę do jego życia w miarę obojętnie.
Dla mnie to trochę dziwne jest, niby nie ma dymu bez ognia ale nie chce mi się wierzyć, że taka babka jak Eli dała by się tak traktować. Żaden facet nie jest tego wart, nawet gdyby był nie wiadomo jak przystojny.
Niestety to prawda i ja Elki też nie rozumiem... Nie wiem, czy ona go kocha, czy tu też jeszcze chodzi o dzieci i pieniądze... Przecież oni, co chwile się schodzą i rozchodzą, a Elka co chwilę do niego wraca.... Ehhhh....
Pewnie chodzi o kase. Widzieliście w świecie seriali ostatnim artykuł o jego trójkącie? :d myślałam, że padne. William ma romasn z Ximeną, i ona jest zazdrosna o jakąs 23 letnią modelke z którą sypia Will, a Ela wybacza bo lubi luksusy. Coś w ten deseń. I coś w tym jest. Możliwe, że chodzi o kase. W koncu jest spora.
Eli kocha Williama,jest ojcem jej dzieci ,dlaczego miałaby nie walczyć o swoją miłość.Kto kocha ten wybacza!
Ja mysle ze nie trzeba wierzyc we wszystko co pisza brukowce. William nie jest idealem swoje grzeszki ma. Ale nie uwierze ze z kazda bohaterka telenowel mial romans no blagam, a przy kazdej telce tak pisali. Nie rozumiem za to tej jego Elizabeth jesli to prawda i ona o tym wie, to ona jest jakas glupia ze ciagle z nim jest.
William williamem ale takiego czegos sie nie wybacza.
Ja nie wierzę we wszystko, ale niestety jakiś czas temu interesowałam się Williamem i niestety strasznie rozczarował mnie jako mężczyzna. A Elka często mówi, że wybacza też mu ze względu na dzieci...Ja na jej miejscu już dawno bym go zostawiła.
Wiesz ze wzgledu na dzieci to mozna wybaczyc raz gora dwa, a tu slychac ze notorycznie sie to zdarza i tego juz nie moge zrozumiec. A co do Williama to i ja takich lowelasów nie lubie, ale ze to nie z naszego krajowego podworka to patrze na to przez palce. Moze tam u nich to normalne.
Też tak uważam. Wg mnie raz można wybaczyć, ale nie tyle razy ile ona to robi...
Ja nie znoszę takich ludzi... Poza tym jak on jednak decyduje się do niej wrócić to ja nie wiem po co za chwilę znowu pakuje się w jakiś romans... U Latynosów może i zdrady bardziej powszechniejsze, ale na pewno nie w takiej ilości....:/
Czyli jasna sprawa POPATRZEC mozna ale w domu lepiej miec swojego miśka, chociaz bezpieczny bo nie zdradzi (choc nigdy nie wiadomo) haha :)))
no kochane Willi nie umie poprostu odmawiać ;))) a ta jego żonka jest z nim dla hajsu.....on zarabia a ona sie luksusuje ;/ iii taki układ jej odpowiada widocznie.
No kurcze mieć przystojniaka na którego leci połowa świata to mega ryzyko. Meksykanie są wierni
William z każdą bohaterką telenowel mial krótki,przelotny romans ,ale z Ximeną trwa już ponad rok.
Ximena przegina w wypowiedziach na temat ich romansu,po prostu chce żeby zostawił żonę i dzieci dla niej.
Z tego powodu nie jest lubiana,jest tylu wolnych mężczyzn niech poszuka wśród nich
Wg mnie to gruba przesada gadac ze z kazdą mial romans z ktora grał. Świety nie jest ale ze z kazda to tez nie wierze. To o Ximenie tez mi ciezko uwierzyc. Ona to dementowała. Moze to tez insynuacje mediow. Tak by sie osmieszała?
Ja kiedyś też nie wierzyłam, że William zdradza Elkę, ale kiedyś była taka afera z "małolatą" i wtedy William powiedział, że on nie wiedział, że nie jest pełnoletnia, bo mu powiedziała, że jest pełnoletnia.
Pamietam te afere ale on nie powiedzial ze mial z nia romans. Gadali tylko w klubie czy jakos tak. To ze ja poznal nie znaczy ze z nia sypial ( choc moze i sypiał).
To ze William zdradzał Elke to jestem pewna. Wg mnie napewno z Maite i z Ximena tez ale nie wierze ze z kazda jak to opisuja media. Jeszcze sie zanim zacznie telenowela to juz pisza ze wybuchl jakis romans. Podchodze z dystansem do takich info. Mysle ze z Jacky Bracomontes nie mieli romasu.
Ja to zapamiętałam, jak Will powiedział, że sama chciała się z nim przespać, on jej nie namawiał.
JA też sądzę, że z Mai na pewno miał romans i z Xime też (ale z Xime po zakończeniu Burzy). Oczywiście, ja też nie wierzę, że sypiał ze wszystkim, tylko pewnie tak z 3/4 :P
Co będzie pier****ł, że nie miał romansu skoro na planie LT się nie kryje i ładuje jęzor do ust Ximeny chociaż pewnie wie, że m.in. Eli będzie to oglądać. To, że jest przystojny nie oznacza, że każda ma wyskakiwać z majtek. Z resztą mnie obrzydził artykuł o nim: że nie myje stóp i zębów. Teraz oglądając go zawsze mi się to przypomina i nie mogę pozbyć się obrzydzenia do niego
Piszecie o aferze z"małolatą"którą William podobno zmusił do sexu oralnego?akurat ją pytał czy jest pełnoletnia...Oskarżyła go o to.
Z Jacky Bracomontes miał romans,co bardzo było przykre dla Eli,ponieważ spodziewała się wtedy córeczki.Z początku jeżdziła na plan Sortilegio za Williamem,pod koniec ciąży już nie miała siły go pilnować.Z Xime romans zaczął się już na planie Burzy.William to po prostu przysłowiowy "pies na baby".
Ups, aż tak nie pamiętam, ale podobno ona wtedy go okłamała, co do wieku. Chociaż, czy to ważne. Jak można lecieć na każdą...?! A mi się wydawało, że jak Elka zaszła w drugą ciążę to wtedy Will miał romans z Mai i jak Mai się dowiedziała o ciąży to to był koniec.
Levy pewnie robi to wszystko z dobroci serca.
Z takim mężczyzną każda chce się przespać, a on nie ma serca żadnej odmówić.
Chce uszczęśliwić każdą kobietę ;) ;) ;)
Podobno obecnie William ma dwie kochanki - Ximenę Navarrete i Adrianę Acostę
http://superseriale.se.pl/seriale/burza-william-levy-romansuje-z-ximena-navarret e-ale-ma-jeszcze-druga-kochanke_424388.html
No dokładnie. Nie popatrzyłam niżej i prawie zdublowałam :D
Czyli racja Will jest jak JM dobre serduszko zabraniu mu którejkolwiek odmówić, a te złe baby chętne są bardzo :D
Wiesz co ten tekst jest tak smieszny ze szkoda slow. Normalnie cyrk, moze William od razu se harem zalozy hehe :)
PS: Wpisałam se adriana acosta w google i co wyszlo?? PANCHITA (ten kto ogladal luz clarite ten wie) - nie wierze sama sprawdz. Przypuszczam ze to literowka a ta mloda rzekoma kochanka williama to ARIANA acosta, bo nie wierze ze z moja Panchi by mial romans a raczej NAPEWNO NIE hehe :)).
Uważam tak samo...Mnie William też się podoba , jego charakter i oczy i głos i usta ,a zwłaszcza cudowny uśmiech i ciało!
Williamowi bardzo pasuje taka rola ;)
Co do fabuły - boki można zrywać na tej telenoweli.
To jest telenowela komediowa.
Większość scen i większość zachowań bohaterów rzeczywiście śmieszy.
Co to się stało,że nagle temat Levego ucichł?już wiemy ,że babiarz pewnie z niego straszny, co nie zmienia faktu,że jakby każda miała okazje z nim się prze.....spacerować to by nie odmówiła :P
Vanessa dołączmy do rzeszy marzących :D:D ja uważam,że marzenia są po to by się spełniały ;) a druga rzecz może chodzi po świecie kopia Levego ^^
nie wiem co Wy widzicie w tym Levym :( jako aktor jest super ,ale moim zdaniem urodę ma średnią :( zwłaszcza te wory pod oczami , czoło wielkości plazmy , jescze ta wydepilowana klata i zamiast super mięciutkiego futerka mamy jeża na 10 milimetrów ,jak chcial grać wieśniaka -rybaka to mogliby sobie darować te wymuskane ciało tylko zostawić naturalnie , może ja się nie znam i mam inny gust ...
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził ;))
Mnie Levy podoba się dopiero od czasów "Burzy", wcześniej był mi obojętny i uważałam go za przereklamowanego przystojniaka.
Z tego co wiem, to Levy zawsze gra pozytywne postacie.
Ciekawe, jak by wypadł jako czarny charakter :D
Podaj nam swoj typ moja droga?!;> I nie bede sie powtarzac,ale mam identycznie jak napisala Vanessa100 :D Zauważyłam u niego potencjał na granie nie tylko lovelasa :D i jest przystojny. Kooochana ktory niema worów??no proszę cię to jest po pierwsze charakterystyka a po drugie aktor też człowiek
Nadii_21 Levy się nie podoba i nie musi.
Mnie np. w ogóle nie kręci Marcin Dorociński, mimo że większość Polek go uwielbia.
William rzeczywiście ma trochę worki pod oczami, ale mnie one nie przeszkadzają.
Mam nadzieję, że, jak pisałaś, Levy zagra w końcu mafioza, który nie płacze ;)
Za pierwszym razem też zauważałam te worki pod oczami, ale w sumie mi to nie przeszkadza. W Burzy mi się spodobał. bo ma fajną rolę, a w poprzednich telach jego bohaterowie to były takie nijakie lale. W szczególności podkręciła mnie ta scena ze snu Mariny, w której wychodzi zza skały i za nią staje, ach :) Wygląda wtedy niezwykle męsko :P