PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006659}

Bulgasal: Nieśmiertelni

Bul-ga-sal
2021 - 2022
7,4 583  oceny
7,4 10 1 583

Bulgasal: Nieśmiertelni
powrót do forum serialu Bulgasal: Nieśmiertelni

Kolejna dłużyzna

ocenił(a) serial na 3

Kolejny netflixowy serial który miał kontrakt na określoną liczbę odcinków- 16! xD
Czyli twórcy starają się wycisnąć ile się da z każdego wątku.
Pierwszy odcinek (który obejrzałem na dwa podejścia) można by zamknąć w 10 moooże 20min, niestety trwał prawie godzinę...
Jak ktoś lubi tasiemce w sam raz :)

rozyk007

dosłownie każda koreanska drama ma 16 odcinków :) proszę nie dochodzić do takich śmiesznych wnioskow nie mając żadnego źródła odniesienia.
ten serial zachowuje się zgodnie z ramami gatunku i warto go osadzać za treść a nie za cechy wspólne dram, które zwyczajnie mogą autorowi komentarza nie pasować

ocenił(a) serial na 3
antypolonizm

Czy trzyma się normy gatunku czy też nie nie zmienia faktu że jest potwornie nudny i generalnie słaby, a te 16 odcinków wcale mu w tym nie pomaga :)

ocenił(a) serial na 10
rozyk007

szkoda że tak mało znaczące czynniki przeszkodziły w odbiorze tej wybitnej historii

rozyk007

Kolejny pseudo krytyk który ocenia cały film po odcinku. Co jak co, ale tak słaby to on nie był. Dla mnie film rewelacja. Świetna historia i muzyka. Zasługuje spokojnie na 7/8.

ocenił(a) serial na 3
BestBone

Sebku ja nawet nie śmiem być pseudo krytykiem, na pewno znasz się lepiej :)

rozyk007

sebku? Serio? Ile ty masz lat? 12? skoro już przedstawiasz jakieś argumenty oceniając film. Niech to będą dobre argumenty a nie przedstawiające strzeszczenie jednego odcinka. Na dodatek nazywając film tasiemcem. Nigdzie nie napisałem że znam sie lepiej. Po prostu obejrzałem więcej odcinków niż ty i mam prawo wyrazić swoje zdanie.

ocenił(a) serial na 3
BestBone

Czyli jednak znasz się lepiej, bo przecież obejrzałeś więcej odcinków i znasz różnice między filmem a serialem :)

rozyk007

Potrafisz łapać za słówka. Brawo. Jest dla ciebie szansa.

ocenił(a) serial na 3
BestBone

Dziękuję :)