PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26473
8,8 10 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Buffy czy Willow

użytkownik usunięty

Skoro dużo osób odpowiedziało na mój temat związany z Aniołem i Spikem to teraz pomyślałam o Buffy i Willow którą bardziej lubiłyście? Ja się zastanowię nad tym i napiszę swoją odpowiedź po obejrzeniu wszystkich sezonów.

Ja lubiłam obydwie tak samo. Trudno mi wybrać którąkolwiek z nich, bo według mnie obydwie były świetne. Chyba będę musiała się głęboko zastanowić przed ostatecznym wyborem, więc dam odpowiedź później.

użytkownik usunięty
beksi

Wiadomo, że Buffy:) Moim zdaniem nikt nie był w stanie jej przebić! A może tak założyć temat Buffy czy Faith? Pewnie wywiązałaby się niezła dyskusja na ten temat:) heh

użytkownik usunięty

a co myslicie o pozostałych bohaterach Cordelii i Xander Oz?

Cordelia w Buffy była mi obojętna, w Angelu lubiłam ją w pierwszym sezonie w parze z Doylem. Później zaczęła mnie trochę denerwować. Xandra lubiłam za jego poczucie humoru. A Oz był jedną z moich ulubionych postaci w serialu, strasznie żałowałam że odszedł w czwartym sezonie, tym bardziej że Tara nie za bardzo przypadła mi do gustu. To tak w skrócie, później może napisze coś więcej jak się zastanowię.

użytkownik usunięty
beksi

Cordelii nienawidziłam w Buffy z całego serca - w Angelu nawet ją lubiłam. Xander był świetny, przynajmniej pośmiać się możnabyło z jego tekstów. Co się zaś tyczy Oza to nie miałam względem niego jasno sprecyzowanych uczuć, ale lepiej pasował do Willow niż Tara. Szczerze mówiąc to Tara działała mi na nerwy - taki bezbarwny przymuł, który nie wniósł nic ciekawego do serialu.