juz mozna zobaczyc przemiane uli
http://brzydula.plejada.pl/,22171,news,,1,zobacz_piekna_brzydule,co_slychac_deta l.html
moim zdaniem przypomina ona Pauline
A może byś tak sprecyzował dlaczego okropnie, gdyż ja nie widzę w jej nowym wyglądzie nic okropnego. Oświeć mnie łaskawie...
ja podobieństwa do Pauli nie widzę. Uważam, że styliści nie popisali się i Ula nie jest taka piękna... Julia Kamińska jest ładną kobietą i uważam, że styliści nie musieli obcinać jej włosów i farbować, bo ją postarzają i przytłaczają. W kolumbijskiej wersji przemiana była świetna i taką powinni zrobić w polskiej wersji, ponieważ polska wersja jest oparta na wersji kolumbijskiej. Trochę pogmatwane, ale nie chce mi się pisać od nowa... lepiej gdyby Ula miał długie włosy, bo sto razy lepiej wygląda
Tez mi się nie podoba. I wygląda tak jakby naśladowała Paule (nie ma nic gorszego niż kobieta małpująca styl drugiej kobiety), a przecież cały jej urok polegał na tym, że była inna niż Paulina. Rozczarowałam się szczerze mówiąc.
racja, racja. Mnie tez sie nie podoba - za bardzo przypomina Paule. Marek zamieni Paule na kopie Pauli - no super. Tak jak ktoś pisał wcześniej - Ula powinna mieć długie włosy i nie powinni byli jej ich malować :/
zawiodłam sie i mówcie co chcecie - mam prawo tak uważać, no i koniec.
rzeczywiście na tym zdjęciu jest w pewnym stopniu podobna do Pauli.szkoda, że nie postarali się inaczej zmienić jej wizerunku.lepiej by wyglądała w dłuższych i jaśniejszych włosach.teraz bardziej przypomina kobietę biznesu,ale jakże pełną gracji i nieco wyniosłą. no cóż, trzeba będzie się pogodzić z tym nowym wyglądem, prze takie coś przecież nie zrezygnuję z dalszego oglądania serialu.
Wcale nie jest, aż tak podobna do Pauliny.Przynajmniej ja tego nie widzę xD No może tylko kolor i długość włosów mi nie pasuje :D
bo taką podobną fryzurkę mają dlatego niekttórzy myślą ze są podobne;p
ale odrazu widać ze aktorka jest piękna - po rysach twarzy-nic sie nie da ukryć
fuj wyglada okropnie! o wiele ładniejsza była jako "brzydula". miała ładne długie włosy a tu juz lepiej nie mówie. Zawiodłam sie bardzo jak ona ma tak wygladac po przemianie.
Nie trzeba histeryzować z powodu włosów, świetnie w takich wygląda. Poza tym sama aktorka na pewno miała coś do powiedzenia, może sama chciała też skrócić włosy? W pełni to rozumiem, bo sama niedawno ściełam nawet trochę dłuższe włosy na takie takiej długości i czuję się o wiele lepiej.
Kolor pasuje tutaj idealnie, jaśniejszy brąz (bo wg mnie to jest ciemny czekoladowy brąz a nie czarny) nie uwydatniałby tak turkusowego koloru oczu. Połączenie z tym turkusowym naszyjnikiem jest wprost genialne!
Fryzury Uli i Pauliny wg mnie nie są nawet do siebie podobne, dużą różnicę robi sposób czesania: u Pauliny włosy są zawsze nienagannie wyprostowane, czasem mam wrażenie że to hełm. U Uli zaś wygląda to na naturalną stylizację, coś a'la "czesane przez wiatr".
Rose92 napisała, że "teraz bardziej przypomina kobietę biznesu,ale jakże pełną gracji i nieco wyniosłą". Przecież o to też chodzi! Znając kolumbijską wersję, nie trudno się domyślić jaką pozycję w firmie będzie Ula już niedługo zajmować :)
Ciemne włosy najlepiej uwydatniają turkusowy kolor oczu? heh xD myślę, że najlepiej uwydatniają go soczewki;p.
Mi nowa Ula zupełnie się nie podoba, kolor włosów zdecydowanie za ciemny, fryzura taka sobie(szczególnie jak ma te końcówki tak śmiesznie wywinięte na zewnątrz), ubrania jakby wyjęte z szafy Pauliny(a niektóre w ogóle do niej nie pasują do tego ją pogrubiają).
A co do tego, że Ula przypomina kobietę biznesu, to też mi się to nie podoba. W końcu idea tego serialu miała brzmieć - możesz odnaleźć miłość i osiągnąć sukces pozosając sobą. Ula przeszła metamorfoze, poleciała z prądem. Nie ma własnego stylu i przypomina Paulinę(w ogólę większość dziewczyn pracujących w F&D). Styliści się nie popisali.
Patrzcie jak jej oczy przerobili komputerowo.
Według mnie to ona nie jest wcale taka ładna, więc nie wiem czym się tu jarać.