PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20089
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Hmm...Jestem ciekawa z którą wkońcu będzie IchigoxD
Ja osobiście jestem za Rukią bo Orihime według mnie nie ma osobowości... Jest taka nijaka i wogóle. Rukia ma charakterek i dba o Ichigo.
Przewróciła jego życie o 360stopni... I widać, że mają się ku sobie:P
Co wy na to??

użytkownik usunięty
Karolcia15

Szczerze wątpię w jakiś glębszy wątek miłosny w bleachu, gdyby coś było na rzeczy to już by byli ze sobą.
Orihime osobiście życzę śmierci w męczarniach, najchętniej widziałbym Ichigo razem z Tatsuki, ale to chyba najmniej prawdopodobny scenariusz.

Karolcia15

Rukia zdecydowanie!!! Jest świetna a Inoue to takie.. byle co. xD Nie lubie jej bo cały czas powtarza to swoje KUROSAKI-KUN i po prostu mnie denerwuje :/ za to Rukia to jedna z moich ulubionych postaci ^^ no i pasuje do Ichigo zdecydowanie bo dobrze się oboje rozumieją :)
chociaż też tracę nadzieję na jakiś wątek miłosny :(

Karolcia15

Rukia, Rukia i jeszcze raz Rukia.
Orihime to zwyczajna głupia dziołcha, która przynosi tylko kłopoty,a jej ciągłe "Kurosaki-kun" znamy już na pamięć >>'' poza tym wkurzyła mnie, bo to przez nią powybijali całą Espadę...

Rukia jest jedną z moich ulubionych kobiecych postaci w Bleach i cały czas chodzi mi po głowie para IchigoRukia, choć wielce wątpię, żeby Kubo Tite uszczęśliwił mnie tym pairingiem, tym bardzej, że bardziej ciągnie go w stronę pary InoueIchigo ^^;

mariola_chan

czy ja wiem?? Tite właśnie raczej ciąży ku parze Ichigo Rukia. a co do tej rudej idiotki.... to byłoby wspaniale jakby zginęła:P nikt mnie tak nie irytuje jak ona....

kih_a1

cały świat popiera parę Ichigo-Rukia xD Tylko Kubo po prostu nie chce z porządnego shonena robić romansu dla dziewczyn. Jeśli będzie jakikolwiek pairing to prawdopodobnie na końcu serii <tak tak... za X lat> w stylu: i żyli długo i szczęśliwie. Niestety tak ja to widzę :(

ocenił(a) serial na 10
Karolcia15

Ja jestem za IchiRuki - pasują do Siebie :D
Chociaż wątpię że zobaczę jakikolwiek paring w Bleachu. Jak już będzie to
pewnie IchiHime >.>
Chociaż powiem że ta dwójka do Siebie nie pasuje. Ichi nie wyrobiłby z nią
nerwowo. xDDD

IchiKurosaki

Ja w ogóle uważam, że w Bleach nie ma szans na jakikolwiek związek :P tak samo jak w Naruto zero love story :(

ocenił(a) serial na 10
Lady_Anne

Jak Rukia woli Renjiego, a Orihime nawet Kurosakiego-kuna pocałowała jak ją Ulquiorra zabierał do hueco mundo.

ocenił(a) serial na 10
Kaguro

I dodam, że dla mnie Rukia jest gorsza od Orihime.
Potrawy kulinarne Hime 4ever xD

Kaguro

nie pocałowała.chciała ale tego nie zrobiła

kih_a1

Ja nie trawię Rukii, a do Orihime nic nie mam ^^
Ichigo może być z kimś...no z kimś XD ale nie z Rukią

Himeko-chan

A g***o prawda. Nie znacie się. Ichigo nie będzie ani z Rukią ani z Orihime. On jest za mało normalny, żeby być z normalną dziewczyną.

UWAGA WIELKI SPOILER

Ichigo na końcu mangi/anime będzie z Yoruichi w postaci kociej lub z Yachiru.

imerman

Właśnie Twórcy Bleacha dziękuja za to że nie ma tam żadnego love story. I widzę że udzielają się tu same laski.I tak nienawidzę Chińskich bajek .Ale oglądam Naruto ,Blecha ,One piece dlatego że to jest lepsze od niektórych filmów typu avatar.... .Jednak wkurza mnie to że mówiąc kocham Anime ,nienawidzę Anime nie bierzecie pod uwagę tego iż anime jest mnóstwo a większość z Was oglądała tylko góra 5-6 .Dlatego też nienawidzę kategorii Anime jako takiej która jest w waszym języku.....'Kocham Anime' 'Nienawidzę Anime' ....zamiast tego piszcie 'Kocham Bleacha ' albo 'Kocham Anime Bleacha,Naruto czy czego tam chcecie.Wiem że się rozpisałem i nie na temat ale naprawdę wkurzają mnie goście mówiący Nienawidzę Anime mając na myśli całe Anime choć nie oglądając ani jednego,Lub kocham Anime oglądając jedne i żadnego innego.I czy się ze mną zgodzicie czy też nie to mi akurat WISI ;D.Bywajcie niechce mi się wiecej czasu tracić .Narq idę poćwiczyć.:)

Gbox

A któż Ci powiedział, że tutaj same dziewczyny się wypowiadają. Może i mam avka z anime Karin, ale po nicku łatwo jest chyba dojść, że jestem chłopakiem.
Na początek chciałbym zaznaczyć, że może tego nie zauważyłeś, ale mój poprzedni post w tym temacie był ironiczny w stosunku do Ichigo z Bleacha (przeczytaj uważnie to może zrozumiesz).
Skoro oglądasz Bleacha, Naruciaka i One Piece, to chyba jednak powiedzenie, że nienawidzisz "chińskich bajek" jest z Twojej strony hipokryzjom.
Kolejną rzeczom jest to, że nie wiem czy wiesz, ale w języku polskim przymiotniki typu: chiński, polski, japoński, grecki itp. pisze się z małej litery (chyba, że są to nazwy własne). Nie jestem polonistom, bo studiuję inżynierię biomedyczną, ale jednak uważam, że o zasady języka ojczystego trzeba dbać.
Nie wiem skąd wziąłeś informacje, że każda wypowiadająca się tutaj osoba zna co najwyżej 5-6 anime. Ja osobiście interesuję się samym anime i mangom od około 6 lat i mogę Ci podać długa listę anime, które już oglądałem. Oczywiście nie twierdzę, że uwielbiam wszystkie anime, bo są pewne których nie trawię jak np. te z gatunku cyberpunk, czy po prostu Naruto. Mogę za to szczerze powiedzieć, że uwielbiam produkcje takie jak np. Elfen Lied, Gunslinger Girl, Gantz, czy mało znana w Polsce manga/anime Princess Resurrection (Kaibutsu Oujo).
Ja rozumiem, że chcesz sobie trochę potrollować w internecie. Jednakże tutaj to nie zadziała. Gdyż Twoje słowa na mnie po prostu nie robią żadnego wrażenia. Nawet po przeczytaniu Twojego postu jestem całkowicie wyluzowany, bo mam ważniejsze sprawy na głowie jak np. sesja egzaminacyjna. Jak chcesz kogoś zdenerwować to wejdź np. na forum Zmierzch i powiedz coś złego na temat tej kiły. Tam otrzymasz interesujący Cię odzew.

Serdecznie pozdrawiam

imerman

Ja tam uwielbiam YORUICHI!!!! Ona jest swietna! Ale moim zdaniem Ichigo powinien byc z Rukią choc Orihime tez lubie:)

Gbox

Aaa i Gbox: anime nie jest chinskie tylko japonskie!!! :/

Karolcia15

Ja to myślałam, że jak jakiś romans głównego bohatera zaistnieje to [specjalnie do tego celu] pojawi się kiedyś jakaś fajna dziewczyna. :D Nie wiem co bym zrobiła, gdyby Ichigo był z Orihime. Nie cierpię jej. Ale dobrze, że nie było nic między nim a Rukią - oni są świetni jako przyjaciele! (:
Właściwie to tylko się cieszyć, ze nie było żadnych miłostek.

ocenił(a) serial na 10
Karolcia15

Żadna...
Obie nie zasługują na Ichigo...
Rukia jest raz poważna, a raz tak mądra, że aż głupia... irytuje mnie...
Z Hime to inna sprawa... moim zdaniem jest za bardzo "niewinna" pragnie rzeczy, których nigdy nie posiądzie, ale jest jeden plus u tej dziewczyny - dla niej nie liczyło się to co z nią będzie, ale to w jakim stanie znajdą się jej przyjaciele... ale i tak moje zdanie jest takie - NIE!
A zresztą Kubo nie posunąłby się do takiego wątku, ponieważ takie coś zniszczyłoby reputację Bleach.
Takie jest moje zdanie -.-

ocenił(a) serial na 10
Karolcia15

Według mnie.. Raczej do Ichigo żadna z nich nie pasuje. Bo Rukia bardziej do Renjiego, a Orihime do Ulquiorry. (mój ulubiony paring XD). Do Ichigo to nie wiem.. Kiedyś nad tym pomyślę =-=

ocenił(a) serial na 10
Zoura

Ahh! I jeszcze jedno.. nie rozumiem dlaczego życzycie Inoue śmierci w męczarniach. Ja osobiście wolę żeby Rukia zginęła.. (nie lubiłam jej i nie polubię =-=) Orihime jest bardziej nieśmiała i to widać.. ponieważ ona się zakochała w Ichigo (ma prawo, nie?) A przecież Rukia to co innego. Ona się w nim nie zakochała i jest do niego śmielej nastawiona. I jeszcze według mnie wolę Orihime bo ona jest o niebo milsza od Rukii i na pewno mądrzejsza. A Rukia jest bardziej wredna i uparta.. Czepiacie się Inoue że powtarza ciągle "Kurosaki - kun!", a przecież Rukia się ciągle uczepiła Byakuyi (do niego akurat nic nie mam) i ciągle jest pewna swojego i powtarza "Nii - sama!" No ale to tylko moje zdanie. Szczerze pozdrawiam wszystkich fanów Rukii -.-"

ocenił(a) serial na 10
Zoura

się uczepiła* bez ciągle.. sry za błędy XD

ocenił(a) serial na 10
Zoura

Bo Rukia jest przybraną siostrą Byakuyi wg. mnie fajnie by było wprowadzić romans Rukii i Ichigo ja Inoue nie lubię bo ciągle płacze. Ja rozumiem raz na jakiś czas ale ona nie ważne co się stanie zawsze płacze! Ogółem myślę że Tite Kubo jak już by coś takiego wprowadził to Renji i Rukija. I możesz mi wytłumaczyć co Ulqiuiora ma wspólnego z Inoue bo niektórzy też tak piszą a ja nie wiem dlaczego :D

Karolcia15

Jutro wychodzi ostatni rozdział mangi i wstępne opisy mówią już o tym, że Ichigo ożenił się z Orihime, a Rukia z Renji'm. Co więcej obie pary mają dzieci :)

ocenił(a) serial na 9
Soleks100000

I tak też się stalo...