PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 97 tys. ocen
8,8 10 1 97093
8,9 41 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Dziecko angeli

ocenił(a) serial na 10

Jak to jest z tym dzieckiem Angeli? W którymś odcinku robili testy DNA i wyszło że nie jest to dziecko Dwighta a teraz ona mu mówi że jest jego. O co chodzi?

ocenił(a) serial na 8
Belsnizkel

Też się nad tym zastanawiałem. Chyba muszę zobaczyć znów ten sezon bo na razie wygląda to na niedbałość scenarzystów.

Murdoc

Mówi tak jak jest, tzn. to jest dziecko Dwighta. w przedostatnim odcinku się do tego przyznaje.

ocenił(a) serial na 8
MasmiX_1

chodzi nam o to, że skoro to dziecko Dwighta to jakim cudem w pierwszym odcinku tego sezonu lekarz oświadczył mu, że badania na ojcostwo wykazały, że to nie jego syn.

ocenił(a) serial na 10
Belsnizkel

Pisałam o tym w poprzednim wątku. Scenarzyści tłumaczą to tak, że w odcinku, w którym Dwight robił badania DNA (Family Portrait Studio), poza synem Angeli w biurze były też dzieci Jima i Pam i to pewnie pieluchę któregoś z nich Dwight wyciągnął z kosza na śmieci i zawiózł do laboratorium. W ten sposób twórcy zostawili sobie możliwość pociągnięcia tego wątku dwojako: gdyby spin-off "The Farm" dostał zamówienie, Dwight odszedłby z Dunder Mifflin w połowie sezonu bez Angeli i dziecka (bo dziecko nie byłoby jego) ; jednak pomysł na spin-off został odrzucony, więc Dwight, Angela i Philip dostali swój happy end.

ocenił(a) serial na 8
pobodysnerfect

tak myślałem, dzięki za potwierdzenie

użytkownik usunięty
pobodysnerfect

W sumie szkoda, że The Farm nie wypaliło. Jeśli byłoby tak dobre jak Office, to znalazło by odbiorców :C

ocenił(a) serial na 10

tez bardzo żałuję. Pogrzeb w rodzinie Schrutów jest nieziemski

ocenił(a) serial na 10
ulvar

Strzelanie do trupy niszczy obiekty :D