Nie oglądam serialu ale po zobaczeniu trailera od razu pomyślałam o pamiętnikach wampirów, serio po
co dać takie imie głównej bohaterce, przecież fabula też jest w tych klimatach co TVD
KAŻDY RACZEJ ZNA ELENE Z PAMIĘTNIKÓW
Może dlatego, że serial jest na podstawie książki. Autorzy serialu nie nazwali tak głównej bohaterki, zrobiła to pisarka. '
I nie, nie każdy zna Elenę z Pamiętników.
Skoro w TVD występuje bohaterka o imieniu Elena to od razu oznacza to, że w innych produkcjach nie może występować takie imię? Trochę głupie czepianie się o szczegóły.. Osobiście oglądam TVD i Bitten i jakoś nie przeszkadzają mi identyczne imiona.
Oglądałaś w ogóle ten serial??
Fabuła wcale nie jest w klimacie TVD jeśli już. A co do imienia, to wcale mi się ono nie skojarzyło z Eleną Gilbert. To są zupełnie skrajnie różne postacie.W Bitten mamy Elenę- dorosłą kobietę, z dorosłym życiem i Elenę nastolatkę z TVD z początkowo z życiem i problemami typowej nastolatki. Nic je nie łączy poza imieniem
Tylko w TVD i Bitten spotkałaś się z tym imieniem? To widocznie mało produkcji jeszcze widziałaś..
Ja mogę wymienić co najmniej jeszcze kilka książek w podobnym klimacie w których co najmniej bohaterka drugiej linii ma na imię Elena. Po prostu, upodobało im się i tyle :P