Biały Lotos (2021)
Biały Lotos: Sezon 3 Biały Lotos sezon 3, odcinek 1
odcinek Biały Lotos (2021)

Biały Lotos | Dawne dusze w nowych ciałach

Same Spirits, New Forms 1h 1m
6,6 478  ocen
6,6 10 1 478
Biały Lotos
powrót do forum s3e1

Wzloty i upadki

ocenił(a) serial na 8

Po pierwszym odcinku mogę stwierdzić że jeśli cały sezon utrzyma poziom to może być to najlepszy sezon.

ocenił(a) serial na 7
wirtualny_3

A jakie upadki?

ocenił(a) serial na 8
aronn

Drugi sezon, co prawda wszystko sezony są na podobny poziomie ale im dłużej myślę o obu poprzednich sezonach, tym bardziej pierwszy podobał mi się bardziej.

ocenił(a) serial na 7
wirtualny_3

Wlasnie drugi byl bardziej dojrzały a i sam przewodni temat lepszy,zdjecia tez bardzo dobre.1 sez broni sie dwoma ostatnimi odcinkami tylko.

ocenił(a) serial na 8
aronn

Ale w pierwszym o wiele bardziej polubiłem postacie.

ocenił(a) serial na 8
aronn

I w obu sezonach są te same dwa wątki przewodnie tylko że ten o który ci chodzi w drugi sezonie jest postawiony na niego większy nacisk i bardziej wybrzmiewa.

ocenił(a) serial na 7
wirtualny_3

Dla mnje postacie z 1 sezonu w ogole nie zrobily,pomijajac juz te malolaty,zas w 2 wszyscy bez wyjatku dobre.

aronn

Zgadzam się, team sezon 2, w 1 poza fenomenalnym Bartlettem jako Armondem, nie mogłem znieść wątków, zwłaszcza całej rodzinki Mossbacherów, znaczy w tym serialu ogólnie większość postaci jest antypatycznych, na tym cżęciowo to polega, ale ci z 1 sezonu w większości, nawet nie byli dla mnie interesujący do oglądania.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Po 1 odcinku trzeciego zezonu mam wrazenie ze idzie to w strone pierwszego,ale zobaczymy.

aronn

Mi za to po 2 pierwszych się bardziej podoba, niż dwa pierwsze w 1 sezonie, które mnie po prostu nudziły, tutaj po 2 podoba mi się jak się to rozwija a i obsada bardziej mi wpada w gust, niż ta z 1 sezonu :) z wyjątkiem oczywiście Bartletta z 1 sezonu który był nie do pobicia.

ocenił(a) serial na 7
wirtualny_3

Tak samo, team sezon 1

wirtualny_3

A ja możliwe że za 2 tygodnie się i zgodzę, na razie trudno mi powiedzieć w pełni bo każdy sezon to dla mnie taki powolny start, wprowadzanie postaci i to jakie mają między sobą interakcje, ale bardziej mnie zaciekawił start tego sezonu niż start sezonu 1 (osobiście preferuję sezon 2 ponad 1), tutaj ciekawi mnie większość wątków i obsada również bardzo mi się podoba.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Dla mnie start 2 sez juz byl bardzo ekscytujacy.