Dobra, 3 i 4 sezon pobrany. Ma ktoś namiary na napisy (preferowana wersja x264-TAXES, ale inne też spoko, dopasuję sobie).
Jeżeli tak, to dajcie znać na raitok@protonmail.com.
Z góry podziękować. :)
Znalazłam te napisy (właśnie w wersji x264-TAXES....ale angielskie.Niestety polskich nie ma.Ja sobie pobrałam te napisy,bo mam 'subtitleedit' i przetłumaczyłam w kilkanaście sekund. Napisy do 3 i 4-go sezonu są na addic7ed(kropkacom)ukośnikBraquo.
Ten 'tłumacz' całkiem nieźle sobie radzi.Jakbyś miał jakiś problem z nim to daj mi znać.Pozdrawiam :-)
Ja ogladam w oryginale lub ze sciezka angielska, ale niestety dla taty szukam pl i nigdzie nie ma. :(
Nie ma,bo nie puścili tego w tv,ani nie tłumaczyli.Są sezon 3 i 4 w sieci,ale bez lektora i jedynie można znaleźć napisy angielskie.Ja przepuściłam przez tłumacza i nawet jest OK.
Ja mam napisy do 4-go sezonu,do wersji w mkv.Jedyny feler,że są tłumaczone przez program,ale nawet całkiem nieźle.Jeśli chcesz to podaj e-mail...a poślę Ci te napisy do 8 odcinkó.Pozdrawiam
I tutaj się troszkę mylisz,bo z angielskiego fatalnie są tłumaczone,ale np.z duńskiego,rumuńskiego ,tureckiego te tłumaczenia są naprawdę dobre.Kwestia dobrania języka w którym tłumaczy słowo za słowem,a nie zwrotami,tak jak w angielskim.
To jest jasne!...ale tłumaczenia amerykańskich filmów są o niebo lepsze niż z
języka angielskiego.
Chyba nie zrozumieliśmy się.Oczywiście oczywiście oryginalny język jest najlepszy,ale mnie chodziło o tłumaczenie przez program np.Subtitle Edit.
OK...poddaję się.....ale w sumie wolę takie,polskie niż oglądać serial w języku francuskim.Przynajmniej obejrzałam bez problemu...i to już bardzo dawno.
Ja mam napisy do wszystkich odcinków,ale ,usze poszukać tego serialu,bo nie mam go na kompie.Dam Ci znać w piątek.
Witam Czy wiecie może gdzie znajdę 3 i 4 sezon Bezkarni szukałem w internecie ale nigdzie nie mogłem znaleść proszę o odpowiedz i skąd pobrać napisy PL a może ktoś ma pozdrawiam dziękuje.