czy tak rzeczywiście było że filmowa Brenda i Dylan się tak naprawdę nienawidzili?
Nienawidzili to za duże słowo. Nie przepadali za sobą bardziej tu pasuję. Dylan-Luke Perry stwierdził w jakimś wywiadzie, że jej pocałunki są jak wylizywanie popielniczki. Generalnie Shannon-Brenda n ie przyjaźniła się z ekipa ani nie była z nią zżyta typ samotnicy. Ale o nienawiści można mówić miedzy Shannon a Jasonem Priestleyem, w ktotyms wywiadzie nazwała go nawet dupkiem.
Co do stosunku Shannen Doherty do Luka Perrego nie wiem co powiedziec, bo bardzo duzo osob mowi o tym, ze Shannen nie lubilam Luka, jednakze jest taki malutki dowodzik, ze moze troszke go lubila - http://youtube.com/watch?v=ByBqDqCnrTM&mode=related&search= , na tym filmiku nie widac zeby sie nienawidzili. Mozliwe tez, ze Shannen jest bardzo dobra aktorka i udawala, ze lubi Luka.
Ciekawa jest druga czesc Twojej wypowiedzi, bo przeciez Shannen byla zareczona z Jasonem Prestleyem! Mozna to przeczytac w ciekawostkach:). Nie wiem jednak kiedy byla z nim zareczona, w jakich latach. Wydaje mi sie, ze to moglo byc w pierwszych odcinkach BH, w pierwszych dwoch latach nagrywania serialu, bo od 92 do 97 on mieszkal juz z Christine Elise [Emily Valentine]. Shannen mogla nazwac go dupkiem, po tym jak dowiedziala sie o milosci miedzy Christine a Jasonem, moze on zostawil Shannen dla Christiny...
Ogladajac BH 90210 Reunion, nie odnioslem wrazenia zeby Luke i Shannen sie nie nawidzili, moze ich stosunki ulegly poprawie, w koncu pojawili sie na spotkaniu po latach. Nie chce mi sie wierzyc zeby w trakcie tego spotkania udawali, ze darza siebie sympatia. Chociaz, wszystko jest mozliwe.
Nie przesadzajcie, grali ze soba w serialu 4 lata, bo tyle grala Brenda, serial byl wielkim Hitem a spotkali sie w Reunion, ktory byl krecony w 2003 roku, czyli 9 lat po odejsciu Brendy z serialu... Mozna sie na prawde nie lubiec ale po takim czasie wszystko przechodzi i milo sie spotkac...
Z tego co ja sie orientuje i co juz napisala poprzedniczka, Brenda byla samotnica, sama powiedziala, ze wszystko ja nudzilo, wszystko meczylo, chciala cos zmienic a nie mogla etc etc
I jedyne co slyszalem to nie lubiala sie serialowa Kelly, jakby nie patrzec byly rywalkami i w tym przypadku wiem, ze sie nie lubily.
Co do 90210 Reunion, swietnie sie ogladalo, szkoda ze nei bylo Davida i Dony, troche ich brakowalo i szkoda ze bylo to takie krotkie ...
Przy okazji czy ktos widzial odcinek Beverly Hills 90210 GoodBye ? Cos jak Reunion, wywiady z aktorami etc tylko ze zaraz po zakonczeniu ostatniego odcinka ... Szukam Szukam i poza krotka wzmianka na Youtube nic nie znalazlem...
Tez wiem o tym, ze Jennie Garth i Shannen sie nie lubily, warto obejzec taki program pt. "E! True Hollywood Story", znalazlam go o Shannen- http://youtube.com/results?search_query=Shannen+Doherty+-+E%21+True+Hollywood+St ory+-+Part+&search=Search. Ciekawa historia, bo w niej nie jest wspomniane o wielu mezczyznach Shannen, a nic o Jasonie Prestleyu, z ktorym niby byla zareczona..
Ad tego co napisałam pod nickiem Paulina: Znalazłam w moim starych zbiorach artykułów,że Shannen z Lukiem byli parą przez pare miesięcy , potem to sie rozpadło. A zatem mieli trochę wspólnych przeżyć i wspomnień co wyjaśniałoby uścisk w filmiku na youtube. Zaś co do zaręczeyn z Jasonem Priestleym nie ma o tym żadnej mowy, może to jakaś pomyłka?
Shannen i Luke Perry byli para?! O wow! Tez bardzo duzo slyszalam, czytalam o tym, ze ona go nie lubila, a tu sie okazuje, ze oni byli para.. Tez nie jestem przekonana co do tego romansu miedzy Shannen a Jasonem Prestleyem. Ten filmik z E! wydaje mi sie bardzo prawdopodobny, tam byla jej biografia i nie bylo mowy o Jasonie.
Myślę że to tylko plotki jeżeli chodzi o Luka i Shannen.
Na stronie shannen-doherty.net,którą Shannen odwiedza,napisała ona,
że nigdy nie byli parą,natomiast co do Jasona,to nie chciała tego skomentować(napisała też że Luke i Jason chcieli by wystąpiła w ostatnim
odcinku BH ale ona odmowiła mówiąc że nie jest to dobre dla niej).
ponoc w programie "Howard Stern"Jason sie przyznał ze z nią spał..
W dodatku jest kilka ich fotek razem.Ich romans nie mial może takiego rozgłosu i pewnie dlatego nie mówili nic o tym w tym programie.
W ogole w wywiadach Shannen bardzo pozytywnie sie wypowiada o Luku o Jasonie.Z nimi,Tori S. i Brianem A.G. miala dobre stosunki na planie.
Wiem że nie lubila Jennie i Gabrielle.To nawet widac na reunion.
W ciekawostkach o Shannen jest informacja ze, byla zareczona z Jasonem. Wiec wydaje mi sie , ze gdyby nie byla to informacja prawdziwa, nie byloby nic takiego napisane.Czy moze sie myle?
Jest parę ciekawostek na filmwebie niezgodnych z prawdą więc możesz się mylić.
hej ale tak ogółnie trzeba przyznać że świetna z niej aktorka, no zeby tak potrafić udawać przyjaźń czy miłość tą do płci przeciwnej jak i do brata, skoro sie niezawidzi tych osób...poprostu niesamowite!!!
masz racje, jak ja o tym czytałem to wydawało się wręcz nieprawdopodobne, ale jak to się nienawidzili przecież byli takim fajnym rodzeństwem, naprawdę trzeba przyznać że nieźle grają :]
Shannen Doherty jest dziwna xP... Tu się kłóciła z połową obsady, to samo w Czarodziejkach... Najlepiej niech nigdzie nie gra to nie będzie problemu...
Jeju .. skad wiecie , ze Shannen jest taka ? Moze to tylko plotki dziennkikarzy .. Z BH odeszla na wlasna prosbe z powodow rodzinnych a z Charmed przez Alysse Milano .. zreszta przeczytajcie sobie na wikipedi o Alyssie http://pl.wikipedia.org/wiki/Alyssa_Milano ,,Na planie Czarodziejek kłóciła sie z aktorka Shannen Doherty , przez co ta 2 wyleciała z obsady . Jak to mówią jej znajomi : ,,Alyssa jest wredna