PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25501
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

CBS Drama

ocenił(a) serial na 8

Mam dla Was chyba dobra wiadomość, ja się ciesze. Od 25 lutego na CBS Drama o 21.00 będzie Beverly Hills 90210 <3...

kindzia160294

Jestem ciekawa ile puszczą sezonów. Sezony w których grała Shannen Doherty uwielbiam najbardziej, z resztą pamiętam je najlepiej. Ostatnich sezonów juz tak nie śledziłam ale chętnie obejrzałabym całość

ocenił(a) serial na 8
rawka

No wiem wiem, jeszcze o 11 i 16 leci powtórka :)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

I w niedziele od 15

ocenił(a) serial na 8
rawka

Zostały zakupione tylko trzy sezony. Szkoda bo Polsat parę lat temu dojechał tylko chyba do 6 więc znów urwie się nadawanie nawet nie w połowie wszystkich sezonów.

kozlowski6

no to lipa, myślałam ze pójdzie wszystko :((

rawka

Może jak będzie zainteresowanie zdecydują się na zakup kolejnych?

ocenił(a) serial na 8
Melanie_31

Fajnie by było bo już wiele kanałów emitowało ten serial ale tylko TVN nadal całość. Ale wieki temu. I to też tak dziwnie że ostanie odcinki były o różnych godzinach nadawane. Byłbym spełnionym człowiekiem gdybym mógł obejrzeć cztery ostatnie sezony:) Serial był naprawdę świetny jak na tamte czasy. Szczególnie fajnie się ogląda amerykańską młodzież jeszcze bez telefonów komórkowych i całej tej technologi elektronicznej.

kozlowski6

Pamiętam jak właśnie TVN piszczał BH90210, ale też ostatnie sezony ciężko było oglądać bo te pory emisji były takie że ja np albo byłam w szkole albo znów zapomniałam. Lubię oglądać seriale od początku do końca i naprawdę chciałabym zrobić to samo z tym serialem.

Teraz oglądam na CBD Drama i muszę powiedzieć ze ten serial nadal jest na czasie, chociaż moda już nie ta

rawka

To nawet jeszcze nie bylo tvn, tylko jego prekursor, wizja TV:)

ocenił(a) serial na 10
kozlowski6

tylko 3 skąd wiesz?Tyle lat temu oglądałam,że teraz część jest dla mnie nowością.Super się ogląda Niby lata 90 moda itp inna ale problemy wciąż na czasie.Te pózniejsze odcinki jak byli na studiach też fajne mogliby puścić wszystkie sezony

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Wiem to z tego artykułu:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kultowy-serial-beverly-hills-90210-w-cbs-dr ama
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kozlowski6

dzięki. Oby oglądalność była i nie zakończyli emisji na tych 3 sezonach

ocenił(a) serial na 7
kindzia160294

Jak poprzednio oglądałem ten serial to były lata '90, a ja byłem jeszcze w szkole podstawowej :) Miło znowu zobaczyć Brandona, Brende, Dylana,... a w szczególności Kelly ;)

ocenił(a) serial na 7
kindzia160294

Oglądam od czasu do czasu. Fajnie ze przypominają ten serial, ale stanowowczo za DUUUUŻO reklam wciskają, chyba co 10-15 minut.

ocenił(a) serial na 8
natan_

tak, za duzo reklam przez serial leca 4 reklamy.