PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 123 tys. ocen
7,8 10 1 123302
5,5 31 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

przybrany ojciec

ocenił(a) serial na 8

mnie sie wydaje ze morderca moze byc ten niebiologiczny ojciec aski. mial rozne powody... moze dowiedzial sie ze to nie jego corka i dla potwierdzenia obcial jej wlosy zeby zbadac. przeciez jego zona chyba mu nie powiedziala ze nie jest ojcem, bo zalezalo jej na utrzymaniu tajemnicy. wiec skad wie? moze jakis inny powod mial? a moze to nie on zabil ale cos z tym mial wspolnego. i te psychotropy dla zony to chyba tez jego pomysl.. bardzo pilnuje zeby nie zapomniala wziasc... moze nie chce zeby zona byla normalna

ocenił(a) serial na 8
bmagglam

Wszystko jest możliwe, ale podobno nie ma go w obsadzie ostatniego odcinka, więc mało prawdopodobne :) Ja coraz bardziej się przekonuję do teorii, że to Papiński :)

coverrgirl

Dlaczego papinski? :p

ocenił(a) serial na 8
asusRM

Bo jest mało podejrzany, a podobno morderca ma nas zaskoczyć. Dodatkowo jest policjantem, więc raczej powinien być poza podejrzeniem :) Jeśli zakończenie ma być bardzo zaskakujące, a mordercą okaże się np. Maciek, Ewelina czy Molendowa to szału nie będzie :)

ocenił(a) serial na 10
coverrgirl

Generalnie żadna osoba nie będzie już na typ etapie zaskoczeniem.
Ja już czytałam teorie chyba o każdym podejrzanym, od Papińskiego i nauczycielki, po Olke-kujonke i Belfra.

bmagglam

Bogdan wie, bo Paweł się wydarł przy parzeniu herbaty.

bmagglam

Opakowanie po lekach Asi może pochodzić z 3 źródeł: od Kuby albo kogoś z jego otoczenia (to lek na padaczkę), Ewy (bo antydepresanty to są często te same leki na padaczkę) albo samej Asi, czyli lek rzeczywiście sprzedał jej Łukasz.

ocenił(a) serial na 8
kirasowa

Może Kuba dał Asi ten lek. Zobaczył, że leży nieżywa, stwierdził, że coś jej dolega i podrzucił jej lek. Nie wiem, czy to logiczne, ale w końcu jest niepełnosprawny umysłowo.

ocenił(a) serial na 9
coverrgirl

To ma sens. Kuba miał atak padaczkowy na polance, gdzie odbyło się feralne ognisko.

ocenił(a) serial na 9
bmagglam

DNA do badań izoluje się z cebulek włosowych. Martwa część włosa jest nieprzydatna w badaniu. Bardziej to przypomina obcięcie "pamiątkowego" pukla włosów.