PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124614}

Beetleborgi

BeetleBorgs
1996 - 1997
7,2 215  ocen
7,2 10 1 215
Beetleborgi
powrót do forum serialu Beetleborgi

Pamiętam jak ten serial leciał na foxkids był troche podobny do power rangers.wtedy to mi sie podoblo teraz tez z chęcią bym obejrzał.Jeszcze byl taki jeden serial nie pamiętam jednak nazwy.Coś ze koles przyleciał na ziemie z innej planety i zmieniał sie w takiego czarnego wojownika który miał takie czerwone oczy.Jak pamiętacie tytul to piszcie...

tomeczek174

Chodzi o ten serial: http://www.filmweb.pl/Zamaskowany+je%c5%badziec+1995+o+filmie,Film,id=157788

tomeczek174

Ja też oglądałam na foxkids!:D Wtedy to z emocjami ogladałam, teraz bym pewnie padla ze śmiechu, ale chetnie bym obejrzała. Nie wiem czy kojarze to samo co ty, ale pamietam kolesia z innej planety, który sie własnie zmieniał w wojonika i miał czerwony samochód, który trzymał w jakiejs jaskini:D

idril90

"Nie wiem czy kojarze to samo co ty, ale pamietam kolesia z innej planety, który sie własnie zmieniał w wojonika i miał czerwony samochód, który trzymał w jakiejs jaskini:D"
Tak, to to ;) Miał też niebiesko-żółty motocykl ;) A tak w zasadzie to te pojazdy były owadami, które pojawiały się w tej jaskini i wtedy zmieniały się w maszyny, gdy je wzywał ;>

Gladka

A może i. A samochód nie miał na imie Magda? <brzmi to debilnie, wiem, jesli bredzę to pewnie dlatego, że maluję własnie pokój i nawdychalam się farby>
I on mieszkal u jakiejś rodziny chyba:D

idril90

Nazywał si podobnie - Maggo czy coś w tym stylu (już nie pamiętam, w każdym razie nie było to polskie imię ;)).
I tak, mieszkał u rodziny składającej się z białego ojca, skośnookiej matki oraz ich adoptowanych dzieci - białej dzewczyny i czarnoskórego chłopca (poprawność polityczna rulez :D).

Gladka

Być może mój 11letni umysł wtedy zmieniał mi to podświadomie na Magdę, żeby było bardziej swojsko :D

ocenił(a) serial na 7
Gladka

On się nazywał Dex
Pamiętam ten serial doskonale :)

Terrax

Tak i mówił głosem Piotra Adamczyka,a Molly(jego przybrana siostra) głosem Iwony Rulewicz:-)
Pamiętaj jeszcze że Hal to był Marcin Groński a Barbara-Joanna Jedryka:-)