PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599142}

Beelzebub

2011 - 2012
7,8 1,8 tys. ocen
7,8 10 1 1765
Beelzebub
powrót do forum serialu Beelzebub

2 sezon ?

ocenił(a) serial na 9

Czy wiecie coś na temat drugiego sezonu? Beelzebub ma o tyle fajną fabułę, że historię można rozciągać pod różnym kątem - oczywiście do czasu, aż Beel podrośnie i zniszczy ludzkość. Jeśli wikipedia nie kłamie (co nadaje się jako temat do dyskusji -,-), manga dalej wychodzi, więc w mojej opinii porażką by było zakończenie pracy po pierwszym sezonie. Bo wiecie, to tak, jakby ktoś kręcił scenę napięcia, budował ją cegiełka po cegiełce, budził w widzu skrajne uczucia i nagle w środku emocjonującej sceny wyłączył kamerę i oznajmił, że nie chce mu się dalej pracować. A Beelzebub to naprawdę niesamowicie zabawne, zasługujące na większą uwagę kino!

ocenił(a) serial na 5
ossameta

to będzie tasiemiec z tego co mi wiadomo, nie wiem czy do tego stopnia co One Piece, Naruto czy Bleach, ale ma wyjść pokaźna ilość odcinków... Choć szczerze powiedziawszy mi na tym zbytnio nie zależy. Jest strasznie schematyczne, humor serwowany jest bardzo prosty i przestał mnie osobiście już śmieszyć... Poza tym nie widać w tym anime celu, nie wiadomo do czego to zmierza, każdy odcinek to taki random filler. Odpuściłem sobie na chwilę obecną, może wróce jak coś się zacznie dziać