PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21301
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Pojawił się nowy zwiastun darmowej gry z gatunku MMO zatytułowanej "Battlestar Galactica Online", która osadzona jest w świecie popularnego serialu.

W odróżnieniu od poprzedniej zapowiedzi ta jest skonstruowana z gameplaya.

Co ciekawe, gra ma być dostępna dla użytkowników z poziomu przeglądarki internetowej. Wykorzystano przy jej tworzeniu silnik Unity, który zapewni graczom możliwość cieszenie wzroku niesamowitym trójwymiarowym środowiskiem.

Gracz będzie miał możliwość wyboru pomiędzy dwoma rasami - ludźmi (dowodzonymi przez Admirała Williama Adama) oraz Cylonami (wrogie ludziom cybernetyczne maszyny). W trakcie rozgrywki będzie mógł walczyć w kosmosie, eksplorować oraz wykonywać misje.

Premiera w tym roku.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EMjFrUr5zIU#!

ocenił(a) serial na 10
marek_grzeda

Ja pierniczę narobisz facet tylko smaka i trzeba czekać werrrrrr niepotrzebne czytałem temat heheheh

damian252

Ja jestem jednym z beta testerów i muszę powiedzieć że pierwsze wrażenia z gry są całkiem pozytywne. :D

ocenił(a) serial na 10
Bl8time

Dodam, że każdy może być testerem beta, bo rejestracja jest otwarta do 8 lutego.

ocenił(a) serial na 7
_Rutek_

Nie chce robić smaka :)
trzeba sobie pograć :)
http://battlestar-galactica.bigpoint.com/

ocenił(a) serial na 10
marek_grzeda

co tam trzeba wpisać w bonus code ?

ocenił(a) serial na 10
damian252

spoko wysłałem podanie zobaczymy heheheh

ocenił(a) serial na 10
damian252

Tez gram w bete, ciezko ocenic, mi sie bardzo podoba i dla tej gry, mimo ze to tylko beta, rzucilem WoWa... Kazdy fan BSG powinien w nia zagrac.

ocenił(a) serial na 10
bubblefs

Też dołączyłem do beta testerów, zobaczymy co dalej;p

ocenił(a) serial na 10
kuzniaczek21

Gram od wczoraj (tak jakoś się dało zalogować dzień przed oficjalnym startem bety:)) i uważam, że jest świetna. Na dodatek za darmo i nie wymaga instalacji. Warto!