Ten film jest świetny :) Naprawde moim zdaniem niczego mu nie brakuje.Nawet czasami bardziej mi się podoba od "M jak miłość" :)
Bo barwy szczęścia to lepszy serial od M jak miłość.
Dzięki temu poznajemy barwy życia najbardziej podobają mi się serialowa Julia i Paweł.
Marta Nieradkiewicz i Marcin Hycnar
Poprostu serial pokazuje miłość i szczęście.
a M jak miłość praktycznie pokazuje tylko miłość i troche szczęścia.
Chybaście poupadali na głowę ! M jak miłość i Barwy szczęścia są jednakowo durne, nieeambitne i przecukierkowane . Raz przypadkowo trafiłem na odcinek jednego i drugiego serialu ( a jak tu nie trafić jak leci toto naokrągło)to az mnie zatkało ! Marna gra aktorów, dretwe dialogi, scenariusz powtarzalny i banalny. Wy napewno tego nie widzicie, ale gdy zaczniecie oglądać coś ambitniejszego lepszego pod względem scenariusza i gry aktorskiej napewno zmienicie zdanie .
a według ciebie co jest ambitniejsze?To serial o milosci i o szczęściu.Samo zycie :P A film jest bardzo ciekawy i fajny :)
Samo życie ! Jeżeli ty czerpiesz wzorce do życia z seriali to bardzo ci współczuję bo w życiu PRAWDZIWYM to ty się nieźle przejedziesz i nie raz zadziwisz dlaczego nie układa mi się jak w Barwach szczęścia.
Jeśli ci się nie podoba to trudno....Mi się podoba i to jest moje zdanie.Mówiąc Samo życie miałam na myśli że to co się dzieje w tym filmie może się zdarzyć w prawdziwwym życiu i jesli tego nie rozumiesz to twoja sprawa.