PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16852
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

To jest najgorszy serial jaki kiedykolwiek widziałam. Beznadziejny i nudny.!!!!!!!!! Po co to wogóle w tv leci??

użytkownik usunięty
Karolaf

Cześć jak jesteś przy komputerze to może pogadamy jak chcesz.
Mi ten serial się podoba tobie nie trudno.

Mi ten film też się bardzo podoba.Nie podoba mi się tylko zmiana godzin nadawania,poprzednio było dobrze,a teraz nie mogę obejrzeć innych seriali w innych stacjach bo po prostu lecą jednocześnie.Komu to przeszkadzało?

Karolaf

nie wiem nie widziałam tego, ale po prostu dużo bab jest niewyżytych i muszą sobie pomarzyć

Weranqa

Coś napewno w tym jest bo śmiejemy się z kolumbijskich seriali a gorszy badziew mamy pod nosem typu właśnie "barwy szczęścia" i "pierwsza miłość " to dopiero dziadostwo !

Wonderchild

Barwy kupy... bardzo przyjemny serialik lubie oglądać różne rodzaje "drewna"...

Karolaf

Wiesz co, Karolaf? Już cie lubię za to stwierdzenie.

Asia_8

Ten film lecie chyba tylko dlatego, żeby zdobyć telekamerę. M jak Miłość zdobyła już telekamerę, więc wrzucili Barwy (nie)szczęścia i oczekują telekamery... eh Telewizja Polska.

ocenił(a) serial na 1
Karolaf

Ten serial jest beznadziejny. Nie wiem po co w ogóle coś takiego oglądać...

ocenił(a) serial na 1
Karolaf

Kim trzeba byc żeby ogladac cos takiego , to tylko moze ogłupiać .

ocenił(a) serial na 1
robii_m

Prowadzą ze sobą takie ożywcze monologi ,że można dostać ku....y.Najlepsze jest ,że powielają schemat z innych ciekawych seriali...oprócz gł.bohaterów nie ma ludzi : w klubie fitness pusto,w warsztacie pusto,w warzywniaku 1 klient cały dzień.Najlepsze te ich rozmowy i roztrząsanie problemów ,godzinami ględzenie i zawracanie doopy Maryni.Najgorsze ,że te dziadowskie tasiemce pieniędzmi kuszą dobrych aktorów.W takim szajsie gra Biedrzyńska,Lubaszenko.A od sztucznego uśmiechu pani Glinki można dostać torsji.Ogłupiają ludzi na maksa ,jak masz mało zmartwień to pooglądaj sobie takie telenowele ,bo widzę jak szczególnie starsze pokolenie przeżywa i komentuje ich tworzone na szybko perypetie.Szkoda prądu z elektrowni...

ocenił(a) serial na 1
Karolaf

Dobre pytanie