PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229736}

Bałwanek Bouli

Bouli
1990 -
6,7 2,2 tys. ocen
6,7 10 1 2206
5,7 3 krytyków
Bałwanek Bouli
powrót do forum serialu Bałwanek Bouli

Zapraszam na mój blog, gdzie można wziąć udział w dyskusji na temat naszych kochanych bałwanków. :)

ocenił(a) serial na 10
PaulaPaula

Ten blog jest rzeczywiście świetny, I aż niesamowite, że tyle osób pamięta tę piękną kreskówkę. Mam propozycję - może zorganizujmy się i napiszmy gdzieś petycję o emisję tej bajki, np. do TVP. Wielu z nas to coś wspaniałego. Jeden czy dwóch nic nie zdziała. Byłoby super zobaczyc znów tych 78 odcinków "Bouli'ego" w TVP.

Co wy na to?
Pozdrawiam,
Marcin

ocenił(a) serial na 10
Frank

Tak, z tą petycją to bardzo dobry pomysł!! ;] Baaaardzo chętnie obejżałbym jeszcze raz wszystkie odcinki Bouli ;] Jeżeli chodzi o mnie to ja sie pod tą petycją podpisuje :) Oby sie udało!

azures

Ja się podpisuję rękami i nogami. :D Szkoda, że tak późno tu wracam, ale dopiero co wznowiłam "swoją działalność filmwebową" ;)
Zapraszam wszystkich do plotkowania o Bulinkach ;)
Pozdrowienia dla Boulinkomaniaków!!!

ocenił(a) serial na 10
PaulaPaula

O rety.. no pewnie.. tylko czy jest taka możliwość?? Ta bajka jest cudowna.. i tak bardzo różna od tych wszystkich nowych "bajek" ... Rety.. ciekawe dlaczego nie puszczają teraz tych starych - genialnych. Jeżeli wiecie czy można cos takieg napisać i jak to zrobić... to piszcie..

ocenił(a) serial na 10
Frank

ta bajka byla naprawde super, taka zabawna i do tego calkowicie pozbawiona przemocy.

ocenił(a) serial na 10
taka13

"Całkowicie pozbawiona przemocy"? To ty chyba jakąś inną wersję oglądałaś :D

PaulaPaula

O, coś mi świta. Uwielbiałam tą bajkę. Nadal mam gdzieś w szafie pościel w Bulinki. Nie wiecie może w którym roku dokładnie była puszczana ta bajka?

Mahi

Hehehe miałam kiedyś szklaneczki z Boulim i jego ekipą ;] Gdzieś jeszcze u braciszka są ;D

użytkownik usunięty
Marishia92

Hehe ja też mam szklanki (5) szt zawsze z nich spijam :D

ocenił(a) serial na 8
Mahi

a ja miałam takie gumowe postacie z tej bajki :)