Zapraszam na mój blog, gdzie można wziąć udział w dyskusji na temat naszych kochanych bałwanków. :)
Ten blog jest rzeczywiście świetny, I aż niesamowite, że tyle osób pamięta tę piękną kreskówkę. Mam propozycję - może zorganizujmy się i napiszmy gdzieś petycję o emisję tej bajki, np. do TVP. Wielu z nas to coś wspaniałego. Jeden czy dwóch nic nie zdziała. Byłoby super zobaczyc znów tych 78 odcinków "Bouli'ego" w TVP.
Co wy na to?
Pozdrawiam,
Marcin
Tak, z tą petycją to bardzo dobry pomysł!! ;] Baaaardzo chętnie obejżałbym jeszcze raz wszystkie odcinki Bouli ;] Jeżeli chodzi o mnie to ja sie pod tą petycją podpisuje :) Oby sie udało!
Ja się podpisuję rękami i nogami. :D Szkoda, że tak późno tu wracam, ale dopiero co wznowiłam "swoją działalność filmwebową" ;)
Zapraszam wszystkich do plotkowania o Bulinkach ;)
Pozdrowienia dla Boulinkomaniaków!!!
O rety.. no pewnie.. tylko czy jest taka możliwość?? Ta bajka jest cudowna.. i tak bardzo różna od tych wszystkich nowych "bajek" ... Rety.. ciekawe dlaczego nie puszczają teraz tych starych - genialnych. Jeżeli wiecie czy można cos takieg napisać i jak to zrobić... to piszcie..
ta bajka byla naprawde super, taka zabawna i do tego calkowicie pozbawiona przemocy.
O, coś mi świta. Uwielbiałam tą bajkę. Nadal mam gdzieś w szafie pościel w Bulinki. Nie wiecie może w którym roku dokładnie była puszczana ta bajka?